Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

 

Novi BMW R 1300 GS.

28.09.2023Gradivo za medije

Novi BMW R 1300 GS: “GS na višjem nivoju” z novim boxer motorjem in novim vzmetenjem z občutno manjšo maso in večjo zmogljivostjo GS v vseh pogledih.

Serija R
·
R 1300 GS
 

Tehnologija, odprta v prihodnost: BMW Group spodbuja izmenjavo mnenj o vodikovi strategiji v Avstriji.

28.09.2023Sporočilo za javnost

+++ BMW Group prvič gosti Hydrogen Days na Dunaju - 4 vozila na vodik v Avstriji +++ Strokovnjaki o prihodnosti vodikove strategije v Avstriji +++ Odprtost za tehnologijo: Soglasje avstrijskih industrijskih podjetij - "Vodik ima osrednjo vlogo v energetski revoluciji" +++ BM Kocher: "Naša odgovornost je, da s tehnološkim napredkom okrepimo Avstrijo kot lokacijo" +++

G05
·
iX5 Hydrogen
·
BMW iX5
 

Nadgradnja modelov BMW, jesen 2023

27.09.2023Sporočilo za javnost

+++ Premiera novega BMW iDrive s funkcijo QuickSelect in BMW Operating System 9; uvedba BMW Digital Premium v BMW X1 in BMW serije 2 Active Tourer +++ Najnovejše posodobitve programske opreme za številne modele +++ Nove funkcije v aplikaciji My BMW +++ Novi Highway Assistant bo kmalu na voljo za BMW serije 7 +++ Dodatna zunanja barva za novi BMW serije 5 Limuzina +++ Nova 21-palčna platišča iz lahke litine za BMW serije 7 +++

 

MINI Countryman E v New Yorku.

25.09.2023Sporočilo za javnost

URBAN-X je v okviru Climate Week NYC gostil panelno razpravo na temo preoblikovanja urbane mobilnosti. Posebni gost: Novi popolnoma električni MINI Countryman.

MINI
·
MINI Electric
·
MINI Countryman
 

Da za BMW: prebivalci Straßkirchna jasno glasovali za novo zbirališče visokonapetostnih baterij

24.09.2023Sporočilo za javnost

+++ Vodja oddelka za nepremičnine in upravljanje s človeškimi viri Ilka Horstmeier: "Pomemben signal za Nemčijo kot industrijsko lokacijo" +++ Vodja proizvodnje Milan Nedeljković: "Na Bavarskem izkoriščamo priložnosti za transformacijo v smeri elektromobilnosti" +++

Straßkirchen
·
Irlbach
·
Gäuboden
·
high-voltage battery assembly
·
High-voltage battery
·
Straubing
·
Tehnologija
·
Tovarne, objekti
·
Proizvodne lokacije
·
Alternativni pogonski sistemi, mobilnost v prihodnosti
 

Visoka zmogljivost v ekstremnih razmerah: BMW iX5 Hydrogen opravlja testne vožnje v puščavi.

07.09.2023Sporočilo za javnost

Top

+++ Pogonski sistem na vodikove gorivne celice se prepričljivo obnese pri zelo visokih temperaturah +++ BMW Group ponovno potrjuje odprtost za tehnologijo in raznolikost pogonskih sistemov brez emisij +++

G05
·
Tehnologija
·
Alternativni pogonski sistemi, mobilnost v prihodnosti
·
Proizvodnja in predelava vozil
·
iX5 Hydrogen
·
Podjetje
·
Trajnostni razvoj
·
Electrification
 

BMW oznanja poljsko premiero EVOLVER v sodelovanju s poljsko narodno opero. VR izkušnja, ki jo je ustvaril londonski umetniški kolektiv Marshmallow Laser Feast.

05.09.2023Sporočilo za javnost

Letošnja izvedba “BMW Art Club. The Future is Art” bo vključevala prvo poljsko predstavitev VR doživetja EVOLVER. Poglobljeno večpredstavno umetniško delo, ki ga je ustvaril londonski umetniški kolektiv Marshmallow Laser Feast, z inovativno združitvijo umetnosti, znanosti in sodobne tehnologije gledalce popelje globoko v notranjost telesa, kjer sledijo toku kisika skozi naš razvejani ekosistem do ene same »dihalne« celice.

Podjetje
·
Kulturne teme
My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

Media & Stakeholder Days.

01.09. and 02.09.2023.

Follow our webcasts of the MINI and BMW Group Keynotes at the Media & Stakeholder Days 2023.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik vozil MINI - april 2023.
25.04.2023
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil MINI - marec 2023.
01.03.2023
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil BMW - marec 2023.
28.02.2023
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil MINI - november 2022.
01.11.2022
Korporativne finance, podatki in številke
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava