Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

FUTURE OF JOY by BMW Design - experimentează Neue Klasse cu toate simţurile

BMW Group Design prezintă o viziune holistică a viitorului la Săptămâna Designului de la Milano. +++ Perspective asupra procesului de dezvoltare creativă a BMW Vision Neue Klasse şi BMW Vision Neue Klasse X.

Designworks
·
Comunicare de design, concept cars
·
BMW Group Design
·
Corporativ
·
BMW Design
·
Evenimente corporate
·
Corporate Media
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Author.

Alexandru Seremet
BMW Group

Related Links.

Bucureşti/Milano. "FUTURE OF JOY" este numele expoziţiei pe care BMW Group Design o prezintă la Salone del Mobile 2024 de la Milano. Accentul este pus pe Neue Klasse şi ce înseamnă aceasta pentru designul mărcii BMW.

 

"Neue Klasse reprezintă următoarea generaţie de automobile BMW cu caracteristicile sale de bază «electric, digital, circular»", declară Adrian van Hooydonk, directorul BMW Group Design. "Este o schimbare de paradigmă pentru întreaga companie. Această schimbare este evidentă în special în design. Fie prin fuziunea dintre analog şi digital, noi materiale pe bază bio sau limbajul de design monolitic redus la esenţial."

 

"FUTURE OF JOY" by BMW Design prezintă medii de lucru în care designerii BMW dezvoltă aceste soluţii de pionierat pentru mobilitatea electrică, digitală şi circulară de mâine. Vizitatorii vor obţine informaţii despre noua strategie de design şi procesul de dezvoltare a celor două Vision Vehicles şi vor putea vedea, auzi, simţi, gusta şi mirosi Neue Klasse.

 

Începutul unei noi ere a designului

Aspiraţia de a crea produse excelente din punct de vedere tehnologic şi, în acelaşi timp, experienţe emoţionale care să pună oamenii în centru se reflectă constant în expoziţie. Portalul de intrare, care întâmpină vizitatorii cu un design floral prietenos, formează deja poarta către un nou univers. Din stradă, porticul oferă deja o privire asupra BMW Vision Neue Klasse. Cu o experienţă subtilă de sunet şi parfum, portalul oferă imediat vizitatorilor sentimentul unui viitor optimist şi inspiraţional. Acest lucru este realizat de BMW Vision Neue Klasse, care se prezintă publicului în noul limbaj de design al BMW - clar, elegant şi atemporal - în centrul spațiului de prezentare. Atriumul se vede ca un loc de întâlnire, inspiraţie şi reflecţie.

 

Odată cu trecerea în interiorul expoziţiei "FUTURE OF JOY" by BMW Design, vizitatorul intră într-o lume mai caldă a culorilor cu tonuri de galben şi portocaliu. Într-o călătorie prin diferitele discipline de design, interior şi exterior, design de culoare şi ornamente, precum şi designul interfeţei de utilizator şi al sunetului, ei descoperă cum categoriile anterior separate se îmbină şi creează o experienţă de utilizator completă. Un spectacol de lumini îmbină conceptele de culoare ale celor două Vision Vehicles: galben pentru BMW Vision Neue Klasse şi portocaliu pentru BMW Vision Neue Klasse X. Plafonul argintiu mat al încăperii creează o senzaţie de spaţiu fără limite ca rezultat al reflexiei şi reprezintă armonia dintre oameni şi tehnologie. Mostrele durabile de culori şi materiale, lucrările de artă din procesul de lucru şi design şi prezentările multimedia ale BMW Vision Neue Klasse şi BMW Vision Neue Klasse X permit publicului să pătrundă în sentimentul pozitiv de simplitate al Neue Klasse.

 

"FUTURE OF JOY" by BMW Design se deschide în cadrul Salone del Mobile în perioada 16-21 aprilie 2024 şi poate fi vizitat între orele 10.00 şi 19.00, la Casa BMW din Via Monte Napoleone 12 din Milano.

 

 

Salone del Mobile - un loc pentru schimburi creative

Pentru echipa de design BMW Group, Săptămâna Designului de la Milano este una dintre sursele esenţiale de inspiraţie şi platforme pentru schimbul de idei cu alţi designeri şi minţi creative din domeniile modei, artei şi arhitecturii. Holger Hampf, directorul BMW Group Designworks, împreună cu Alice Rawsthorn, critic de design şi cofondator al Design Emergency, au discutat despre tema "Designul ca accelerator pentru schimbare" la deschiderea Salone del Mobile din Casa BMW. O înregistrare a discuţiei despre rolul designului şi modul în care acesta accelerează schimbarea pozitivă poate fi văzută la www.designboom.com.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare