Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Design puternic şi performanţă maximă: noul MINI John Cooper Works Countryman

Cel mai mare MINI vine cu un motor de înaltă performanţă şi tracţiune integrală ALL4, ceea ce amplifică plăcerea de a conduce. MINI Countryman John Cooper Works ALL4 – 52420 Euro cu TVA inclus (44050 Euro fără TVA).

MINI
·
MINI John Cooper Works Countryman
·
John Cooper Works
·
MINI Countryman
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti/München. Modelele MINI John Cooper Works au fost întotdeauna cunoscute pentru performanţă. Cu motorul de 2,0 litri, cu patru cilindri, noul MINI John Cooper Works Countryman întruchipează această experienţă inconfundabilă de condus. Noua generaţie de modele a crescut considerabil şi oferă şi mai mult spaţiu, confort şi siguranţă. Datorită sistemului de tracţiune integrală ALL4, crossoverul este foarte capabil şi în afara şoselei.

Noul model poate fi deja comandat în România. MINI Countryman John Cooper Works ALL4 – 52420 Euro cu TVA inclus (44050 Euro fără TVA).

 

"MINI John Cooper Works Countryman întruchipează o combinaţie unică de stil, putere şi un sentiment de aventură. Cu motorul puternic de 300 CP şi designul sportiv, este partenerul perfect pentru oricine caută ceva special", declară Stefanie Wurst, directorul mărcii MINI.

 

Noul design este caracterizat de o silueta verticală şi minimalistă, prin care noul MINI John Cooper Works Countryman arată că e deschis la aventură şi prezintă o imagine versatilă şi de calitate. Logo-ul John Cooper Works a fost reproiectat şi el cu un aspect modern, clar. Pentru prima dată, logo-ul este folosit pe noul MINI John Cooper Works Countryman în schema clasică de culori - negru, roşu şi alb.

 

Cu designul elegant, noul MINI John Cooper Works Countryman are un coeficient de rezistenţă aerodinamică de doar 0,26, ceea ce îl face unul dintre cele mai aerodinamice automobile din clasa lui. Propulsorul de 221 kW/300 CP asigură o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 5,4 secunde. Cuplul de 400 Nm şi viteza maximă de 250 km/h oferă o experienţă de condus captivantă.

 

 

Sistemul standard de tracţiune integrală îşi distribuie puterea în mod precis şi fiabil în orice situaţie de condus. Un sistem de frânare de înaltă performanţă, cu etriere de frână în culoarea Chili Red, asigură o decelerare puternică şi precisă. De asemenea, sunetul caracteristic al sistemului de clapete de evacuare face ca MINI John Cooper Works Countryman să fie recunoscut instantaneu ca model de înaltă performanţă. În interior, sunetul motorului generat în timp real îmbunătăţeşte experienţa emoţională de condus. O extensie acustică JCW exclusivă intensifică sunetul de pornire a motorului, dar şi peisajul sonor cu sunete inspirate din motorsport.

 

Pistoanele, bielele şi suporturile de motor optimizate extrag putere maximă din motorul turbo de doi litri. Un turbocompresor avansat, twin-scroll, supraalimentează motorul. Împreună cu admisia de aer redusă către camera de ardere, acest lucru permite ca MINI John Cooper Works Countryman să genereze performanţe robuste şi să ofere o experienţă de condus şi mai dinamică în fiecare viraj. Diametrul anvelopei, care a fost mărit cu 30 mm, este acum de 710 mm, iar lăţimea crescută a anvelopei de 245 mm amplifică experienţa dinamică. Jantele optimizate aerodinamic, exclusive pentru JCW în dimensiuni de 19 şi 20 de inchi, completează gama extinsă.

 

Sistemele avansate de asistenţă oferă un plus de confort

Noul MINI JCW Countryman dispune de 12 senzori cu ultrasunete şi patru camere surround-view. Toate acestea sprijină sistemele inovatoare de asistare a condusului şi permit condusul parţial automatizată de Nivel 2 în pachetul vast de opţiuni Driving Assistant Professional. Asistentul poate detecta golurile din trafic necesare pentru schimbarea benzii care se îndreaptă spre o ieşire şi aduce automobilul la viteza optimă pentru schimbarea asistată a benzii. Pentru prima dată, conducătorii MINI Countryman pot lua mâinile de pe volan pe trasee asemănătoare autostrăzilor la viteze de până la 60 km/h, cu condiţia să urmărească în continuare cu atenţie traficul şi să fie gata să intervină în orice moment.

 

Postură impresionantă pe orice teren

Noul MINI John Cooper Works Countryman are un aspect îndrăzneţ şi sportiv care îi reflectă performanţa şi versatilitatea. Exteriorul prezintă o serie de detalii specifice modelului care amplifică aspectul general. De exemplu, elementele aerodinamice cu reflectoare verticale din partea frontală a automobilului subliniază poziţia sa largă, în timp ce noile faruri MINI LED cu bare orizontale în modul JCW Signature conferă crossoverului un aspect mai expresiv. Partea frontală este, de asemenea, caracterizată de noul design octogonal al grilei, în negru lucios şi logo-ul JCW în trei culori nou proiectat.

 

Montantul C nou proiectat se alătură perfect acoperişului contrastant în Chili Red, inspirat din motorsport. Acoperişul se curbează în jos spre spate, oferind noului MINI JCW Countryman o siluetă agilă, chiar şi în contextul înălţimii şi lăţimii sale crescute. Designul exterior cu contrast ridicat, combinat cu culoarea caroseriei Legend Grey, subliniază aspectul sportiv al modelului. În spate, stopurile verticale John Cooper Works Signature Mode încadrează caroseria verticală a vehiculului şi subliniază lăţimea mărită.

 

Interiorul minimalist are ADN de curse

În interior, noul MINI John Cooper Works Countryman inspiră prin designul redus. Cockpitul este împărţit într-o secţiune superioară şi una inferioară, cu mânere verticale ale uşilor şi orificii de aerisire în zona superioară. Acest lucru subliniază impresia generală de verticalitate şi mai mare a crossoverului spaţios. Schema de culori cu roşu şi negru de la bord, de-a lungul panourilor uşilor şi de pe scaunele sport JCW de înaltă calitate, este o conexiune cu trecutul MINI în motorsport. Tabloul de bord este realizat dintr-un material textil bicolor din poliester reciclat.

 

Partea din spate a vehiculului este foarte versatilă şi spaţioasă. Locurile din spate pot fi reglate pe lungime cu până la 13 centimetri. Cu bancheta rabatată, chiar şi articolele voluminoase pot fi transportate cu uşurinţă în portbagajul al cărui volum creşte de la 460 litri până la 1.450 de litri.

 

 

Funcţionalitatea sporită asigură o experienţă de condus captivantă

Poţi folosi comutatoarele de pe bara de comenzi MINI pentru a controla toate funcţiile de condus. Ecranul OLED central, de înaltă rezoluţie, găzduieşte toate celelalte funcţii. De asemenea, aici poţi selecta noile moduri MINI Experience şi să configurezi atmosfera de condus preferată folosind fundaluri şi sunete special concepute. Modul go-kart oferă o experienţă de condus deosebit de sportivă şi poţi auzi sunetul motorului cu o intensitate impresionantă în habitaclu. Proiectorul MINI de pe spatele ecranului OLED poate fi folosit pentru a inunda tabloul de bord în scheme de culori şi modele de atmosferă care corespund modului Experience selectat.

 

În plus, poţi utiliza asistentul vocal pentru a opera numeroase funcţii, cum ar fi navigaţia, telefonul şi divertismentul. Interacţiunea controlată prin voce are loc pe ecranul OLED rotund sub forma unei animaţii de elemente grafice, tipografie şi un avatar.

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

21 March - 09:00 AM CET.
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare