Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · MINI.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Cursa de 24 de ore de la Nürburgring: MINI John Cooper Works 1to6 Edition, cu transmisie manuală cu 6 trepte, înscris de Bulldog Racing Team a terminat pe podium

26.05.2023Comunicat de presă

Locul al doilea în clasa automobilelor de producţie cu o cilindree de 1.600-2.000 cmc şi turbocompresor. Revenire spectaculoasă. Alături de echipă a fost şi Charlie Cooper, nepotul legendarului John Cooper, creatorul Mini Cooper.

MINI John Cooper Works
·
John Cooper Works

MINI dezvăluie primele elemente de design ale viitoarei familii de modele

10.05.2023Comunicat de presă

MINI prezintă cu mândrie primele patru elemente de design ale viitoarei familii de modele, oferind o avanpremieră a noului limbaj de design Charismatic Simplicity. Cu ecranul OLED rotund, volanul modern, precum şi scaunele şi jantelor noii familii de modele, MINI arată cum valorile tradiţionale ale mărcii pot fi combinate cu tehnologii avansate.

Comunicare de design, concept cars
·
BMW Group Design
·
MINI Design

Plăcerea de a conduce electric : noul MINI Cooper Electric

04.05.2023Comunicat de presă

A cincea generaţie MINI Hatch 3 uşi dispune de propulsie electrică şi continuă povestea de succes a modelului legendar. Cu un maxim de go-kart driving feeling, noul MINI Cooper Electric întruchipează plăcerea de a conduce distinctă a mărcii pentru viitor.

MINI
·
MINI Electric
·
MINI 3 uşi

Originalul îşi sărbătoreşte aniversarea: modelul MINI Hatch 3 uşi cu numărul un milion din generaţia actuală

26.04.2023Comunicat de presă

MINI Hatch 3 uşi şi-a încântat întotdeauna fanii din întreaga lume cu sentimentul go-kart maxim şi silueta sa inconfundabilă. Exemplarul cu numărul un milion al actualei generaţii a MINI original iese de pe linia de producţie sub numele MINI Cooper SE electric.

MINI
·
MINI John Cooper Works
·
MINI Electric
·
MINI 3 uşi

MINI îl prezintă Spike, personajul digital pentru noua familie de modele

10.04.2023Comunicat de presă

Noul personaj digital numit Spike +++ Premieră la Auto Shanghai 2023 şi în MINI Concept Aceman. +++ Experienţă de utilizator tipică MINI prezentată pentru prima dată în noua familie MINI.

Tehnologie
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Comunicare de design, concept cars
·
Shanghai
·
MINI
·
Asia

Electric şi fabricat în Germania: următoarea generaţie MINI Countryman

07.04.2023Comunicat de presă

Noul MINI Countryman combină sentimentul go-kart electrizant cu o amprentă de mediu minimă şi continuă povestea de succes a celui mai mare model MINI. O dată cu începerea producţiei la uzina BMW Group din Leipzig în noiembrie 2023, va fi pentru prima dată când un model MINI este produs în Germania.

MINI
·
MINI Electric
·
MINI Countryman

Aplicaţiile de la BMW şi MINI totalizează împreună 10 milioane de utilizatori activi

13.03.2023Comunicat de presă

Două milioane de utilizatori zilnic. +++ Numeroase funcţii utile – de la programare în service, la parcare automată. +++ Evaluare 4.9 stele în Apple App Store din peste 5,5 mii voturi. +++ Aplicaţiile pot fi testate în modul demo pentru o numeroase modele de automobile.

Tehnologie
·
BMW ConnectedDrive
·
Infotainment, sisteme de control

Primul MINI "Made in Germany": uzina BMW Group din Leipzig pregăteşte producţia MINI Countryman electric

01.03.2023Comunicat de presă

Noua generaţie de modele MINI electrice continuă să crească: în 2023, producţia noului MINI Countryman va începe la uzina BMW Group din Leipzig. Modelul crossover va fi oferit atât cu propulsie electrică, cât şi cu motoare termice. Pregătirile pentru începerea producţiei primului MINI "Made in Germany" sunt deja în plină desfăşurare.

MINI
·
MINI Electric
·
MINI Countryman

Plăcerea de a conduce o decapotabilă cu zero emisii: primul MINI Cooper SE Cabriolet electric

15.02.2023Comunicat de presă

Top

Primul cabriolet din lume cu propulsie electrică este un MINI. De la idee la serii mici în mai puţin de opt luni. MINI Cooper SE Cabriolet oferă un alt impuls puternic pentru ca marca să devină una complet electrică. Modelul va fi produs în numai 999 de exemplare şi poate fi comandat şi în România cu un preţ de 60.035 Euro cu TVA inclus (50450 Euro fără TVA).

MINI Cabriolet
·
MINI Electric
·
MINI

Racing MIMI încheie 2022 ca ajutor pentru Moș Crăciun

23.12.2022Dosar de presă

Top

Un proiect românesc de motorsport, care a scris mai multe premiere mondiale, ajunge la final de an. După un sezon cu mai multe performanțe remarcabile, Racing MIMI EVO încheie aventura 2022 acasă la Engage Engineering, la Brașov, pregătit pentru Crăciun.

F56
·
#RacingMIMI
·
MINI Electric Racing
·
Renovatio
·
e-charge
·
UniCredit Leasing
·
#MichelinMIMI
·
Michelin
·
Crăciun
·
Engage Engineering
·
MINI Electric

Tradiţia ediţiilor speciale MINI

09.12.2022Dosar de presă

De la lansarea primei ediţii speciale, în 1976, au fost doar foarte puţini ani în care marca MINI să nu fi prezentat o nouă ediţie specială pentru unul dintre modelele sale. Istoria lungă şi plină de culoare a ediţiilor speciale a adus multe elemente care mai târziu au devenit parte a modelelor de serie. După relansarea mărcii ca parte a BMW Grop, personalizarea a devenit un element definitoriu deosebit de puternic, iar ediţiile speciale completează ...

BIG LOVE de Crăciun - MINI face apel pentru susţinerea SOS Satele Copiilor

09.12.2022Comunicat de presă

MINI îşi reuneşte comunitatea din întreaga lume în videoclipul festiv pentru "Driving Home for Christmas" al lui Chris Rea şi solicită donaţii către SOS Satele Copiilor pentru a sprijini copiii aflaţi în dificultate. MINI susţine din nou SOS Satele Copiilor şi solicită comunităţii sale din întreaga lume să participe la donaţii pentru SOS Satele Copiilor. În aprilie anul acesta, sprijinul oferit de MINI a fost direcţionat către SOS Satele Copiilor din ...

MINI

Racing MIMI – la acelaşi nivel cu maşini cu motoare termice competiţie special pregătire de fabrică

04.10.2022Comunicat de presă

Top

Racing MIMI se apropie de finalul unui sezon foarte bogat cu participări în trei campionate, multe evenimente şi un program continuu de îmbunătăţiri. Cea mai puternică performanţă a sezonului a venit la 1 octombrie, când, în cea mai disputată clasă din penultima etapă a Campionatului de Super Rally - două roţi motrice -, a obţinut pentru prima dată o clasare pe podium.

R58
·
F56
·
MINI Electric Racing
·
#RacingMIMI
·
Renovatio
·
UniCredit Leasing
·
#MichelinMIMI
·
Michelin
·
MINI Electric
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

THE NEW BMW i5.

Munich. Here you can see the webcast of the Digital World Premiere of the new BMW i5.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare