Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · MINI.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Paddy Hopkirk: gentleman, legendă cu Mini clasic şi al cincilea Beatle

11.09.2020Comunicat de presă

Top

Turul său de forţă la Raliul Monte Carlo din 1964 a transformat pe nord irlandez în cel mai cunoscut pilot de raliuri din Regatul Unit şi a propulsat clasicul Mini la statutul de simbol al motorsportului. Plăcerea condusului rămâne o pasiune a pilotului acum în vârstă de 87 de ani care continuă să savureze provocările drumurilor naţionale virajate.

Primul MINI Electric de competiţie din istorie este pregătit în România: Vitesco Technologies MINI Electric Racing

27.08.2020Dosar de presă

Top

Raliul de regularitate TRANSYLVANIA CLASSIC a fost scena debutului MINI Electric Racing. În perioada următoare, cu implicarea Vitesco Technologies şi a reţelei de service Automobile Bavaria, automobilul va fi pregătit pentru competiţiile FRAS de viteză în coastă, super rally şi ROTAC.

MINI Electric Racing
·
Vitesco Technologies
·
Automobile Bavaria
·
MINI E
·
Automotive
·
MINI Motorsport

Surpriză electrică la TRANSYLVANIA CLASSIC Sibiu - BMW Group România va anunţa un proiect special de motorsport

18.08.2020Comunicat de presă

Top

Raliul de regularitate TRANSYLVANIA CLASSIC, eveniment în calendarul Federaţiei Internaţionale a Vehiculelor Istorice (FIVA), organizează şi cea mai mare competiţie din România dedicată automobilelor electrice. Evenimentul marchează startul pentru o aventură fără precedent BMW Group România în Motorsport.

I01
·
Vitesco Technologies
·
Automo Bavaria
·
BMW i3
·
MINI E
·
Tehnologie
·
Electrification
·
BMW i Automobiles

Peste şapte milioane de automobile cu sistem de propulsie electrică sau plug-in hybrid până în 2030

12.08.2020Comunicat de presă

Top

BMW Group oferă încă de acum cea mai mare selecţie de automobile premium cu sistem de propulsie electrificată din lume. +++ Soluţii digitale pentru extinderea proporţiei de condus electric cu modelele modelele plug-in hybrid. +++ BMW Seria 7, BMW Seria 5 şi BMW X1 disponibile în viitor şi cu propulsie full electrică.

I01
·
G08
·
I01s
·
G05
·
G01
·
F48
·
F39
·
Seria 3
·
Seria 5
·
Seria 7
·
BMW i3
·
MINI Countryman
·
MINI E
·
Tehnologie
·
Efficient Dynamics
·
Electrification
·
BMW i Automobiles

Performanţe extreme oriunde alegi să ajungi: noul MINI John Cooper Works Countryman

22.07.2020Comunicat de presă

Detalii noi de design şi echipamentele rafinate accentuează şi mai mult caracterul sportiv exclusiv al atletului de top. Motorul turbo cu patru cilindri ce oferă 225 kW/306 CP, transmisia Steptronic Sport cu opt trepte, tracţiunea integrală ALL4 şi tehnologia suspensiei concepută cu experienţa pe circuite a John Cooper Works garantează plăcere remarcabilă a condusului şi versatilitate care inspiră - lansare pe piaţă în noiembrie 2020.

John Cooper Works
·
MINI John Cooper Works Countryman

Se deschide noul campus tehnologic pentru imprimare 3D: BMW Group se bazează pe producţia aditivă, cu competenţele consolidate într-un singur centru

25.06.2020Comunicat de presă

Top

Campusul funcţionează ca centru pentru producţie, cercetare şi pregătire. +++ Competenţă internă vastă pentru dezvoltarea tehnologiei de producţie aditivă. +++ Accelerarea dezvoltării modelelor şi integrării în producţie. +++ Investiţie de 15 milioane de euro în noua locaţie. +++ 2019: producţia anuală a totalizat peste 300.000 de componente.

Industry 4.0
·
Rolls-Royce
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Sediu central şi FIZ
·
Fabrici
·
Tehnologie
·
Producţie, reciclare

Pieter Nota, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG pentru clienţi, mărci şi vânzări: "Există milioane de oameni în Uniunea Europeană al căror comportament de mobilitate se potriveşte ideal cu un automobil plug-in hybrid"

11.06.2020Comunicat de presă

Interviu cu Pieter Nota despre modelele plug-in hybrid ale BMW Group.

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Tehnologie
·
Electrification
·
BMW iPerformance Automobiles

Noul MINI Countryman

26.05.2020Comunicat de presă

Top

Cu noul MINI Countryman, brandul britanic cu bogată tradiţie continuă să se urmărească cucerirea unui nou public-ţintă. Încă de la prima generaţie, MINI Countryman a fost un pionier. Fiind primul model cu o lungime exterioară mai mare de patru metri, patru uşi, un hayon mare, cinci locuri şi tracţiune integrală, a pus bazele evoluţiei de succes a mărcii în segmentul compact premium. Acum, MINI Countryman reprezintă aproape 30% din înmatriculările noi ale ...

F60
·
MINI Countryman

eSports: Alexandru Botoș a dominat prima ediție a Race of Champions by MINI

25.05.2020Comunicat de presă

Top

Campionul categoriei R5 din sezonul inaugural al Romanian Rally League a triumfat în toate manșele de rallycross de la Race of Champions by MINI, devansându-i pe Radu Dumitrescu și Octavian Bostan într-un eveniment urmărit de peste 8.000 de pasionați.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

Noul MINI Cooper SE la debut pe piaţa din România

24.04.2020Dosar de presă

Top

Noul MINI Cooper SE, primul automobil electric produs în serie mare din istoria mărcii, a debutat la jumătatea lunii martie pe piaţa din România. Mulţumită programului guvernamental "Rabla Plus", interesul arătat pentru model s-a dovedit foarte mare chiar şi în aceste momente dificile. Au fost încasate deja avansuri care acoperă 20% din targetul pentru acest model în 2020, în România.

MINI
·
MINI 3 uşi

BMW Group România: Extinderea automată a garanţiei datorită situaţiei excepţionale a pandemiei până pe 31 mai

08.04.2020Comunicat de presă

Top

Toate programele de garanţie şi service care expirau după data de 16 martie se extind automat, gratuit, până la 31 mai. +++ Serviciul de preluare/livrare automobil de la/la client se dovedeşte un succes din prima săptămână.

Corporativ
·
Reprezentaţe BMW Group

La distanţă, în siguranţă: Serviciu pentru preluarea şi livrarea automobilului acasă fără interacţiune directă între client şi personalul mărcii

30.03.2020Comunicat de presă

Top

Mobilitatea rămâne un serviciu esenţial, în special pentru categoriile profesionale a căror activitate este deosebit de importantă în aceste momente, aşa cum sunt medicii. BMW Group România a dezvoltat, pentru mărcile BMW şi MINI, împreună cu reţeaua de parteneri autorizaţi, un program naţional de preluare şi livrare de automobile, pentru a evita expunerea suplimentară a clienţilor mărcilor noastre.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

FIZ FUTURE OPENING

Fr. 25.09.2020 • 10:30 a.m. CEST. 
Here you will see the live broadcast of the opening of FIZ Projekthaus Nord. 

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare