Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

BMW Motorrad uskladil strategijo za predstavitev novih izdelkov

Optimizirana komunikacija prek novih "v živo" in digitalnih formatov

BMW trening motoristov, potovanja, dogodki

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~285,63 KB)

Munich. Novi "v živo" in digitalni formati bodo v prihodnje vse bolj prevzeli mesto tradicionalnih sejemskih nastopov pri BMW Motorrad.To predvsem pomeni, da tradicionalna zaveza na dveh vodilnih Motorshow sejmih, kot sta EICMA v Milanu in Intermot v Kölnu, katera sta bila organizirana s strani BMW Motorrad-a, ne bo več veljala.

Ta uskladitev komunikacijske strategije za nove BMW Motorrad izdelke in ponudbe vključuje notranje BMW Motorrad in BMW Group formate, kot tudi zunanje formate - tako "v živo" kot digitalne - ob upoštevanju ustreznih opredeljenih zahtev različnih ciljnih skupin in medijskih žanrov.

"Naša strateška komunikacijska uskladitev, v kateri uporabljamo "v živo" in digitalne formate, nam bo omogočila, da navdihnemo še več ljudi po vsem svetu za BMW Motorrad izdelke in ponudbe v prihodnosti, ter se jim približamo na bolj optimalen način," pravi dr. Markus Schramm, vodja BMW Motorrad.

Z uporabo lastnih sejemsko-neodvisnih "v živo" in digitalnih formatov, se ne le lažje načrtuje svetovne premiere in predstavitve izdelkov, temveč omogoča tudi lažjo interakcijo z vsemi ciljnimi skupinami, ter večji doseg informacij.

BMW Motorrad bo še vedno predstavljal izdelke in produkte obiskovalcem na izbranih regionalnih motorističnih sejmih in bil prav tako odprt za nove formate.

**Več informacij je na voljo v prilogi v angleškem jeziku.

You will find BMW Motorrad and BMW Motorrad Rider Equipment press material in the BMW Group PressClub at www.press.bmwgroup.com.

 

In case of queries please contact:

 

Tim Diehl-Thiele, Head of Communications BMW Motorrad

Tel.: +49-89-382-57505, tim.diehl-thiele@bmw.de

 

Jennifer Treiber-Ruckenbrod, Head of Communications MINI and BMW Motorrad

Tel.: +49-89-382-35108, Jennifer.Ruckenbrod@bmwgroup.com

 

Internet: www.press.bmw.de

E-mail: presse@bmw.de

 

 

The BMW Group

With its four brands BMW, MINI, Rolls-Royce and BMW Motorrad, the BMW Group is the world’s leading premium manufacturer of automobiles and motorcycles and also provides premium financial and mobility services. The BMW Group production network comprises 31 production and assembly facilities in 15 countries; the company has a global sales network in more than 140 countries.

In 2020, the BMW Group sold over 2.3 million passenger vehicles and more than 169,000 motorcycles worldwide. The profit before tax in the financial year 2019 was € 7.118 billion on revenues amounting to € 104.210 billion. As of 31 December 2019, the BMW Group had a workforce of 126,016 employees.

The success of the BMW Group has always been based on long-term thinking and responsible action. The company has therefore established ecological and social sustainability throughout the value chain, comprehensive product responsibility and a clear commitment to conserving resources as an integral part of its strategy.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw-group/

 

Article Offline Attachments.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE.

Munich. 17 and 18 March 2021.

Here you can see the live webcasts of the Annual Conference 2021 with the Media Day and the Analyst and Investor Day.

 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava