Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW M Motorsport şi PUMA prezintă o colecţie-capsulă BMW Art Car în ediţie limitată inspirată de Roy Lichtenstein

+++ Colecţia exclusivă BMW Lifestyle marchează 100 de ani de naşterea proeminentului artist pop +++ Ţinută completă formată din jachetă, pantaloni, tricou, şapcă şi tenişi +++ Designul este inspirat de modelul BMW Art Car creat de Lichtenstein în 1977 +++

Produse lifestyle
·
Lifestyle
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Author.

Alexandru Seremet
BMW Group

Bucureşti/München. Pentru a sărbători 100 de ani de la naşterea legendarului artist Roy Lichtenstein (1923-1997), BMW M Motorsport a colaborat cu PUMA pentru a prezenta o colecţie exclusivă care aduce magia şi alura Le Mans şi a BMW Art Cars pe şosele şi în garderobe. Fiind una dintre figurile-cheie ale mişcării pop art, Lichtenstein a jucat un rol definitoriu în scena artistică a anilor 1950-1960 cu lucrările sale inspirate de benzi desenate. În 1977 a venit cu o capodopera pe roţi, ca parte a proiectului BMW Art Car. Iar BMW 320i Turbo care poartă semnătura sa artistică nu a pierdut timpul şi a obţinut victoria la clasă în cursa de 24 de ore de la Le Mans din acel an. Designul lui Lichtenstein, care a inclus "punctele Ben Day" devenite un semn distinctiv personal, a descris un peisaj care părea să se mişte peste caroserie. Imaginile soarelui şi ale norilor în diferite culori care împodobesc uşile maşinii fac referire la durata de 24 de ore a acestui eveniment istoric din calendarul motorsportului.

 

Inspirate de transformarea unică a maşinii sport, "punctele Ben Day" se regăsesc pe toate articolele din colecţia-capsulă BMW Art Car în tandem cu o paletă de culori vibrante. Fiecare articol de îmbrăcăminte din ediţia specială limitată a fost realizat cu atenţie şi este entuziasmant prin elementele de design expresive care sunt inspirate de 320i Turbo al lui Lichtenstein. Prin urmare, colecţia reprezintă un omagiu adus celebrului artist, care a căutat întotdeauna să estompeze liniile de demarcaţie convenţionale dintre arta înaltă şi arta joasă. Se creează o ţinută completă alcătuită din jachetă, pantaloni de trening, tricou, şapcă şi tenişi PUMA Suede.

 

JACHETA BOMBER BMW M MOTORSPORT RL atrage atenţia cu un imprimeu integral inspirat de Roy Lichtenstein, branding BMW M Motorsport şi un logo PUMA brodat pe piept. Gulerul cu nervuri, buzunarele laterale şi capsele coordonate coloristic se combină cu stilul casual al jachetei pentru a crea un aspect sportiv.

 

PANTALONII DE TRENING BMW M MOTORSPORT RL evocă croiala relaxată a jachetei şi completează aspectul sportiv prin manşetele închise şi aplicaţii Roy Lichtenstein pe ambele părţi ale cracului. Pantalonii de trening, realizaţi din 70% bumbac si 30% bumbac reciclat, vin într-un ton de verde energizant şi au sigla BMW M Motorsport ţesută pe spate. Buzunarele laterale sporesc caracterul practic de zi cu zi.

 

Cu un imprimeu BMW Art Car mare pe spate şi detalii discrete precum sigla PUMA pe piept şi o etichetă cu steagul BMW M Motorsport pe cusătura laterală, TRICOUL BMW M MOTORSPORT RL face o declaraţie vizuală puternică. Produs din 70% bumbac şi 30% bumbac reciclat, acest tricou alb este extrem de confortabil la purtat.

 

De asemenea finisată într-un alb atemporal, ŞAPCA BMW M MOTORSPORT RL oferă zâmbete prin imprimeul frontal impresionant, inspirat de Roy Lichtenstein. Şapca de baseball cu cinci piese este împodobită şi cu logo-ul BMW M Motorsport ţesut pe lateral şi cu logo-ul PUMA brodat pe spate. Închidere metalică reglabilă, de calitate premium, asigură o potrivire sigură pe orice măsură.

 

TENIŞII BMW M MOTORSPORT RL completează colecţia. Bazat pe PUMA Suede, un adevărat simbol în lumea pantofilor care a accelerat pulsul pasionaţilor de 50 de ani, acest pantof impresionează prin grafica brodată complexă pe partea interioară, cu benzi PUMA ţesute pe ambele părţi şi cu detalii grafice pe interiorul limbii. Ecusonul cu sigla Puma din faţă este completat de un insigna BMW metalică pe călcâi - un detaliu care evidenţiază exclusivitatea pantofilor, dar cu o notă de discreţie.

 

Colecţia BMW Art Car by Roy Lichtenstein de la BMW M Motorsport şi PUMA va fi disponibilă de acum prin magazinul online BMW la lifestyle.bmw.com, la magazinele PUMA selectate şi pe PUMA.com la următoarele preţuri:

 

JACHETĂ BOMBER BMW M MOTORSPORT RL, mărimi S-XXL - 200 €

PANTALONI DE TENING BMW M MOTORSPORT RL, mărimi S-XXL - 120 €

TRICOU BMW M MOTORSPORT RL, mărimi S-XXL - 70 €

ŞAPCĂ BMW M MOTORSPORT RL, mărime unică - 50 €

TENIŞI BMW M MOTORSPORT RL, mărimi 39-46 - 120 €

 

 

 

Angajamentul cultural BMW Group

Staatsoper für Alle Gerhard Richter CORPORATE CITIZENSHIP Bienala Kochi-Muziris BMW Art Cars Bienala de la Berlin Ólafur Elíasson Art Basel Max Hooper Schneider BMW Art Journey DIALOG INTERCULTURAL Art D'Égypte Cao Fei Esther Mahlangu Zaha Hadid Les Rencontres d'Arles Jeff Koons Acute Art Tate Modern CONTINUITATE BMW Open Work by Frieze PARTENERIATE Andy Warhol BMW Guggenheim Lab Samson Young Opera de Stat din Bavaria BMW Welt Jazz Award LIBERTATE CREATIVĂ INTERACŢIUNE Teatrul Balşoi Kyotographie Muzeul Garage de Artă Contemporană Premio de Pintura Paris Photo Lu Yang Art Dubai DEZVOLTARE DURABILĂ Tefaf Teatro alla Scala BMW Classics Jenny Holzer BMW Art Guide by Independent Collectors Leelee Chan Artsy

 

De ce Cultura? De ce nu! Cultura este cunoaştere, un sanctuar al frumuseţii şi profunzimii, al sensului şi al păcii. O evadare care inspiră, departe de agitaţia vieţii de zi cu zi. Liniştită în cel mai bun caz, chiar deranjantă uneori. În calitate de cetăţean corporate, BMW Group ia în serios responsabilitatea socială, ca parte a căreia a fost implicat în sute de iniţiative culturale în întreaga lume timp de o jumătate de secol, atât în artă, muzică şi sunet sau arhitectură, cât şi în design. Ca partener pe termen lung, libertatea creativă este esenţială - şi la fel de esenţială pentru lucrările revoluţionare ca pentru inovaţiile majore în cadrul unei companii precum a noastră.

 

Mai multe informaţii: www.bmwgroup.com/culture şi www.bmwgroup.com/culture/overview

Facebook: https://www.facebook.com/BMWGroupCulture

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroupculture
@BMWGroupCulture

#BMWGroupCulture

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

 

BMW Group România

Alexandru Şeremet

Tel.: +40-726-266-224

E-mail: alexandru.seremet@bmwgroup.com

 

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Change Search Settings.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Spanish
 • Limba fişierului ataşat
 • Arabic
 • Engleză
 • French
 • German
 • Italian
 • Japanese
 • Portuguese
 • Romanian
 • Russian
 • Spanish
Updates
Top-Topic
Submit
Reset
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare