Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · MINI.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

David vs Goliat: Vitesco Technolgoies MINI Electric Racing în luptă directă cu Tesla pe circuitul de Super Slalom de la Bucureşti

11.05.2021Comunicat de presă

Top

Prima etapă a sezonului a adus mult spectacol şi momente dramatice. MINI Electric Racing a fost protagonistul multor lupte spectaculoase. Piloţi au fost jurnalistul Dragoş Craiovan şi, la prima participare într-o competiţie de motorsport, Dr. Josef Reiter, directorul general BMW Group România. #MIMI a terminat pe locul al doilea în grupă şi a obţinut timpii 12 şi 13 dintr-un total de 105 de rezultate, cu o performanţă remarcabilă pentru ambii participanţi.

MIMI
·
MINI Electric Racing
·
Vitesco Technologies
·
BCR - George
·
Michelin
·
Automobile Bavaria
·
MINI E

Evoluţie - un proiect de artă despre evoluţia mărcii MINI pe capote de motor semnat de Adrian Mitu

06.05.2021Comunicat de presă

Top

O explorare personală a istoriei MINI transpusă în două lucrări spectaculoase pictate pe capote de motor - evoluţia mărcii MINI, cu Alec Issigonis în prim-plan, şi evoluţia MINI în motorsport, cu John Cooper în prim-plan. Proiectul va fi prezentat la Auto Cobălcescu şi Automobile Bavaria Băneasa. Şi reporneşte iniţiativa #ArtMeMINI, prin care cele două showroomuri MINI din Bucureşti îşi propun să devină un spaţiu de exprimare liberă pentru artiştii români ...

NEW MINI. BIG LOVE. 6 mai, ora 19:00

05.05.2021Dosar de presă

Top

Un eveniment digital cu eroi locali şi internaţionali, alături de lansarea noilor modele MINI Hatch şi MINI Cabriolet – live pe www.mini.ro şi Facebook şi YouTube MINI România, pe 6 mai, ora 19:00. Invitaţii speciali vor fi Oliver Heilmer, şeful de design MINI, Rauno Aaltonen, legendarul pilot de raliuri, echipa MINI Electric Racing, dar şi artistul Adrian Mitu, care va lansa un proiect de poveste dedicat istoriei mărcii MINI.

Personalitate şi performanţă: MINI John Cooper Works şi MINI John Cooper Works Cabriolet

22.04.2021Comunicat de presă

Două variante de caroserie, o reţetă pentru succes: plăcerea extremă a condusului îi ajută pe cei doi sportivi de top din segmentul premium al clasei mici să fie mai fascinanţi ca niciodată. Cu accente fresh de design şi dotări noi, aceştia se prezintă acum mai atractive ca niciodată.

MINI John Cooper Works
·
John Cooper Works
·
MINI Cabriolet

O primă referinţă: Vitesco Technologies MINI Electric Racing a terminat cu succes prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă

20.04.2021Dosar de presă

Top

În condiţii meteo dificile, Dominic Marcu şi #MIMI, au fost cu 5 secunde mai rapizi faţă de performanţa de test de anul precedent.

MINI Electric Racing
·
Vitesco Technologies
·
Automobile Bavaria
·
Michelin
·
BCR - George
·
Dominic Marcu
·
#MIMI
·
MINI E

Noul FIA Formula E Safety Car de la BMW Group a debutat cu ocazia Rome E-Prix: MINI Electric Pacesetter inspired by JCW

14.04.2021Comunicat de presă

În calitate de "Official Vehicle Partner", BMW Group a fost strâns legat de Campionatul Mondial FIA Formula E ABB încă de la prima cursă de acum şapte ani. De la Roma E-Prix (Italia) ce a avut loc în weekend, un nou FIA Formula E Safety Car este lider al plutonului: MINI Electric Pacesetter inspired by JCW.

Automotive
·
Motorsport Cars
·
BMW Motorsport
·
FIA Formula E
·
John Cooper Works
·
MINI E

Partenerul digital pentru fanii MINI: aplicaţia MINI actualizată cu funcţii noi

31.03.2021Comunicat de presă

Aplicaţia MINI câştigă noi funcţii şi este introdusă pe noi pieţe în martie 2021 (în România este deja disponibilă de anul trecut). Arhitectura software personalizată, dezvoltată complet intern, permite dezvoltarea rapidă a conţinutului nou şi lansarea rapidă pe pieţele din întreaga lume.

Tehnologie
·
Infotainment, sisteme de control

MINI Electric Pacesetter inspired by JCW. Primul MINI electric în rol de FIA Formula E Safety Car.

30.03.2021Comunicat de presă

Modelul debutează pe 10 aprile, în al doilea weekend al sezonului 2021 FIA Formula E, în acelaşi timp cu relansarea Vitesco Technologies MINI Electric Racing în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.

Automotive
·
MINI John Cooper Works
·
BMW Motorsport
·
FIA Formula E
·
John Cooper Works
·
MINI E

Nou sistem de operare şi servicii digitale suplimentare pentru MINI Hatch 3 uşi, MINI Hatch 5 uşi şi MINI Cabriolet

22.03.2021Comunicat de presă

Instrument central cu afişaj tactil de 8,8 ţoli (22,35 cm) disponibil standard, widgeturi Live configurabile individual, moduri "Lounge" şi "Sport" pentru afişajul central şi multifuncţional de instrumente, integrare Apple Carplay wirless, aplicaţie MINI cu funcţii extinse: cu noua ediţie a modelelor din segmentul premium al clasei mici, conectivitatea şi plăcerea de a conduce reprezintă combinaţia perfectă pentru sentimentul MINI tipic.

MINI
·
MINI E
·
MINI 3 uşi
·
MINI 5 uşi

Limbajul de design clar întâlnește utilizarea creativă a spațiului: noul MINI Hatch 5 uși

24.02.2021Comunicat de presă

Accentele proaspete de design şi acoperişul Multitone unic fac din primul model cu cinci locuri din gama de clasă mică a mărcii premium britanice o prezenţă şi mai atractivă. Deja peste 500.000 de unităţi au fost vândute în întreaga lume. Lansarea pe piaţă a modelului revizuit este programată pentru martie 2021.

MINI
·
MINI 5 uşi

Dotări noi pentru MINI Cooper SE şi model special MINI Electric Collection (preţuri pentru România)

11.02.2021Comunicat de presă

Model special pentru lansarea noului MINI pur electric cu exterior modificat ce include acoperiş Multitone, dotări speciale de design, interior rafinat cu stil şi echipamente de înaltă calitate. Sisteme noi de asistare a condusului, pachete de confort şi conectivitate disponibile opţional. Lansare pe piaţă din martie 2021, MINI Electric Collection disponibil ca un pachet cu preţul de 3131 Euro cu TVA (2631,09 Euro fără TVA)

MINI E

Acceleratorul URBAN-X by MINI prezintă a noua generație de companii start-up ce abordează schimbările de climă, conectivitatea, mobilitate și viața în oraș

02.02.2021Dosar de presă

Pe măsură ce orașele se adaptează, opt companii start-up urbantech în stadiu incipient se alătură acceleratorului susținut de MINI și de fondul de investiţii Urban Us, cu soluții care abordează provocările climatice și urbane presante.

Originalul - nou de fiecare dată: MINI Hatch 3 uși, MINI Hatch 5 uși și MINI Cabriolet

27.01.2021Dosar de presă

Top

Originalul din clasa mică premium trece la următoarea etapă a evoluţiei sale. Cu o transformare importantă pentru MINI Hatch 3 uşi, MINI Hatch 5 uşi şi MINI Cabriolet, producătorul britanic de automobile premium confirmă poziţionarea a celor trei modele ca definită prin experienţa entuziasmantă de condus, un design expresiv cu legături în tradiţie şi cu elemente de stil şi personalizare bogate.

Comunicare de design, concept cars
·
MINI
·
MINI Cabriolet
·
MINI E
·
MINI 3 uşi
·
MINI 5 uşi

Rauno Aaltonen, MINI clasic şi un cadou nebun de Advent: un MINI basm de Crăciun din pădurile finlandeze

18.12.2020Comunicat de presă

Ce ar putea fi un bun cadou timpuriu de Crăciun pentru o legendă faimoasă a raliurilor la sfârşitul unui an dominat de carantină? Fisa a căzut la MINI: Rauno Aaltonen, câştigătorul Raliului Monte Carlo din 1967 într-un Mini clasic, a fost întâmpinat cu o surpriză yuletide pe patru roţi în patria sa finlandeză.

F60
·
MINI Countryman
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING 2021.

Munich, 12 May 2021.

Here you can see the public on-demand webcast of the 101st Annual General Meeting of BMW AG.

 

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare