Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Accesorii BMW M Performance pentru noile BMW Seria 5 Touring şi BMW i5 Touring

Produsele specifice modelului subliniază caracterul dinamic al automobilului. +++ Echilibrul optim între estetică şi funcţionalitate. +++ Oferta disponibilă la lansarea noii generaţii de modele.

G61
·
Touring
·
Seria 5
·
BMW M Performance Parts
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Author.

Alexandru Seremet
BMW Group

Downloads.

  
Attachments(1x, 747,47 KB)
  
Photos(19x, 168,01 MB)

Bucureşti/München. Plăcerea de conducere emblematică BMW, aspectul sportiv şi funcţionalitatea modernă au ajutat întotdeauna BMW Seria 5 Touring să ocupe o poziţie specială în segmentul premium al clasei superioare. Propulsia electrică a BMW i5 Touring din a şasea generaţie de modele face această combinaţie şi mai atractivă. Accesoriile BMW M Performance vor fi disponibile pentru toate variantele de model de la lansarea pe piaţă în mai 2024.

 

Produsele retrofit de aerodinamică, interior şi suspensie specifice modelului oferă oportunităţi ideale pentru a optimiza individual potenţialul dinamic şi aspectul atletic ale noilor BMW Seria 5 Touring şi BMW i5 Touring. Produsele din programul Accesorii Originale BMW sunt deja omologate odată cu automobilul, deci nu este necesară înregistrarea separată la autorităţile de înmatriculare.

 

Personalizare, aerodinamică optimizată şi design uşor inteligent cu accesorii M Performance de înaltă calitate pentru exterior

Accesoriile BMW M Performance pentru exterior oferă accente individuale de design şi în acelaşi timp îndeplinesc cerinţele funcţionale în ceea ce priveşte construcţia uşoară şi aerodinamica. Au fost dezvoltate special pentru noile BMW Seria 5 Touring şi BMW i5 Touring cu pachet M Sport sau M Sport Pro şi se potrivesc perfect cu geometria şi designul automobilului. Toate componentele Carbon sunt realizate din plastic armat cu fibră de carbon (CFRP), acoperite cu lac transparent pentru a obţine un finisaj de înaltă calitate şi oferă automobilului un aspect accentuat şi sportiv din toate unghiurile.

 

Spliterul frontal M Performance Carbon din trei părţi are o imagine deosebit de sportivă şi îmbunătăţeşte potenţialul dinamic de condus al noilor BMW Seria 5 Touring şi BMW i5 Touring. Este fabricat manual, cu finisaje perfecte şi este disponibil şi în negru lucios pe părţile laterale.

 

Pe lângă ataşamentele pragului M Performance Carbon, prin care profilului automobilului capătă şi mai multă lungime şi profunzime vizuală, noile dungi decorative M Performance în Frozen Black subliniază liniile dinamice ale noilor BMW Seria 5 Touring şi BMW i5 Touring. Dungile de accent imprimate digital sunt în antracit mat şi au inscripţia M Performance. Autocolantele M Performance pentru pragurile laterale, care constau dintr-o linie curbată atractivă de culoare gri mat, evidenţiază şi mai mult profilul automobilului. Autocolantele sunt situate sub uşi şi aduc un accent elegant de culoare, în special pe pragurile laterale negre. Dungile exclusive M Performance Frozen Black subliniază eleganţa sportivă şi accentuează zona umerilor pe toată lungimea maşinii. Setul de filme de înaltă calitate este rezistent la spălarea automobilului şi este optimizat pentru geometria noilor BMW Seria 5 Touring şi BMW i5 Touring.

 

Capacele atractive M Carbon pentru oglinzile exterioare şi capacul M Performance Aramid pentru antenă oferă alte accente pentru profilul individual şi sportiv al noilor BMW Seria 5 Touring şi BMW i5 Touring. Plasticul armat cu aramidă este foarte asemănător cu CFRP, dar are o permeabilitate electromagnetică ridicată.

 

Difuzorul spate M Performance din trei piese este fabricat tot din aramidă. Subliniază şi mai impresionant spate puternic al automobilului şi, de asemenea, permite deschiderea şi închiderea hayonului fără a-l atinge. Finisat în negru lucios, spoilerul M Performance de plafon şi aripioarele spate M Performance Carbon adaugă o notă de sportivitate şi eleganţă.

 

Opţiunile interioare de înaltă calitate aduc în cockpit tonuri de motorsport

Elementele decorative M Performance Carbon pentru pragurile uşilor sunt un semn inconfundabil al orientării dinamice a noilor BMW Seria 5 Touring şi BMW i5 Touring. Cu inscripţia M Performance, acestea sunt o caracteristică atrăgătoare atunci când uşile sunt deschise. Pentru o primă impresie deosebit de elegantă, sunt disponibile şi ornamente M din aluminiu pentru praguri. Proiectorului de uşi M Performance completează sistemul existent cu trei designuri M Performance interschimbabile.

 

Covoraşele M Performance cu margini cu aspect de piele, cusături contrastante şi o bandă cusută în culorile BMW M adaugă o notă sportivă interiorului. Designul purist şi producţia precisă a capacelor de pedale M Performance din oţel inoxidabil, cu profiluri asimetrice de cauciuc, conferă pedalierului un aspect dinamic, sofisticat.

 

Carcasa de cheie M Performance este în orice moment o declaraţie clară de performanţă. Fabricată din Alcantara şi piele de înaltă calitate cu aspect de fibră de carbon, husa de protecţie protejează cheia automobilului de zgârieturi şi este o completare perfectă pentru gama de accesorii BMW M Performance. Buşonul rezervorului M Performance Carbon este disponibil şi pentru variantele cu motorizare termică şi pentru variantele plug-in hybrid ale noului BMW Seria 5 Touring. Este deosebit de uşor de montat şi are inscripţia M Performance pe aluminiul lustruit.

 

 

Jante din aliaj uşor şi sistem de frânare sport pentru performanţe optimizate

Jantele din aliaj uşor M Performance disponibile pentru noile BMW Seria 5 Touring şi BMW i5 Touring sunt potrivite ideal pentru un stil de condus sportiv şi conferă un aspect deosebit de distinctiv. Sunt disponibile atât seturi complete de roţi de vară, cât şi de iarnă în dimensiunile 19, 20 şi 21 de inchi.

 

Setul complet de roţi cu jante M Performance Cross Spoke de 21 inchi, din aliaj uşor. este disponibil pentru toate tipurile de propulsie, fie cu finisaj lucios M Bicolor Jet Black, fie M Frozen Midnight Grey. Pentru toate variantele de model, jantele M Performance de 19 inchi, din aliaj uşor, cu design Y-Spoke în negru mat sunt disponibile şi ca set complet de roţi de vară. Setul complet de roţi de iarnă corespunzător, care este potrivit şi pentru lanţuri de zăpadă, cu excepţia celei mai mari lăţimi a jantei, este disponibil şi cu o combinaţie de anvelope foarte moi sau cu anvelope cu crampoane.

 

Disponibilă şi pentru sezonul rece: setul complet de roţi cu jante aerodinamice M de 20 inchi în finisaj bicolor Midnight Grey lustrui. Seturile de roţi suplimentare sunt depozitate în mod ideal în sacii pentru anvelope M Performance. Un mâner întărit facilitează transportul roţilor şi protejează atât conducătorul, cât şi automobilul de murdărie.

 

Sistemul de frânare M Performance de 20 inchi asigură o performanţă de decelerare crescută. Etrierele de frână sunt vopsite în roşu prezintă sigla M în patru culori. Sistemul de frânare sport este echipat cu etriere fixe din aluminiu cu şase pistoane pe puntea faţă şi etriere flotante cu un singur piston pe cea spate. Discurile de frână uşoare M Performance de format mare, ventilate intern şi perforate oferă o capacitate de suport termic îmbunătăţită şi astfel oferă o rezistenţă şi mai mare în condiţii extreme.

 

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare