Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · MINI.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Partenerul digital pentru fanii MINI: aplicaţia MINI actualizată cu funcţii noi

31.03.2021Comunicat de presă

Aplicaţia MINI câştigă noi funcţii şi este introdusă pe noi pieţe în martie 2021 (în România este deja disponibilă de anul trecut). Arhitectura software personalizată, dezvoltată complet intern, permite dezvoltarea rapidă a conţinutului nou şi lansarea rapidă pe pieţele din întreaga lume.

Tehnologie
·
Infotainment, sisteme de control

MINI Electric Pacesetter inspired by JCW. Primul MINI electric în rol de FIA Formula E Safety Car.

30.03.2021Comunicat de presă

Modelul debutează pe 10 aprile, în al doilea weekend al sezonului 2021 FIA Formula E, în acelaşi timp cu relansarea Vitesco Technologies MINI Electric Racing în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.

Automotive
·
MINI John Cooper Works
·
BMW Motorsport
·
FIA Formula E
·
John Cooper Works
·
MINI E

Nou sistem de operare şi servicii digitale suplimentare pentru MINI Hatch 3 uşi, MINI Hatch 5 uşi şi MINI Cabriolet

22.03.2021Comunicat de presă

Instrument central cu afişaj tactil de 8,8 ţoli (22,35 cm) disponibil standard, widgeturi Live configurabile individual, moduri "Lounge" şi "Sport" pentru afişajul central şi multifuncţional de instrumente, integrare Apple Carplay wirless, aplicaţie MINI cu funcţii extinse: cu noua ediţie a modelelor din segmentul premium al clasei mici, conectivitatea şi plăcerea de a conduce reprezintă combinaţia perfectă pentru sentimentul MINI tipic.

MINI
·
MINI E
·
MINI 3 uşi
·
MINI 5 uşi

Limbajul de design clar întâlnește utilizarea creativă a spațiului: noul MINI Hatch 5 uși

24.02.2021Comunicat de presă

Accentele proaspete de design şi acoperişul Multitone unic fac din primul model cu cinci locuri din gama de clasă mică a mărcii premium britanice o prezenţă şi mai atractivă. Deja peste 500.000 de unităţi au fost vândute în întreaga lume. Lansarea pe piaţă a modelului revizuit este programată pentru martie 2021.

MINI
·
MINI 5 uşi

Dotări noi pentru MINI Cooper SE şi model special MINI Electric Collection (preţuri pentru România)

11.02.2021Comunicat de presă

Model special pentru lansarea noului MINI pur electric cu exterior modificat ce include acoperiş Multitone, dotări speciale de design, interior rafinat cu stil şi echipamente de înaltă calitate. Sisteme noi de asistare a condusului, pachete de confort şi conectivitate disponibile opţional. Lansare pe piaţă din martie 2021, MINI Electric Collection disponibil ca un pachet cu preţul de 3131 Euro cu TVA (2631,09 Euro fără TVA)

MINI E

Acceleratorul URBAN-X by MINI prezintă a noua generație de companii start-up ce abordează schimbările de climă, conectivitatea, mobilitate și viața în oraș

02.02.2021Dosar de presă

Pe măsură ce orașele se adaptează, opt companii start-up urbantech în stadiu incipient se alătură acceleratorului susținut de MINI și de fondul de investiţii Urban Us, cu soluții care abordează provocările climatice și urbane presante.

Originalul - nou de fiecare dată: MINI Hatch 3 uși, MINI Hatch 5 uși și MINI Cabriolet

27.01.2021Dosar de presă

Top

Originalul din clasa mică premium trece la următoarea etapă a evoluţiei sale. Cu o transformare importantă pentru MINI Hatch 3 uşi, MINI Hatch 5 uşi şi MINI Cabriolet, producătorul britanic de automobile premium confirmă poziţionarea a celor trei modele ca definită prin experienţa entuziasmantă de condus, un design expresiv cu legături în tradiţie şi cu elemente de stil şi personalizare bogate.

Comunicare de design, concept cars
·
MINI
·
MINI Cabriolet
·
MINI E
·
MINI 3 uşi
·
MINI 5 uşi

Rauno Aaltonen, MINI clasic şi un cadou nebun de Advent: un MINI basm de Crăciun din pădurile finlandeze

18.12.2020Comunicat de presă

Ce ar putea fi un bun cadou timpuriu de Crăciun pentru o legendă faimoasă a raliurilor la sfârşitul unui an dominat de carantină? Fisa a căzut la MINI: Rauno Aaltonen, câştigătorul Raliului Monte Carlo din 1967 într-un Mini clasic, a fost întâmpinat cu o surpriză yuletide pe patru roţi în patria sa finlandeză.

F60
·
MINI Countryman

Paddy Hopkirk MBE a primit noua ediție limitată MINI, denumită în onoarea lui

15.12.2020Dosar de presă

Pilotul nord-irlandez de raliuri Patrick "Paddy" Hopkirk MBE este primul dintre cei 100 de clienți din Marea Britanie care primesc MINI Paddy Hopkirk Limited Edition, denumit astfel în onoarea lui pentru a aniversa triumful său din Raliul Monte Carlo din 1964, succes reușit cu clasicul Morris Mini Cooper S Mk1.

F56
·
MINI
·
Istorie
·
MINI 3 uşi

Uzina BMW Group din Leipzig se pregăteşte pentru producţia unui crossover MINI viitor

19.11.2020Comunicat de presă

2023 va marca lansarea producţiei la uzina din Leipzig a succesorului pentru actualul MINI Countryman. +++ Noul model va fi echipat fie cu motor cu ardere internă, fie cu propulsie electrică. +++ Actualul program de investiţii pentru locaţia din Saxonia va creşte semnificativ capacitatea de producţie şi va permite asamblarea componentelor de propulsie electrică.

BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici

MINI Vision Urbanaut - Crează-ţi propriul spaţiu!

17.11.2020Dosar de presă

Top

Marca MINI folosește evenimentul #NEXTGen pentru a prezenta, în exclusivitate mondială, MINI Vision Urbanaut - o interpretare complet nouă a unei presepective noi de utilizare a spațiului. Acest vision vehicle digital oferă mai mult spațiu interior și mai multă versatilitate decât oricând, dar cu o amprentă minimă.

Comunicare de design, concept cars
·
Corporativ
·
#NEXTGen

Vitesco Technologies MINI Electric Racing – Motorsport altfel

13.11.2020Dosar de presă

Top

Vitesco Technologies MINI Electric Racing a semnat în România o premieră mondială importantă: primul model electric de curse al unei mărci care are o tradiție specială în motorsport, cu performanțe surprinzătoare care au scris istorie.

MINI Electric Racing
·
MIMI
·
Vitesco Technologies
·
Automobile Bavaria
·
Michelin
·
BCR - George
·
Automotive
·
Tehnologie
·
MINI Motorsport
·
MINI E

MINI Electric sărbătorește a 80-a aniversare a supereroului "The Flash" la Lucca Changes 2020

02.11.2020Comunicat de presă

Un MINI Electric devine pânza lui Carmine di Giandomenico, celebrul caricaturist italian, pentru a sărbători cei 80 de ani ai supereroului "The Flash" la Lucca Changes 2020, târgul internațional de benzi desenate care se desfășoară în Toscana în perioada 29 octombrie - 1 noiembrie.

MINI Cooper SE
·
MINI E
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare