Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · MINI.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Upgrade de la Campionii Raliului Dakar: MINI Countryman powered by X-raid

26.10.2020Comunicat de presă

Upgrade pentru off-road realizat de experţii Dakar transformă MINI Countryman într-o forţă gata de a accepta toate provocările din afara drumurilor convenţionale. Pachetul exclusiv pentru teren dificil cuprinde jante şi anvelope speciale şi o ridicare a gărzii la sol. Proiectul este bazat pe numeroşii ani de experienţă încununată cu cinci victorii în clasamentul general al Dakar, cel mai dificil raliu de anduranţă din lume.

F60
·
MINI Countryman

Premieră mondială semnată în România: MINI Cooper SE participă pentru prima dată în istorie într-o cursă de viteză

12.10.2020Comunicat de presă

Top

Proiectul Vitesco Technologies MINI Electric Racing marchează o premieră mondială absolută – prima competiţie de viteză a unui MINI Electric din istorie cu participarea la ultima etapă în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, Trofeul Opel Braşov, în weekendul 9-11 octombrie.

MINI Electric Racing
·
Vitesco Technologies
·
Automobile Bavaria
·
Michelin
·
MINI
·
MINI E
·
MINI 3 uşi

MINI - de 20 de ani este originalul din segmentul premium al clasei mici

02.10.2020Comunicat de presă

La finalul lunii septembrie a anului 2000, versiunea modernă MINI avea premiera mondială în cadrul Salonului Auto de la Paris. Relansarea cu succes a mărcii britanice cu istorie bogată a introdus o categorie de automobile complet nouă şi a pus bazele pentru dezvoltarea continuă şi diversitatea gamei de modele. Un tur cu un MINI Cooper de la începuturi rememorează două decenii de plăcere a condusului.

MINI
·
MINI 3 uşi

Paddy Hopkirk: gentleman, legendă cu Mini clasic şi al cincilea Beatle

11.09.2020Comunicat de presă

Top

Turul său de forţă la Raliul Monte Carlo din 1964 a transformat pe nord irlandez în cel mai cunoscut pilot de raliuri din Regatul Unit şi a propulsat clasicul Mini la statutul de simbol al motorsportului. Plăcerea condusului rămâne o pasiune a pilotului acum în vârstă de 87 de ani care continuă să savureze provocările drumurilor naţionale virajate.

Primul MINI Electric de competiţie din istorie este pregătit în România: Vitesco Technologies MINI Electric Racing

27.08.2020Dosar de presă

Top

Raliul de regularitate TRANSYLVANIA CLASSIC a fost scena debutului MINI Electric Racing. În perioada următoare, cu implicarea Vitesco Technologies şi a reţelei de service Automobile Bavaria, automobilul va fi pregătit pentru competiţiile FRAS de viteză în coastă, super rally şi ROTAC.

MINI Electric Racing
·
Vitesco Technologies
·
Automobile Bavaria
·
MINI E
·
Automotive
·
MINI Motorsport

Surpriză electrică la TRANSYLVANIA CLASSIC Sibiu - BMW Group România va anunţa un proiect special de motorsport

18.08.2020Comunicat de presă

Top

Raliul de regularitate TRANSYLVANIA CLASSIC, eveniment în calendarul Federaţiei Internaţionale a Vehiculelor Istorice (FIVA), organizează şi cea mai mare competiţie din România dedicată automobilelor electrice. Evenimentul marchează startul pentru o aventură fără precedent BMW Group România în Motorsport.

I01
·
Vitesco Technologies
·
Automo Bavaria
·
BMW i3
·
MINI E
·
Tehnologie
·
Electrification
·
BMW i Automobiles

Peste şapte milioane de automobile cu sistem de propulsie electrică sau plug-in hybrid până în 2030

12.08.2020Comunicat de presă

Top

BMW Group oferă încă de acum cea mai mare selecţie de automobile premium cu sistem de propulsie electrificată din lume. +++ Soluţii digitale pentru extinderea proporţiei de condus electric cu modelele modelele plug-in hybrid. +++ BMW Seria 7, BMW Seria 5 şi BMW X1 disponibile în viitor şi cu propulsie full electrică.

I01
·
G08
·
I01s
·
G05
·
G01
·
F48
·
F39
·
Seria 3
·
Seria 5
·
Seria 7
·
BMW i3
·
MINI Countryman
·
MINI E
·
Tehnologie
·
Efficient Dynamics
·
Electrification
·
BMW i Automobiles

Performanţe extreme oriunde alegi să ajungi: noul MINI John Cooper Works Countryman

22.07.2020Comunicat de presă

Detalii noi de design şi echipamentele rafinate accentuează şi mai mult caracterul sportiv exclusiv al atletului de top. Motorul turbo cu patru cilindri ce oferă 225 kW/306 CP, transmisia Steptronic Sport cu opt trepte, tracţiunea integrală ALL4 şi tehnologia suspensiei concepută cu experienţa pe circuite a John Cooper Works garantează plăcere remarcabilă a condusului şi versatilitate care inspiră - lansare pe piaţă în noiembrie 2020.

John Cooper Works
·
MINI John Cooper Works Countryman

Se deschide noul campus tehnologic pentru imprimare 3D: BMW Group se bazează pe producţia aditivă, cu competenţele consolidate într-un singur centru

25.06.2020Comunicat de presă

Top

Campusul funcţionează ca centru pentru producţie, cercetare şi pregătire. +++ Competenţă internă vastă pentru dezvoltarea tehnologiei de producţie aditivă. +++ Accelerarea dezvoltării modelelor şi integrării în producţie. +++ Investiţie de 15 milioane de euro în noua locaţie. +++ 2019: producţia anuală a totalizat peste 300.000 de componente.

Industry 4.0
·
Rolls-Royce
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Sediu central şi FIZ
·
Fabrici
·
Tehnologie
·
Producţie, reciclare

Pieter Nota, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG pentru clienţi, mărci şi vânzări: "Există milioane de oameni în Uniunea Europeană al căror comportament de mobilitate se potriveşte ideal cu un automobil plug-in hybrid"

11.06.2020Comunicat de presă

Interviu cu Pieter Nota despre modelele plug-in hybrid ale BMW Group.

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Tehnologie
·
Electrification
·
BMW iPerformance Automobiles

Noul MINI Countryman

26.05.2020Comunicat de presă

Top

Cu noul MINI Countryman, brandul britanic cu bogată tradiţie continuă să se urmărească cucerirea unui nou public-ţintă. Încă de la prima generaţie, MINI Countryman a fost un pionier. Fiind primul model cu o lungime exterioară mai mare de patru metri, patru uşi, un hayon mare, cinci locuri şi tracţiune integrală, a pus bazele evoluţiei de succes a mărcii în segmentul compact premium. Acum, MINI Countryman reprezintă aproape 30% din înmatriculările noi ale ...

F60
·
MINI Countryman

eSports: Alexandru Botoș a dominat prima ediție a Race of Champions by MINI

25.05.2020Comunicat de presă

Top

Campionul categoriei R5 din sezonul inaugural al Romanian Rally League a triumfat în toate manșele de rallycross de la Race of Champions by MINI, devansându-i pe Radu Dumitrescu și Octavian Bostan într-un eveniment urmărit de peste 8.000 de pasionați.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

FIZ FUTURE OPENING

25.09.2020. Here you can see the on demand broadcast of the opening of FIZ Projekthaus Nord. 

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare