Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · MINI.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Limbajul de design clar întâlnește utilizarea creativă a spațiului: noul MINI Hatch 5 uși

24.02.2021Comunicat de presă

Accentele proaspete de design şi acoperişul Multitone unic fac din primul model cu cinci locuri din gama de clasă mică a mărcii premium britanice o prezenţă şi mai atractivă. Deja peste 500.000 de unităţi au fost vândute în întreaga lume. Lansarea pe piaţă a modelului revizuit este programată pentru martie 2021.

MINI
·
MINI 5 uşi

Dotări noi pentru MINI Cooper SE şi model special MINI Electric Collection (preţuri pentru România)

11.02.2021Comunicat de presă

Model special pentru lansarea noului MINI pur electric cu exterior modificat ce include acoperiş Multitone, dotări speciale de design, interior rafinat cu stil şi echipamente de înaltă calitate. Sisteme noi de asistare a condusului, pachete de confort şi conectivitate disponibile opţional. Lansare pe piaţă din martie 2021, MINI Electric Collection disponibil ca un pachet cu preţul de 3131 Euro cu TVA (2631,09 Euro fără TVA)

MINI E

Acceleratorul URBAN-X by MINI prezintă a noua generație de companii start-up ce abordează schimbările de climă, conectivitatea, mobilitate și viața în oraș

02.02.2021Dosar de presă

Pe măsură ce orașele se adaptează, opt companii start-up urbantech în stadiu incipient se alătură acceleratorului susținut de MINI și de fondul de investiţii Urban Us, cu soluții care abordează provocările climatice și urbane presante.

Originalul - nou de fiecare dată: MINI Hatch 3 uși, MINI Hatch 5 uși și MINI Cabriolet

27.01.2021Dosar de presă

Top

Originalul din clasa mică premium trece la următoarea etapă a evoluţiei sale. Cu o transformare importantă pentru MINI Hatch 3 uşi, MINI Hatch 5 uşi şi MINI Cabriolet, producătorul britanic de automobile premium confirmă poziţionarea a celor trei modele ca definită prin experienţa entuziasmantă de condus, un design expresiv cu legături în tradiţie şi cu elemente de stil şi personalizare bogate.

Comunicare de design, concept cars
·
MINI
·
MINI Cabriolet
·
MINI E
·
MINI 3 uşi
·
MINI 5 uşi

Rauno Aaltonen, MINI clasic şi un cadou nebun de Advent: un MINI basm de Crăciun din pădurile finlandeze

18.12.2020Comunicat de presă

Ce ar putea fi un bun cadou timpuriu de Crăciun pentru o legendă faimoasă a raliurilor la sfârşitul unui an dominat de carantină? Fisa a căzut la MINI: Rauno Aaltonen, câştigătorul Raliului Monte Carlo din 1967 într-un Mini clasic, a fost întâmpinat cu o surpriză yuletide pe patru roţi în patria sa finlandeză.

F60
·
MINI Countryman

Paddy Hopkirk MBE a primit noua ediție limitată MINI, denumită în onoarea lui

15.12.2020Dosar de presă

Pilotul nord-irlandez de raliuri Patrick "Paddy" Hopkirk MBE este primul dintre cei 100 de clienți din Marea Britanie care primesc MINI Paddy Hopkirk Limited Edition, denumit astfel în onoarea lui pentru a aniversa triumful său din Raliul Monte Carlo din 1964, succes reușit cu clasicul Morris Mini Cooper S Mk1.

F56
·
MINI
·
Istorie
·
MINI 3 uşi

Uzina BMW Group din Leipzig se pregăteşte pentru producţia unui crossover MINI viitor

19.11.2020Comunicat de presă

2023 va marca lansarea producţiei la uzina din Leipzig a succesorului pentru actualul MINI Countryman. +++ Noul model va fi echipat fie cu motor cu ardere internă, fie cu propulsie electrică. +++ Actualul program de investiţii pentru locaţia din Saxonia va creşte semnificativ capacitatea de producţie şi va permite asamblarea componentelor de propulsie electrică.

BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici

MINI Vision Urbanaut - Crează-ţi propriul spaţiu!

17.11.2020Dosar de presă

Top

Marca MINI folosește evenimentul #NEXTGen pentru a prezenta, în exclusivitate mondială, MINI Vision Urbanaut - o interpretare complet nouă a unei presepective noi de utilizare a spațiului. Acest vision vehicle digital oferă mai mult spațiu interior și mai multă versatilitate decât oricând, dar cu o amprentă minimă.

Comunicare de design, concept cars
·
Corporativ
·
#NEXTGen

Vitesco Technologies MINI Electric Racing – Motorsport altfel

13.11.2020Dosar de presă

Top

Vitesco Technologies MINI Electric Racing a semnat în România o premieră mondială importantă: primul model electric de curse al unei mărci care are o tradiție specială în motorsport, cu performanțe surprinzătoare care au scris istorie.

MINI Electric Racing
·
MIMI
·
Vitesco Technologies
·
Automobile Bavaria
·
Michelin
·
BCR - George
·
Automotive
·
Tehnologie
·
MINI Motorsport
·
MINI E

MINI Electric sărbătorește a 80-a aniversare a supereroului "The Flash" la Lucca Changes 2020

02.11.2020Comunicat de presă

Un MINI Electric devine pânza lui Carmine di Giandomenico, celebrul caricaturist italian, pentru a sărbători cei 80 de ani ai supereroului "The Flash" la Lucca Changes 2020, târgul internațional de benzi desenate care se desfășoară în Toscana în perioada 29 octombrie - 1 noiembrie.

MINI Cooper SE
·
MINI E

Electromobilitatea şi viitorul gamei de modele MINI

28.10.2020Comunicat de presă

Top

Consolidarea valorilor fundamentale ale mărcii MINI, dezvoltarea durabilă şi eficienţa.+++ Opţiunile clienţilor prin diversitate în portofoliul de modele şi transmisii. +++ Continuarea ofensivei de modele de succes în segmentele compact şi crossover premium. +++ Extindere a poziţiei de piaţă în China prin producţia locală de automobile din 2023.

Upgrade de la Campionii Raliului Dakar: MINI Countryman powered by X-raid

26.10.2020Comunicat de presă

Upgrade pentru off-road realizat de experţii Dakar transformă MINI Countryman într-o forţă gata de a accepta toate provocările din afara drumurilor convenţionale. Pachetul exclusiv pentru teren dificil cuprinde jante şi anvelope speciale şi o ridicare a gărzii la sol. Proiectul este bazat pe numeroşii ani de experienţă încununată cu cinci victorii în clasamentul general al Dakar, cel mai dificil raliu de anduranţă din lume.

F60
·
MINI Countryman

Premieră mondială semnată în România: MINI Cooper SE participă pentru prima dată în istorie într-o cursă de viteză

12.10.2020Comunicat de presă

Top

Proiectul Vitesco Technologies MINI Electric Racing marchează o premieră mondială absolută – prima competiţie de viteză a unui MINI Electric din istorie cu participarea la ultima etapă în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, Trofeul Opel Braşov, în weekendul 9-11 octombrie.

MINI Electric Racing
·
Vitesco Technologies
·
Automobile Bavaria
·
Michelin
·
MINI
·
MINI E
·
MINI 3 uşi

MINI - de 20 de ani este originalul din segmentul premium al clasei mici

02.10.2020Comunicat de presă

La finalul lunii septembrie a anului 2000, versiunea modernă MINI avea premiera mondială în cadrul Salonului Auto de la Paris. Relansarea cu succes a mărcii britanice cu istorie bogată a introdus o categorie de automobile complet nouă şi a pus bazele pentru dezvoltarea continuă şi diversitatea gamei de modele. Un tur cu un MINI Cooper de la începuturi rememorează două decenii de plăcere a condusului.

MINI
·
MINI 3 uşi
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Here you can see the on demand broadcast of the World Premiere of the new BMW S 1000 R and BMW G 310 R.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare