Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Aleš Suhorepec z majem 2024 prevzema vodenje BMW Slovenija.

Aleš Suhorepec s prvim majem prevzema vodenje BMW Slovenija. Christopher Puth, ki je skrbel za slovenski trg od avgusta 2019, bo nadaljeval svojo kariero kot Generalni direktor BMW Hellas v Grčiji, obenem pa bo tudi vnaprej odgovoren za uvozniške trge EU, in sicer za Malto, Ciper in Hrvaško.

Podjetje
·
Več o zaposlenih v BMW Group
·
Človeški viri
·
Ljudje
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +38615867374

send an e-mail

Author.

Maja Ilec
BMW Group

Ljubljana, marec 2024. Aleš Suhorepec bo s prvim majem 2024 postal Generalni direktor BMW Slovenije. A. Suhorepec se je skupini BMW pridružil leta 2013 kot Direktor prodaje za vozila BMW in MINI v Sloveniji. Z letom 2021 je ob prodaji prevzel tudi vodenje marketinga in s tem odgovornost za blagovne znamke, obenem pa je od vsega začetka aktivno vpleten v projekt direktne prodaje, ki bo v naslednjem letu zaživel tudi v Sloveniji za MINI. Preden se je pridružil skupini BMW je deloval na več vodilnih pozicijah v avtomobilski branži, in sicer od financiranja prodaje vozil za več blagovnih znamk do odgovornosti za prodajo dveh avtomobilskih znamk za slovenski trg. Avtomobilski branži je posvetil svojo kariero in ji je predan že od leta 1991 ter jo aktivno sooblikuje že 33 let.

Christopher Puth, ki je vodil BMW Slovenijo od avgusta 2019, bo nadaljeval svojo kariero kot Generalni direktor BMW Hellas v Grčiji, obenem pa bo tudi vnaprej odgovoren za uvozniške trge EU, in sicer za Malto, Ciper in Hrvaško. Pod njegovim vodstvom je BMW Slovenija naredila pomemben preboj na področju elektromobilnosti in dosegla, da je bilo v letu 2023 že kar vsako tretje registrirano vozilo BMW Group električno ali priključno hibridno, obenem pa ima BMW Slovenija trdno vodstvo v najvišjem in najprestižnejšem segmentu vozil, pa tudi v segmentu visokozmogljivih športnih vozil med najbližjima nemškima konkurentoma. V letu 2023 je BMW Motorrad presegel izjemen mejnik in prodal več kot 400 motorjev v Sloveniji, oddelek poprodaje prav tako vsako leto dosega rekordne rezultate.

C. Puth je vodil slovenski trg v nestanovitnih in negotovih časih korone, izzivov v proizvodnji in gospodarske nestabilnosti. Kljub zahtevnim okoliščinam, skozi katere je uspešno vodil trgovsko mrežo, je le-ta že v letu 2021 dosegla predkoronske prodajne rezultate. V času njegovega vodenja se je tudi konsolidirala trgovska mreža, ki je postala močnejša, stabilnejša in pripravljena na prihodnji model direktne prodaje.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik vozil MINI - marec 2024.
01.03.2024
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil BMW - marec 2024.
01.03.2024
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil MINI - november 2023.
09.11.2023
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil BMW - november 2023.
09.11.2023
Korporativne finance, podatki in številke
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava