Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · MINI.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Performanţe extreme oriunde alegi să ajungi: noul MINI John Cooper Works Countryman

22.07.2020Comunicat de presă

Detalii noi de design şi echipamentele rafinate accentuează şi mai mult caracterul sportiv exclusiv al atletului de top. Motorul turbo cu patru cilindri ce oferă 225 kW/306 CP, transmisia Steptronic Sport cu opt trepte, tracţiunea integrală ALL4 şi tehnologia suspensiei concepută cu experienţa pe circuite a John Cooper Works garantează plăcere remarcabilă a condusului şi versatilitate care inspiră - lansare pe piaţă în noiembrie 2020.

John Cooper Works
·
MINI John Cooper Works Countryman

Se deschide noul campus tehnologic pentru imprimare 3D: BMW Group se bazează pe producţia aditivă, cu competenţele consolidate într-un singur centru

25.06.2020Comunicat de presă

Top

Campusul funcţionează ca centru pentru producţie, cercetare şi pregătire. +++ Competenţă internă vastă pentru dezvoltarea tehnologiei de producţie aditivă. +++ Accelerarea dezvoltării modelelor şi integrării în producţie. +++ Investiţie de 15 milioane de euro în noua locaţie. +++ 2019: producţia anuală a totalizat peste 300.000 de componente.

Industry 4.0
·
Rolls-Royce
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Sediu central şi FIZ
·
Fabrici
·
Tehnologie
·
Producţie, reciclare

Pieter Nota, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG pentru clienţi, mărci şi vânzări: "Există milioane de oameni în Uniunea Europeană al căror comportament de mobilitate se potriveşte ideal cu un automobil plug-in hybrid"

11.06.2020Comunicat de presă

Interviu cu Pieter Nota despre modelele plug-in hybrid ale BMW Group.

Corporativ
·
Cifre şi informaţii corporate
·
Tehnologie
·
Electrification
·
BMW iPerformance Automobiles

Noul MINI Countryman

26.05.2020Comunicat de presă

Top

Cu noul MINI Countryman, brandul britanic cu bogată tradiţie continuă să se urmărească cucerirea unui nou public-ţintă. Încă de la prima generaţie, MINI Countryman a fost un pionier. Fiind primul model cu o lungime exterioară mai mare de patru metri, patru uşi, un hayon mare, cinci locuri şi tracţiune integrală, a pus bazele evoluţiei de succes a mărcii în segmentul compact premium. Acum, MINI Countryman reprezintă aproape 30% din înmatriculările noi ale ...

F60
·
MINI Countryman

eSports: Alexandru Botoș a dominat prima ediție a Race of Champions by MINI

25.05.2020Comunicat de presă

Top

Campionul categoriei R5 din sezonul inaugural al Romanian Rally League a triumfat în toate manșele de rallycross de la Race of Champions by MINI, devansându-i pe Radu Dumitrescu și Octavian Bostan într-un eveniment urmărit de peste 8.000 de pasionați.

Racing League Romania
·
BMW Motorsport
·
Sim Racing

Noul MINI Cooper SE la debut pe piaţa din România

24.04.2020Dosar de presă

Top

Noul MINI Cooper SE, primul automobil electric produs în serie mare din istoria mărcii, a debutat la jumătatea lunii martie pe piaţa din România. Mulţumită programului guvernamental "Rabla Plus", interesul arătat pentru model s-a dovedit foarte mare chiar şi în aceste momente dificile. Au fost încasate deja avansuri care acoperă 20% din targetul pentru acest model în 2020, în România.

MINI
·
MINI 3 uşi

BMW Group România: Extinderea automată a garanţiei datorită situaţiei excepţionale a pandemiei până pe 31 mai

08.04.2020Comunicat de presă

Top

Toate programele de garanţie şi service care expirau după data de 16 martie se extind automat, gratuit, până la 31 mai. +++ Serviciul de preluare/livrare automobil de la/la client se dovedeşte un succes din prima săptămână.

Corporativ
·
Reprezentaţe BMW Group

La distanţă, în siguranţă: Serviciu pentru preluarea şi livrarea automobilului acasă fără interacţiune directă între client şi personalul mărcii

30.03.2020Comunicat de presă

Top

Mobilitatea rămâne un serviciu esenţial, în special pentru categoriile profesionale a căror activitate este deosebit de importantă în aceste momente, aşa cum sunt medicii. BMW Group România a dezvoltat, pentru mărcile BMW şi MINI, împreună cu reţeaua de parteneri autorizaţi, un program naţional de preluare şi livrare de automobile, pentru a evita expunerea suplimentară a clienţilor mărcilor noastre.

MINI Electric pregătit pentru o excursie la munte

23.01.2020Comunicat de presă

Câteva ore în zăpadă, o zi în munţi - pentru cei care locuiesc în München, aceasta este o opţiune atractivă. Condusul modelului electric al mărcii britanice premium le permite chiar călătorii scurte în Alpi, fără emisii locale. Autonomia este suficientă pentru o excursie în regiunea Sölden din Austria, renumită pentru sporturi de iarnă, şi pentru întoarcere, în fiecare caz fără a fi necesară o oprire pentru reîncărcarea bateriilor. Sau pentru un drum de la ...

MINI E

Al treilea an consecutiv de livrări-record pentru BMW Group în România

21.01.2020Comunicat de presă

Top

3112 automobile au fost livrate de BMW şi MINI în 2019. Reprezintă un nou record pentru prezenţa BMW Group în România. +++ Cu 2858 livrări, BMW realizează cea mai bună performanţă din istoria mărcii în România (creştere de 3% faţă de anul precedent). BMW Motorrad, al 11-lea an de creştere şi o nouă cifră-record - 386 de motociclete livrate pe piaţa locală. +++ MINI, cu 263 unităţi, înregistrează o creştere de 15% şi realizează a doua performanţă din ...

Corporativ
·
Reprezentaţe BMW Group
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

14 July 2020. Follow the link and watch the webcast of the world premiere of the first-ever BMW iX3.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare