Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A világon elsőként Budapesten nyílt MINI BAR

A Szent István téren megnyílt a világ első MINI bárja, a brit kisautó által inspirált MINI BAR BUDAPEST. „A belső tér és a Bazilikára nyíló terasz kiváló hangulatú bulikra ad lehetőséget, a konyhán pedig gasztronómiai meglepetésekkel készülünk” – nyilatkozta a tulajdonos, Gubcsó Balázs. „A MINI márkának az éjszakai élet alapvető része, és mostantól ez fordítva is igaz, különösen Budapesten” – mondta Baudouin Denis, a BMW Group Magyarország ügyvezetője.

F56
·
Értékesítés és marketing
·
MINI
·
Lifestyle
·
Lifestyle események
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Related Links.

A napokban hivatalosan is megnyílt a világ első MINI bárja, a brit kisautó által inspirált MINI BAR BUDAPEST és ezzel egy időben a legújabb MINI is bemutatkozott Magyarországon. A főváros szívében, a Szent István téren található bár világszerte egyedülálló koncepciójának ötlete a fő tulajdonos Gubcsó Balázs nevéhez köthető. „A vendégekre a klub minden pontjáról egy, a MINI-kből ismert részlet köszön vissza, így a színek, a formák és az anyagválasztások is teljes mértékben a MINI által használt elemeket tükrözik. A bár, csakúgy mint a MINI, nem a méretével, hanem a stílusával és az apró részletek szellemességével és kidolgozottságával hódít, de azért a 100 m2 belső tér és a Bazilikára nyíló, 60 m2-es terasz kiváló hangulatú bulikra ad lehetőséget, a konyhán pedig a MINI-hez illő minőségben gasztronómiai meglepetésekkel készülünk” – nyilatkozta a tapasztalt vendéglátós Gubcsó. A MINI BAR BUDAPEST vezetőjét először tíz éve kapta el a MINI-láz, amikor egy MINI Cooper S boldog tulajdonosa lett. „Azóta egyre inkább kedvelem ezt a márkát, és mostantól üzletileg is érdekelt lettem benne. A MINI magyarországi és müncheni vezetésének is nagyon megtetszett az ötletem, és biztosítva látták, hogy a világ egyik legvagányabb márkáját megfelelően kezeljük, az igényes és ötletes vendéglátástól kezdve a minőségi és az autóra emlékeztető design-on át az exkluzív és igazán városi elhelyezkedésig” – mondta Gubcsó Balázs.

„A MINI márkának az éjszakai élet alapvető része, és mostantól ez fordítva is igaz, különösen Budapesten. A MINI a barátokkal közös bulikról szól, és a kortól független fiatalosságot, a prémium minőséget és az egyediséget jeleníti meg, így egy percig sem volt kérdés, hogy támogatunk egy ilyen, világszinten is egyedülálló kezdeményezést. A MINI-nek világszerte és Magyarországon is nagy rajongótábora van és e közösség számára ideális találkozó hely a MINI BAR BUDAPEST” – tette hozzá Baudouin Denis, a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója.

A hivatalos megnyitó bulin több mint 500 meghívott, köztük Andy Vajna ünnepelte a MINI BAR világelső megnyitását. Az eseményen jelen volt a MINI több vezető menedzsere is, köztük Sebastian Mackensen, a MINI globális kereskedelmi vezetője is, aki Baudouin Denis-szel együtt egy MINI John Cooper Works eredeti kormányát adta át Gubcsó Balázsnak.

A nyitással egyszerre Magyarországon is bemutatkozott a MINI legújabb, harmadik generációs modellje. Az új MINI megtartotta azonnal felismerhető erényeit, a design mégis új: a legújabb MINI nagyobb, tágasabb és modernebb lett, de az igazi újdonság a továbbfejlesztett műszaki megoldásokban rejlik. Az új kezelési és kijelző rendszer, az új, még takarékosabb három-, illetve négyhengeres MINI TwinPower Turbo technikával működő motorok, a vezetői segédrendszerek és a MINI Connected Services újdonságai, például a Szélvédő-kijelző, a Driving Assistant kameraalapú aktív sebességszabályzás, vagy a ráfutásos baleset és a gyalogosgázolás veszélyére figyelmeztető rendszer, automatikus fékezési funkcióval. Szintén igényesebb lett a kidolgozottság és a felhasznált anyagok minősége, az új modell így az élvezetes vezetés, a prémium minőség és az egyéni karakter tekintetében minden eddiginél inkább mércéül szolgálhat vetélytársai körében.

MINI BAR BUDAPEST

1051 Budapest, Szent István tér 11.

minibar-budapest.com    

facebook.com/MINIBARBUDAPEST  

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés