Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · MINI.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter
 

Racing MIMI în lupta finală pentru podium în Campionatul Naţional de Super Rally

14.09.2023Comunicat de presă

Top

Horia Platona, pilotând Racing MIMI, este pe locul 2 în clasamentul Clasei 2A (automobile cu tracţiune faţă), la numai trei puncte de primul loc. +++ Trei competiţii noi şi o serie de evenimente marcate de Racing MIMI în ultima perioadă. +++

F56
·
UniCredit Leasing
·
Renovatio
·
Samsung
·
Michelin
·
Textar
·
Enviro
·
HBK
·
Brüel & Kjær
·
MINI Electric Racing
·
#RacingMIMI
 

Polivalent minimalist: noul MINI Countryman

01.09.2023Comunicat de presă

Top

Mai înalt, mai lung, MINI - cu un plus de 6 centimetri în înălţime şi 13 centimetri în lungime, noul MINI Countryman a crescut considerabil în comparaţie cu predecesorul său. Cu pasaje mai largi ale roţilor, imaginea caracteristică şi un design minimalist modern, cu suprafeţe clar proiectate, automobilul are acum o prezenţă semnificativ îmbunătăţită. În interior, aventurierul MINI cel robust oferă şi mai mult spaţiu, confort şi siguranţă - chiar şi în ...

MINI
·
MINI Countryman
 

Reinventarea originalului: MINI Cooper Electric

01.09.2023Comunicat de presă

Top

Ca model cu trei uşi aflat la a cincea generaţie, MINI Cooper subliniază tradiţia mărcii printr-un design MINI distinctiv, care ilusterează în acelaşi timp viitorul electric. Experienţa de condus tipică „go-kart” electrizantă şi electrizată şi noua interfaţă cu utilizatorul duc ADN-ul MINI la un nivel cu totul nou.

MINI
·
MINI Electric
·
MINI 3 uşi
 

Cu noua generaţie MINI Countryman prin Highlands, în Scoţia

09.08.2023Comunicat de presă

Pe traseele provocatoare, noul MINI Countryman cu tracţiune integrală inteligentă ALL4 demonstrează nu numai dinamica sportivă, ci şi cât de repede poţi evada din viaţa de zi cu zi cu o scurtă călătorie plină de aventuri.

MINI Countryman
 

Un cățel pentru fiecare - "For a lifetime journey"

04.08.2023Comunicat de presă

Top

BMW România susține campania organizației pentru Protecția Animalelor CJ Ilfov pentru a promova adopția responsabilă a animalelor. În acest moment, adăposturile de animale sunt aproape pline, iar rata abandonului este la cote mari. +++ Puteţi găsi repede un animal pentru adopţie accesând site-ul: https://ilfovadopta.ro/

 

Sunete distinctive pentru noua familie MINI electrică

27.07.2023Comunicat de presă

Top

Utilizarea sunetului devine o componentă fundamentală a experienţei de condus electric. Diverse universuri sonore îmbogăţesc experienţa captivantă şi debutează odată cu noul MINI Cooper Electric.

Tehnologie
·
Infotainment, sisteme de control
 

Noua familie MINI face un salt digital important cu tehnologia de ultimă oră, afişajul OLED rotund şi sistemul de operare MINI 9

27.07.2023Comunicat de presă

Top

Premieră în industria auto: MINI Interaction Unit este primul afişaj OLED rotund cu un design revigorant al interfeţei de utilizator. +++ Modurile MINI Experience folosesc designuri speciale, proiecţii de lumini şi sunet pentru a crea momente unice. +++ Introducerea Asistentului Personal Inteligent MINI.

Tehnologie
·
Infotainment, sisteme de control
 

Racing MIMI la jumătatea celui mai competitiv sezon de până acum

25.07.2023Comunicat de presă

Top

Racing MIMI este la jumătatea celui mai competitiv sezon din istoria proiectului, în luptă pentru o clasare pe podium în Campionatul Naţional de Super Slalom. +++ Angajament pentru performanţă: calendar cu peste 20 de evenimente şi competiţii.

F56
·
MINI Electric Racing
·
#RacingMIMI
·
UniCredit Leasing
·
Renovatio
·
Michelin
·
Samsung
·
Enviro
·
HBK
·
Brüel & Kjær
·
MINI Electric
 

Racing MIMI – clasare în puncte la Harghita, luptă pentru vârful clasamentului de coastă

21.06.2023Comunicat de presă

Top

Horia Platona a avut un ritm excelent la Harghita Hill Climb Challange. Cu un timp cumulat de 4:09,307, Racing MIMI s-a plasat pe locul 12 în clasamentul general, ceea ce aduce şi primele 2 puncte în Clasamentul Open în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Ritmul excelent a fost răsplătit şi cu 8 puncte la Categoria I (clasament unde punctează toţi piloţii mai puţin automobilele speciale – bipost şi monopost). Racing MIMI continuă astfel seria de ...

F56
·
MINI Electric Racing
·
#RacingMIMI
·
Michelin
·
Renovatio
·
UniCredit Leasing
·
Samsung
·
Albini Prassa
·
MINI Electric
 

Racing MIMI în mai: performanță la nivelul mașinilor de curse cu motoare pe benzină în pregătire de fabrică

06.06.2023Comunicat de presă

Top

Trei curse și prezentărila două evenimente în ultimele 30 de zile. +++ Performanțe solide - Horia Platona ocupă locul al doilea în clasa 2A la Super Slalom după două etape. +++ Ritm competitiv în toate cursele. +++ Nou parteneriat cu Samsung România.

MINI Electric Racing
·
#RacingMIMI
·
Michelin
·
UniCredit Leasing
·
Renovatio
·
Samsung
·
Albini Prassa
 

MINI dezvăluie primele elemente de design ale viitoarei familii de modele

10.05.2023Comunicat de presă

MINI prezintă cu mândrie primele patru elemente de design ale viitoarei familii de modele, oferind o avanpremieră a noului limbaj de design Charismatic Simplicity. Cu ecranul OLED rotund, volanul modern, precum şi scaunele şi jantelor noii familii de modele, MINI arată cum valorile tradiţionale ale mărcii pot fi combinate cu tehnologii avansate.

Comunicare de design, concept cars
·
BMW Group Design
·
MINI Design
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

Media & Stakeholder Days.

01.09. and 02.09.2023.

Follow our webcasts of the MINI and BMW Group Keynotes at the Media & Stakeholder Days 2023.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare