Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Purist progresiv: noul MINI Countryman S ALL4

Prețul pentru România al noului model este de 35900 Euro fără TVA (42271 Euro cu TVA inclus).

MINI
·
MINI Countryman
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

 

Bucureşti/München. Entuziasmul pentru distracţia de condus tipică MINI nu cunoaşte limite. Versatil, puternic şi spaţios, MINI Countryman S ALL4 garantează distracţia de condus specifică mărcii pe orice teren. Cel mai nou şi mai mare model MINI combină opţiunile flexibile ale unui crossover cu tracţiunea integrală inteligentă. Noul MINI Countryman oferă mult mai mult spaţiu interior. Datorită spătarului banchetei, care poate fi divizată în raport 40:20:40, portbagajul oferă opţiuni variabile de depozitare. Are un volum de 450 litri, dar care poate fi extins până la 1.450 litri şi poate transporta cu uşurinţă obiecte voluminoase atunci când bancheta din spate este rabatată.

 

Funcţiile de asistenţă inovatoare, inclusiv condus parţial automatizată Nivel 2 şi oferte digitale extinse, sprijină conducătorii şi pasagerii în moduri noi. Un motor mild-hybrid 48 V măreşte eficienţa motorului twin-power de 2,0 litri. Datorită unui coeficient aerodinamic optimizat de 0,26, care este un nou record pentru acest segment auto, consumul de combustibil al noului MINI Countryman S ALL4a fost redus semnificativ.

 

"Cu motorul său puternic pe benzină, cu patru cilindri, şi designul sportiv, noul MINI Countryman S ALL4 stabileşte noi standarde în segmentul său", spune Stefanie Wurst, directorul mărcii MINI.

 

Şi mai multă libertate datorită tracţiunii integrale inteligente

Sistemul de tracţiune integrală ALL4 oferă o creştere vizibilă a tracţiunii, siguranţei, stabilităţii şi agilităţii. Datorită controlului electronic rapid şi precis, puterea este distribuită între roţile din faţă şi din spate, după cum este necesar, în toate condiţiile de drum şi vreme.

 

Ecartamentul uşor crescut şi ampatamentul extins formează baza pentru o dinamică excelentă a condusului şi sporeşte confortul. Pentru şi mai multă distracţie de condus pe orice suprafaţă, noi combinaţii de jante şi anvelope sunt disponibile pentru MINI Countryman.

 

Direcţia directă şi combinaţia dintre puntea faţă McPherson, cu un singur braţ articulat, şi puntea spate cu suspensie multibraţ garantează sentimentul go-kart inconfundabil şi tipică pentru MINI. Pentru a trece de la traficul urban la călătoriile în natură, şasiul poate fi echilibrat şi confortabil sau deosebit de sportiv. Opţional este disponibil un şasiu adaptiv, cu coborâre cu 15 mm a gărzii la sol şi amortizoare cu răspuns reglabil.

 

MINI Countryman S ALL4 oferă o putere de 160 kW/218 CP şi un cuplu de 360 Nm datorită motorului turbo de doi litri, cu patru cilindri. Sistemul mild-hybrid 48 V susţine performanţa automobilului în intervalul de viteză redusă şi asigură o creştere temporară a puterii cu 14 kW.

 

O nouă caracteristică a MINI este opţiunea de condus semiautomatizat pe trasee cu mai multe benzi. Aceste sisteme sunt disponibile pe un număr limitat de piețe, dar arată potențialul tehnologic sofisticat al mărcii. Aceste sisteme permit conducătorului să ia mâinile de pe volan la viteze de până la 60 km/h, atât timp cât continuă să monitorizeze traficul şi este gata să intervină în orice moment. La schimbarea benzilor, sistemul de asistenţă ajută prin identificarea golurilor din trafic care sunt necesare pentru ieşire. Aceasta aduce automobilul la viteza optimă şi iniţiază automat schimbarea benzii.

 

Mai multă estetică MINI cu un limbaj de design redus

Indiferent de teren - un MINI Countryman este şi a fost întotdeauna recunoscut ca MINI la prima vedere. Noul design impresionează prin estetica sa cu forme deosebit de clar definite. Din faţă, automobilul arată ordonat şi se caracterizează prin arcuirea tensionată a capotei şi noua grilă frontală octogonală. Farurile MINI LED accentuează unicitatea designului redus prin moduri personalizabile individual. Consolele scurte sunt la fel de tipice pentru MINI ca şi plafonul contrastant. Stopurile verticale încadrează silueta automobilului şi fac ca noul model MINI crossover să arate deosebit de vertical şi sportiv.

 

Designul automobilului, redus la esenţial, poate fi prezentat în diferite moduri folosind patru linii de echipare - Essential, Classic, Favoured, John Cooper Works - pentru exterior şi interior. De exemplu, Favored Trim accentuează caracterul individual al MINI Countryman S ALL4 prin detalii deosebit de expresive. Combinat cu culoarea elegantă Melting Silver a caroseriei şi jantele de 21 de inchi, cu design 950 Rally Spoke (disponibile ca accesoriu), aventurierul arată robust şi de înaltă calitate. Pentru noul MINI Countryman, jantele din aliaj sunt disponibile în diferite designuri şi dimensiuni, de la 17 la 21 de inchi.

 

Deschide noi orizonturi cu materiale inovatoare

În interiorul noului MINI Countryman S ALL4, formele clare subliniază noul limbaj de design. Tabloul de bord cu material textil bicolor creează un sentiment de spaţiu nou şi deosebit de familiar. Acoperişul panoramic din sticlă aduce mai multă lumină în interior, iar scaunele confortabile de înaltă calitate oferă o poziţie sigură şi confortabilă.


Prețul pentru România al noului model este de 35900 Euro fără TVA (42271 Euro cu TVA inclus). Modelul poate fi comandat deja la dealerii autorizați din România.

Materialele de înaltă calitate, tehnologia inovatoare şi iluminarea reglabilă individual creează o experienţă de condus captivantă. Unul dintre punctele de atracţie ale noului MINI Countryman sunt modurile MINI Experience. Fiecare mod are propriul design şi iluminare ambientală. Cu o singură comandă, aspectul şi atmosfera cockpitului sunt schimbate complet. Diversele moduri subliniază diferite aspecte ale aventurierului divers. Noul MINI Driving Sounds creează o atmosferă unică care susţine setările personale de condus în mod deosebit emoţional, cu sunete compuse special.

 

În cockpitul MINI Countryman, accentul este pus pe ecranul OLED rotund, de înaltă rezoluţie. Cu un diametru de 240 mm şi o suprafaţă de sticlă de înaltă calitate, grupul de instrumente stabileşte un nou standard. Pentru operarea comodă a sistemelor de infotainment şi asistenţă, MINI Interaction Unit s-a apropiat de conducător şi pasager. Cu noul sistem de operare MINI 9, toate funcţiile automobilului pot fi operate intuitiv prin intermediul asistenţilor tactili sau vocali.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

Munich. Here you can see the on demand webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare