Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Postcardstory. MINI Countryman SE ALL4.

Povsem električni MINI Countryman SE ALL4 je s svojim štirikolesnim pogonom ALL4 zanesljiv sopotnik za pustolovščine na vseh terenih. Zahvaljujoč opazni in razširjeni notranjosti z izboljšano zmogljivostjo ponuja veliko prostora in udobja za vso družino.

MINI
·
MINI Countryman
 

Press Contact.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +38615867374

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 195,12 KB)
  
Photos(78x, 525,89 MB)

Dodatne informacije so na voljo spodaj in v priponki v angleščini. 

With a range of up to 433 kilometers according to the WLTP test cycle, the new MINI Countryman SE ALL4 promises long and locally emission-free driving pleasure on any terrain. Thanks to extended driving assistance systems and partially automated Level 2 driving, this all-rounder offers even greater safety and comfort.
The maximum off-road character of the MINI Countryman is emphasized by the vertical body design with short overhangs and slim contouring. The different vehicle characteristics can be emphasized by four individual trim variants; the characteristic MINI contrasting roofs are available for the first time in the new Vibrant Silver shade.

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

MINI Countryman SE ALL4 (electricity consumption combined: 18,5 – 16,8 kWh/100 km according to WLTP; CO2 emissions combined: 0 g/km; CO2-class: A; Range in km according to WLTP: 399 - 432)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

Munich. Here you can see the on demand webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Prikazane vrednosti porabe goriva, emisij CO2 in energijske učinkovitosti, so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času odobritve. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji. Prikazan doseg vozila upošteva opcijsko opremo ter različne velikosti platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model ter se lahko spreminja glede na različne konfiguracije vozila.

Prikazane vrednosti za vozila že temeljijo na novem postopku preverjanja WLTP in so pretvorjene tudi v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. V zvezi s temi vozili se lahko tukaj prikazane vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki se (med drugim) upoštevajo za določitev ustreznih davkov ali drugih dajatev povezanih z emisijami CO2.

Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostali podatki o energijski učinkovitosti novega osebnega avtomobila so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

Latest Facts & Figures.

Cenik vozil MINI - marec 2024.
01.03.2024
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil BMW - marec 2024.
01.03.2024
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil MINI - november 2023.
09.11.2023
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil BMW - november 2023.
09.11.2023
Korporativne finance, podatki in številke
Cenik vozil MINI - april 2023.
25.04.2023
Korporativne finance, podatki in številke
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava