Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · MINI.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

La nivel global înmatriculările de MINI Electric aproape s-au dublat, vânzările mărcii MINI au crescut cu 3,3% în 2021. Performanţe-record în România – cea mai puternică creştere din Europa

17.01.2022Comunicat de presă

Top

Marca premium britanică înregistrează 302.144 de înmatriculări noi în întreaga lume şi un boom electric uriaş. Modelul electric MINI Cooper SE devine cea mai bine vândută variantă de model. Aproape fiecare al patrulea MINI Countryman a ieşit pe şosea cu un sistem de propulsie plug-in hybrid.

MINI Electric
·
MINI Countryman
·
MINI

MINI Electric Racing – povestea unui sezon complet în anul aniversar Mini Cooper

30.11.2021Comunicat de presă

Top

MINI Electric Racing, primul MINI electric de curse din lume, a încheiat primul sezon complet, adunând 14 curse şi cinci zile de teste pentru presă pe circuitul AMCKart. Proiectul a câştigat fani, un nume – "Racing MIMI" -, noi parteneri şi o echipă de oameni pasionați şi parteneri apropiaţi care au făcut posibilă o aventură extraordinară. Aceasta este povestea unui proiect unic de motorsport în anul aniversării a 60 de ani de Mini Cooper. Aventura în ...

F56
·
MINI Electric Racing
·
#RacingMIMI
·
Vitesco Technologies
·
Automobile Bavaria
·
Michelin
·
BCR - George
·
Renovatio
·
Engage Engineering
·
MINI Electric

Marca MINI şi impactul asupra mediului

26.11.2021Comunicat de presă

Top

Reducerea emisiilor de CO2 pe tot ciclul de viaţă, inclusiv în relaţia cu furnizorii, economie circulară şi utilizarea materialelor reciclate, dar şi utilizarea optimizată în mediul urban – repere importante în dezvoltarea durabilă, toate explicate într-un scurt film de prezentare pe YouTube.

F56
·
Corporativ
·
Dezvoltare durabilă
·
MINI Electric

Dezvoltare durabilă, diversitate, inovaţie, rentabilitate şi optimism – strategia MINI pentru viitor

03.11.2021Dosar de presă

Strategia MINI cu orizont de timp 2030-2050 pentru o dezvoltare durabilă, inovativă, cu accent pe electrificare şi digitalizare, sustenabilitate şi respect pentru planetă şi oameni. Gama de modele se extinde pe direcţia electrificării, dar şi cu noi modele, atât în clasa mică, dar şi compactă.

MINI

#RacingMIMI – final de sezon în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, un nou început

13.10.2021Dosar de presă

Top

#RacingMIMI a încheiat primul Campionat Naţional de Viteză în Coastă. La final, Dominic Marcu a fost singurul pilot cu un automobil electric care s-a aliniat la startul fiecărei etape din acest an a campionatului. Un al doilea model MINI Cooper SE a debutat în ultima cursă a sezonului.

F56
·
MINI Electric Racing
·
#RacingMIMI
·
Vitesco Technologies
·
Automobile Bavaria
·
Michelin
·
BCR - George
·
Renovatio
·
Dominic Marcu
·
MINI Electric

Platforma MINI Voices – o platformă pentru vizibilitatea iniţativelor care pot schimba lumea. MINI Spania aduce în prim plan proiectele oceanografului Manu San Félix

07.10.2021Comunicat de presă

MINI Spania îl susţine pe Manu San Félix şi seria lui de videouri despre ocean prin platforma MINI Voices. Printr-o serie de videoclipuri în trei părţi, biologul marin, fotograful şi exploratorul Manu San Félix împărtăşeşte principalele sale descoperiri şi explică modul în care putem iubi şi proteja oceanele. Toate cele trei videoclipuri pot fi văzute pe www.mini.com/en_MS/home/minivoices/manu-san-felix.html.

Lifestyle

#RacingMIMI – cea mai bună clasare într-un clasament general şi calendar extins de evenimente

28.09.2021Comunicat de presă

Top

#RacingMIMI a continuat şi în septembrie agenda de evenimente în competiţiile de motorsport din România cu rezultate excelente. În octombrie, dacă situaţia pandemică o va permite, MIMI va fi prezent la alte 4 evenimente.

F56
·
MINI Electric Racing
·
#RacingMIMI
·
Vitesco Technologies
·
Automobile Bavaria
·
Michelin
·
BCR - George
·
Renovatio
·
MINI Electric

BMW Group subliniază orientarea sa consecventă spre dezvoltare durabilă la IAA Mobility 2021: obiectivele mai stricte de CO2 merg mână în mână cu măsuri şi concepte concrete pentru implementare

06.09.2021Comunicat de presă

Top

BMW Group pune economia circulară şi mobilitatea urbană durabilă în centrul prezenţei sale la IAA Mobility 2021. La salonul auto, compania îşi demonstrează în mod constant obiectivele de dezvoltare durabilă şi emisii CO2, precum şi măsurile şi conceptele sale concrete pentru atingerea acestor obiective.

i20
·
G26
·
Saloane auto
·
BMW iX
·
BMW i
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Comunicare de design, concept cars
·
Comunicare de design, concept cars
·
Europe
·
Corporativ
·
Dezvoltare durabilă
·
Produse lifestyle

RE:IMAGINE: O nouă expoziţie temporară la Muzeul BMW, care coincide cu IAA Mobility 2021, documentează drumul BMW Group către o mobilitate durabilă în viitor

31.08.2021Comunicat de presă

Top

+++ Accent pe tranziţia către mobilitate electrică şi economie circulară. +++ Expoziţia pe cinci niveluri a Muzeului BMW prezintă activităţi şi viziuni pentru o dezvoltare durabilă sporită. +++ Spiritul de pionierat şi competenţa în dezvoltare ca factori motori ai progresului. +++ Expoziţia va fi deschisă înainte de IAA Mobility 2021, la 1 septembrie 2021, şi va dura până în ianuarie 2023. +++

I01
·
F56
·
G08
·
CE 04
·
Mediu
·
Tehnologie
·
BMW i
·
BMW i3
·
Europe
·
Corporativ
·
BMW iX3
·
Munich
·
Dezvoltare durabilă

#RacingMIMI şi Dominic Marcu – performanţă solidă la Baia Mare

31.08.2021Dosar de presă

Top

Cea mai bună performanţă a sezonului – locul 21 în clasamentul general, în condiţii de vreme deosebit de dificile. Un automobil de stradă competitiv cu modificări minime arată că MINI Cooper SE este un adevărat hothatch electric. #RacingMIMI s-a prezentat cu noi optimizări făcute de echipa Automobile Bavaria – Vitesco Technologies. Cifra weekendului: consum de peste 1,3 kWh pe minut în regim de cursă.

R58
·
MINI Electric Racing
·
#RacingMIMI
·
Vitesco Technologies
·
Michelin
·
BCR - George
·
Automobile Bavaria
·
Renovatio
·
MINI Coupé
 

URBAN-X: acceleratorul de investiţii fondat de MINI

18.08.2021Dosar de presă

URBAN-X este un accelerator de investiţii fondat de MINI şi din 2017 rulează în cooperare cu partenerul de joint-venture Urban Us, care educă şi promovează companiile care modelează viitorul oraşelor prin tehnologie şi design. De la începutul programului, peste 70 de companii start-up din întreaga lume au trecut prin accelerator.

MINI
·
Dezvoltare durabilă
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

LAS VEGAS CES 2022.

Here you can see our webcast with the press conference and the innovation highlights.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare