Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

MINI POTEP 2019.

V soboto, 25. maja 2019, je pooblaščeni prodajalec MINI Avto Aktiv v salonu MINI BTC City zbral več kot 30 entuziastov, ki živijo MINI življenjski stil. Veselje do vožnje je združilo lastnike vozil, ki že več desetletij navdušujejo trendseterje. Misel na odkrivanje skritih kotičkov jih je najprej pospremila na panoramsko vožnjo iz Ljubljane mimo Maribora proti Prekmurju, kjer so se vozniki na različnih terenih spogledovali s svojimi modeli vozil.

F56
·
F57
·
F54
·
F60
·
R58
·
MINI
·
MINI Clubman
·
MINI Convertible
·
MINI Countryman
·
MINI Coupé
·
MINI Driving Experience
·
MINI E
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 53,82 KB)
  
Photos(18x, 95,74 MB)

MINI POTEP 2019.
Urbani popotniki na spomladanskem zmenku.

V letošnjem letu MINI praznuje 60 let svoje večne mladosti. 60 let brezčasne elegance, visoke stopnje ohranjanja vrednosti, neprekosljivega upravljanja, izjemne stopnje varnosti, edinstvenega športnega elana, ekspresivne ter nemudoma prepoznavne oblike in jasne premium kakovosti. Kombinacija različnih kvalitet je sodobna danes, tako kot je bila pred 60 leti, koncept pa je mladosten kot še nikoli.

V soboto, 25. maja 2019, je pooblaščeni prodajalec MINI Avto Aktiv v salonu MINI BTC City zbral več kot 30 entuziastov, ki živijo MINI življenjski stil. Veselje do vožnje je združilo lastnike vozil, ki že več desetletij navdušujejo trendseterje. Misel na odkrivanje skritih kotičkov jih je najprej pospremila na panoramsko vožnjo iz Ljubljane proti Mariboru, kjer so se vozniki na različnih terenih spogledovali s svojimi modeli vozil. Pameten in karizmatičen je z brezhibnim vedenjem tudi tokrat obračal poglede ikonski 3-vratni MINI. V sončnih žarkih pomladne sobote so vozniki z odprto streho izkusili užitek v vožnji in svobodo, ki ju lahko zagotovi le MINI Cabrio. MINI navdušenci so vsako postojanko na poti v Prekmurje izkoristili za martinčkanje, MINI mestni zapeljivci pa so s svojo karizmatičnostjo očarali tudi vse mimoidoče.

Da se vozila MINI odlično znajdejo tudi na podeželskih cestah, je še enkrat več dokazal MINI Countryman, ko so ogreti motorji pot nadaljevali proti Prekmurju in se na Otoku ljubezni v Ižakovcih ob zvokih reke Mure prepustili kulinaričnim užitkom. Za vse, ki so želeli uživati v tišini, je za pravo naelektreno MINI doživetje poskrbel MINI PHEV. Priključno hibridno vozilo, ki ponuja vse kar imamo radi na vozilu MINI, a elektrificirano. Priključni hibrid vozniku ponuja kar 3 vozne načine: AUTO eDrive, MAX eDrive in Save Battery ter mu prepušča na izbiro kar mu najbolj ustreza. Roadtrip seveda ne bi bil popoln brez prisotnosti elegantnega individualista, MINI Clubman. Z razširjeno izbiro inovativnih funkcij opreme in najnovejšo tehnologijo na področju povezljivosti mika vse, ki si na dolgih potovanjih želijo odličnega sopotnika.

Tudi ljubitelji adrenalina so si lahko popestrili vožnjo in postavljali nove standarde, saj so lastniki vozil MINI John Cooper Works izbranci, ki si želijo stopiti izven svoje cone udobja.

Nasmejani obrazi vseh voznikov so ob zaključku še enkrat znova potrdili, da gre pri vozilih MINI za vozno doživetje, ki mu ni para. Spomladanski zmenek pa je bil še dodatno potrdilo, da so lastniki vozil našli svojo MINI dušo dvojčico.


www.mini.si

www.avto-aktiv.siArticle Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

#NEXTGen Event

Munich. 25. June - 16:30 CEST.
Future technologies, services and products - here you will see the transmission of the BMW Group #NEXTGen Webcast.

open streaming site

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava