Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Wallis Motor Ljubljana na voljo strankam z novembrom.

+++ BMW okrepil prodajno-servisno mrežo v osrednji Sloveniji. +++ Wallis Motor Ljubljana z novembrom začenja s prodajo novih avtomobilov BMW, programom prodaje certificiranih rabljenih vozil Premium Selection in servisnimi storitvami v osrednji Sloveniji. +++

Prodaja in trženje
·
Podružnice po svetu
·
Podjetje

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~167,98 KB)

Wallis Motor Ljubljana na voljo strankam z novembrom.


Ljubljana. AutoWallis je uspešno zaključil prevzem vse poslovne dejavnosti v zvezi s prodajo in poprodajo izdelkov in storitev znamke BMW ter servisom znamke MINI s strani družbe A-Cosmos, d. d., potem ko je podjetje pridobilo uradna soglasja, potrebna za zaključek posla in izpolnjevanje drugih pogojev pogodbe. Tako je BMW Group Slovenija pridobil novega poslovnega partnerja, ki bo strankam ponujal celoten portfelj izdelkov in servisnih storitev znamke BMW ter servis za znamko MINI v osrednji Sloveniji. Wallis Motor Ljubljana, d. o. o., hčerinsko podjetje AutoWallis, odpira svoja vrata za stranke z novembrom.

Christopher Holger Puth, generalni direktor BMW Group Slovenija, je dejal, da je prodajno-servisna mreža BMW Group z novim partnerjem še močnejša, pripravljena na prihodnje izzive in lahko izpolni najvišja pričakovanja kupcev. Glede zaključka posla je Gábor Ormosy, generalni direktor skupine AutoWallis, dejal, da je AutoWallis s prevzemom zastopstva BMW v slovenski prestolnici vstopil tudi na maloprodajni trg avtomobilov v državi in s tem še okrepil svojo prisotnost v regiji Srednje in Vzhodne Evrope. Pojasnil je, da želijo prodajalno v Ljubljani razvijati na podlagi izkušenj iz preteklih desetletij in kapitala AutoWallis. Péter Antal, član upravnega odbora skupine AutoWallis in izvršni direktor družbe Wallis Motor, je poudaril, da je njihov cilj nadaljnji razvoj prodaje in izboljšanje prodajnih rezultatov v ljubljanski prodajni hiši, hkrati pa povečati tržni delež BMW v državi.

Prodajno-servisna mreža BMW Group Slovenija.

BMW Group Slovenija svoje izdelke in servisne storitve ponuja prek mreže trgovcev, ki pokriva celotno Slovenijo. Prodajno-servisni centri se nahajajo v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru, Kranju in Novem mestu. Servisni centri pa v Trzinu, Novi Gorici, Vrhniki in Grosuplju.

 

Article Offline Attachments.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

OUR ALL-NEW FULLY ELECTRIC TRIO.

01 June 2021. Here you can see the webcast of the event "Our all-new fully electric trio: BMW iX, BMW i4 and the first fully electric BMW M".

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik vozil MINI - marec 2021.
01.03.2021
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil BMW - marec 2021.
01.03.2021
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik BMW X6, december 2016.
01.12.2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
01.12.2016
F15
X5
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava