Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · MINI.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Aplicaţiile de la BMW şi MINI totalizează împreună 10 milioane de utilizatori activi

13.03.2023Comunicat de presă

Două milioane de utilizatori zilnic. +++ Numeroase funcţii utile – de la programare în service, la parcare automată. +++ Evaluare 4.9 stele în Apple App Store din peste 5,5 mii voturi. +++ Aplicaţiile pot fi testate în modul demo pentru o numeroase modele de automobile.

Tehnologie
·
BMW ConnectedDrive
·
Infotainment, sisteme de control

Primul MINI "Made in Germany": uzina BMW Group din Leipzig pregăteşte producţia MINI Countryman electric

01.03.2023Comunicat de presă

Noua generaţie de modele MINI electrice continuă să crească: în 2023, producţia noului MINI Countryman va începe la uzina BMW Group din Leipzig. Modelul crossover va fi oferit atât cu propulsie electrică, cât şi cu motoare termice. Pregătirile pentru începerea producţiei primului MINI "Made in Germany" sunt deja în plină desfăşurare.

MINI
·
MINI Electric
·
MINI Countryman

Plăcerea de a conduce o decapotabilă cu zero emisii: primul MINI Cooper SE Cabriolet electric

15.02.2023Comunicat de presă

Top

Primul cabriolet din lume cu propulsie electrică este un MINI. De la idee la serii mici în mai puţin de opt luni. MINI Cooper SE Cabriolet oferă un alt impuls puternic pentru ca marca să devină una complet electrică. Modelul va fi produs în numai 999 de exemplare şi poate fi comandat şi în România cu un preţ de 60.035 Euro cu TVA inclus (50450 Euro fără TVA).

MINI Cabriolet
·
MINI Electric
·
MINI

Racing MIMI încheie 2022 ca ajutor pentru Moș Crăciun

23.12.2022Dosar de presă

Top

Un proiect românesc de motorsport, care a scris mai multe premiere mondiale, ajunge la final de an. După un sezon cu mai multe performanțe remarcabile, Racing MIMI EVO încheie aventura 2022 acasă la Engage Engineering, la Brașov, pregătit pentru Crăciun.

F56
·
#RacingMIMI
·
MINI Electric Racing
·
Renovatio
·
e-charge
·
UniCredit Leasing
·
#MichelinMIMI
·
Michelin
·
Crăciun
·
Engage Engineering
·
MINI Electric

Tradiţia ediţiilor speciale MINI

09.12.2022Dosar de presă

De la lansarea primei ediţii speciale, în 1976, au fost doar foarte puţini ani în care marca MINI să nu fi prezentat o nouă ediţie specială pentru unul dintre modelele sale. Istoria lungă şi plină de culoare a ediţiilor speciale a adus multe elemente care mai târziu au devenit parte a modelelor de serie. După relansarea mărcii ca parte a BMW Grop, personalizarea a devenit un element definitoriu deosebit de puternic, iar ediţiile speciale completează ...

BIG LOVE de Crăciun - MINI face apel pentru susţinerea SOS Satele Copiilor

09.12.2022Comunicat de presă

MINI îşi reuneşte comunitatea din întreaga lume în videoclipul festiv pentru "Driving Home for Christmas" al lui Chris Rea şi solicită donaţii către SOS Satele Copiilor pentru a sprijini copiii aflaţi în dificultate. MINI susţine din nou SOS Satele Copiilor şi solicită comunităţii sale din întreaga lume să participe la donaţii pentru SOS Satele Copiilor. În aprilie anul acesta, sprijinul oferit de MINI a fost direcţionat către SOS Satele Copiilor din ...

MINI

Racing MIMI – la acelaşi nivel cu maşini cu motoare termice competiţie special pregătire de fabrică

04.10.2022Comunicat de presă

Top

Racing MIMI se apropie de finalul unui sezon foarte bogat cu participări în trei campionate, multe evenimente şi un program continuu de îmbunătăţiri. Cea mai puternică performanţă a sezonului a venit la 1 octombrie, când, în cea mai disputată clasă din penultima etapă a Campionatului de Super Rally - două roţi motrice -, a obţinut pentru prima dată o clasare pe podium.

R58
·
F56
·
MINI Electric Racing
·
#RacingMIMI
·
Renovatio
·
UniCredit Leasing
·
#MichelinMIMI
·
Michelin
·
MINI Electric

Revoluţie în industria auto: piese realizate din plase de pescuit reciclate

13.09.2022Comunicat de presă

Procesul unic de reciclare creează un material plastic reciclat din deşeurile oceanice. +++ Emisiile de CO2 sunt reduse cu 25% în comparaţie cu componentele fabricate în mod convenţional. +++ Materialele plastice oceanice folosite pentru a face covoraşe la BMW iX şi BMW X1. +++ BMW Group îşi propune ca până în 2030 să folosească materiale termoplastice fabricate din material reciclat în proporţie de 40% în noile sale automobile.

Tehnologie
·
Corporativ
·
Dezvoltare durabilă
·
Producţie, reciclare

Racing MIMI - noi premiere şi performanţe solide în motorsport

07.09.2022Dosar de presă

Top

La a doua participare în Campionatul Naţional de Vehicule Electrice, pe 21 august, Racing MIMI a obţinut şase clasări pe podium în trei clase diferite. +++ O săptămână mai târziu, pe 28 august, la cursa de coastă Trofeul Gutâi, Baia Mare, Andrei Barbu a îmbunătăţit timpul de anul trecut cu de peste 22 de secunde. +++ MIMI EVO a fost prezent pentru prima dată la un eveniment oficial al mărcii în afara României, în Polonia, şi se pregăteşte de o prezentare ...

F56
·
MINI Electric Racing
·
#RacingMIMI
·
MIMI EVO
·
Renovatio
·
UniCredit Leasing
·
#MichelinMIMI
·
Michelin
·
MINI Electric

MINI este în premieră sponsor şi partener de mobilitate al gamescom şi prezintă MINI Concept Aceman cu mod Pokémon

23.08.2022Comunicat de presă

MINI este noul sponsor principal al zonei de merchandise a gamescom, precum şi partenerul oficial de mobilitate al gamescom şi va prezenta în exclusivitate MINI Concept Aceman cu mod Pokémon la cel mai mare eveniment de jocuri din lume, care are loc la Köln. Cel mai râvnit One-Off pentru fanii MINI şi pasionaţii de jocuri este primul rezultat al colaborării dintre MINI şi Pokémon.

MINI

Operă de artă electrizantă: premieră pentru MINI Recharged Lakwena la Campionatele Europene de la München care deubtează mâine

10.08.2022Comunicat de presă

Cu MINI Recharged Lakwena, artistul londonez Lakwena a creat o operă de artă plină de culoare, bucurie şi BIG LOVE. MINI sărbătoreşte diversitatea în această vară în calitate de partener premium oficial al Campionatelor Europene din 2022. Campionatele încep mâine, 11 august, include aproape 180 de evenimente sportive, şi sunt găzduite în mare parte în Parcul Olimpic, în imediata apropiere a a sediului BMW din München. Evenimentul va fi difuzat în România ...

Vehicule speciale
·
MINI Electric

Racing MIMI, film printre lasere cu Horia Tecău

28.07.2022Comunicat de presă

Top

Circuit construit cu una din cele mai mari instalaţii de lasere din România, echipă de piloţi de drone de mare viteze, un regizor cu un portofoliu valoros de proiecte comerciale – un film spectaculos susţinut de UniCredit Leasing.

F56
·
MINI Electric Racing
·
#RacingMIMI
·
MIMIEvo
·
Renovatio
·
UniCredit Leasing
·
Michelin
·
MINI Electric

MINI Concept Aceman: primul model crossover electric din noua familie MINI

27.07.2022Dosar de presă

Top

MINI prezintă un concept car ce anticpează un nou model pentru segmentul premium al clasei mici: electric, fără crom şi piele, într-un limbaj de design complet nou şi cu digitalizare avansată, creând o experienţă atractivă pentru utilizator.

Comunicare de design, concept cars

MINI îl comemorează pe Paddy Hopkirk, unul din marii piloţi ai mărcii

25.07.2022Comunicat de presă

Joi, 21 iulie 2022, Patrick Barron Hopkirk MBE, un idol britanic al sporturilor cu motor, a murit în linişte în Buckinghamshire. Născut la Belfast, la 14 aprilie 1933, Paddy - aşa cum era cunoscut cu afecţiune - şi-a început cariera de pilot de curse în anii 1950. Lumea motorsportului şi comunitatea MINI deplâng un erou special.

Istorie
·
Istorie marca MINI
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2023.

Here you can see the on demand webcast of the BMW Group Annual Conference 2023.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare