Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · MINI.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

#MIMI Vitesco Technologies MINI Electric – prima maşină electrică de competiţie care susţine campania "Vaccinare în viteza a șasea", pe 17-18 iunie la Târgu Mureş

16.06.2021Dosar de presă

Top

La 19 iunie, MINI Electric Racing marchează o nouă premieră – este pilotat de Preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, Norris Măgeanu, în deschiderea etapei de Super Rally Târgu Mureş. „O formulă de susţinere pentru motorsportul electric care ne onorează”,

MINI Electric Racing
·
MIMI
·
MIMIRacing
·
Vitesco Technologies
·
Automobile Bavaria
·
Michelin
·
BCR - George
·
Renovatio
·
FRAS
·
Norris Măgeanu

Vitesco Technologies MINI Electric Racing pe Transalpina

08.06.2021Comunicat de presă

Top

Dominic Marcu a revenit la comenzile Vitesco Technologies MINI Electric Racing pentru a treia etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, la Rânca. Cursa a fost una cu multe provocări, trasele lungi şi rapide nefiind teritoriul preferat al maşinii de curse electrice, dar şi o oportunitate de noi teste şi măsurători pentru echipa Vitesco Technlogies, în căutarea optimizărilor aerodinamice. Din 47 de maşini înscrise la start, MIMI a terminat în a ...

MINI Electric Racing
·
MINI
·
MINI 3 uşi

Una dintre primele participări din istoria motorsportului a unui pilot în scaun rulant cu un automobil electric: #MIMI Vitesco Technologies MINI Electric Racing la debutul în Campionatul Naţional de Super Rally

25.05.2021Dosar de presă

Top

Vitesco Technologies MINI Electric Racing a realizat o serie de premiere absolute. Este primul MINI electric de competiţie din istoire, este unul dintre primele automobile electrice de stradă moderne cu o conversie minimă pentru participarea în competiţii de motorsport. Prima etapă în Camipnatul Naţional de Super Rally din România, organizată la Mangalia, pe 22 mai, a marcat o altă premieră istorică: una dintre primele participări a unui pilot în scaun ...

MIMI
·
MINI Electric Racing
·
Vitesco Technologies
·
Automo Bavaria
·
BCR - George
·
Michelin
·
Renovatio
·
MINI Electric

Un nou susţinător pentru #MIMI Vitesco Technologies MINI Electric Racing o dată cu cursă dificilă de la Râşnov

19.05.2021Comunicat de presă

Top

#MIMI a luat startul în cea mai dificilă cursă de până acum din istoria modelului, dar s-a bucurat de începutul colaborării cu un nou partener puternic. Odată cu weekendul trecut, Renovatio, cea mai mare rețea de stații de încărcare pentru maşini electrice din România, este alături de proiect şi asigură soluţii de încărcare în timpul competiţiilor.

MIMI
·
MINI Electric Racing
·
Vitesco Technologies
·
Automobile Bavaria
·
BCR - George
·
Dominic Marcu
·
Renovatio
·
MINI Electric

MINI merge în vacanţă - cu cea mai verde flotă de caravană din lume

19.05.2021Comunicat de presă

Distracţia de condus fără emisii locale, portbagajele uşor de utilizat şi sistemele de transport pentru montarea cortului de acoperiş fac posibil acest lucru: cu MINI Cooper SE Countryman ALL4 şi MINI Cooper SE, marca premium britanică oferă simultan două modele pentru o distracţie durabilă în vacanţă prin natură.

Echipamente opţionale, accesorii
·
MINI Electric

David vs Goliat: Vitesco Technolgoies MINI Electric Racing în luptă directă cu Tesla pe circuitul de Super Slalom de la Bucureşti

11.05.2021Comunicat de presă

Top

Prima etapă a sezonului a adus mult spectacol şi momente dramatice. MINI Electric Racing a fost protagonistul multor lupte spectaculoase. Piloţi au fost jurnalistul Dragoş Craiovan şi, la prima participare într-o competiţie de motorsport, Dr. Josef Reiter, directorul general BMW Group România. #MIMI a terminat pe locul al doilea în grupă şi a obţinut timpii 12 şi 13 dintr-un total de 105 de rezultate, cu o performanţă remarcabilă pentru ambii participanţi.

MIMI
·
MINI Electric Racing
·
Vitesco Technologies
·
BCR - George
·
Michelin
·
Automobile Bavaria
·
MINI Electric

Evoluţie - un proiect de artă despre evoluţia mărcii MINI pe capote de motor semnat de Adrian Mitu

06.05.2021Comunicat de presă

Top

O explorare personală a istoriei MINI transpusă în două lucrări spectaculoase pictate pe capote de motor - evoluţia mărcii MINI, cu Alec Issigonis în prim-plan, şi evoluţia MINI în motorsport, cu John Cooper în prim-plan. Proiectul va fi prezentat la Auto Cobălcescu şi Automobile Bavaria Băneasa. Şi reporneşte iniţiativa #ArtMeMINI, prin care cele două showroomuri MINI din Bucureşti îşi propun să devină un spaţiu de exprimare liberă pentru artiştii români ...

NEW MINI. BIG LOVE. 6 mai, ora 19:00

05.05.2021Dosar de presă

Top

Un eveniment digital cu eroi locali şi internaţionali, alături de lansarea noilor modele MINI Hatch şi MINI Cabriolet – live pe www.mini.ro şi Facebook şi YouTube MINI România, pe 6 mai, ora 19:00. Invitaţii speciali vor fi Oliver Heilmer, şeful de design MINI, Rauno Aaltonen, legendarul pilot de raliuri, echipa MINI Electric Racing, dar şi artistul Adrian Mitu, care va lansa un proiect de poveste dedicat istoriei mărcii MINI.

Personalitate şi performanţă: MINI John Cooper Works şi MINI John Cooper Works Cabriolet

22.04.2021Comunicat de presă

Două variante de caroserie, o reţetă pentru succes: plăcerea extremă a condusului îi ajută pe cei doi sportivi de top din segmentul premium al clasei mici să fie mai fascinanţi ca niciodată. Cu accente fresh de design şi dotări noi, aceştia se prezintă acum mai atractive ca niciodată.

MINI John Cooper Works
·
John Cooper Works
·
MINI Cabriolet

O primă referinţă: Vitesco Technologies MINI Electric Racing a terminat cu succes prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă

20.04.2021Dosar de presă

Top

În condiţii meteo dificile, Dominic Marcu şi #MIMI, au fost cu 5 secunde mai rapizi faţă de performanţa de test de anul precedent.

MINI Electric Racing
·
Vitesco Technologies
·
Automobile Bavaria
·
Michelin
·
BCR - George
·
Dominic Marcu
·
#MIMI
·
MINI Electric

Noul FIA Formula E Safety Car de la BMW Group a debutat cu ocazia Rome E-Prix: MINI Electric Pacesetter inspired by JCW

14.04.2021Comunicat de presă

În calitate de "Official Vehicle Partner", BMW Group a fost strâns legat de Campionatul Mondial FIA Formula E ABB încă de la prima cursă de acum şapte ani. De la Roma E-Prix (Italia) ce a avut loc în weekend, un nou FIA Formula E Safety Car este lider al plutonului: MINI Electric Pacesetter inspired by JCW.

Automotive
·
Motorsport Cars
·
BMW Motorsport
·
FIA Formula E
·
John Cooper Works
·
MINI Electric

Partenerul digital pentru fanii MINI: aplicaţia MINI actualizată cu funcţii noi

31.03.2021Comunicat de presă

Aplicaţia MINI câştigă noi funcţii şi este introdusă pe noi pieţe în martie 2021 (în România este deja disponibilă de anul trecut). Arhitectura software personalizată, dezvoltată complet intern, permite dezvoltarea rapidă a conţinutului nou şi lansarea rapidă pe pieţele din întreaga lume.

Tehnologie
·
Infotainment, sisteme de control

MINI Electric Pacesetter inspired by JCW. Primul MINI electric în rol de FIA Formula E Safety Car.

30.03.2021Comunicat de presă

Modelul debutează pe 10 aprile, în al doilea weekend al sezonului 2021 FIA Formula E, în acelaşi timp cu relansarea Vitesco Technologies MINI Electric Racing în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.

Automotive
·
MINI John Cooper Works
·
BMW Motorsport
·
FIA Formula E
·
John Cooper Works
·
MINI Electric

Nou sistem de operare şi servicii digitale suplimentare pentru MINI Hatch 3 uşi, MINI Hatch 5 uşi şi MINI Cabriolet

22.03.2021Comunicat de presă

Instrument central cu afişaj tactil de 8,8 ţoli (22,35 cm) disponibil standard, widgeturi Live configurabile individual, moduri "Lounge" şi "Sport" pentru afişajul central şi multifuncţional de instrumente, integrare Apple Carplay wirless, aplicaţie MINI cu funcţii extinse: cu noua ediţie a modelelor din segmentul premium al clasei mici, conectivitatea şi plăcerea de a conduce reprezintă combinaţia perfectă pentru sentimentul MINI tipic.

MINI
·
MINI Electric
·
MINI 3 uşi
·
MINI 5 uşi
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

OUR ALL-NEW FULLY ELECTRIC TRIO.

01 June 2021. Here you can see the webcast of the event "Our all-new fully electric trio: BMW iX, BMW i4 and the first fully electric BMW M".

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare