Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Stílusok és korszakok találkozása - a Katti Zoob Divatház nagysikerű bemutatója a MINI támogatásával

Augusztus végén, Balatonfüreden nagyszabású show keretében mutatta be Zoób Kati legújabb 2016/2017 őszi/téli valamint 2017 tavaszi/nyári kollekcióit.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
MINI
·
Brands
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~118,56 KB)
  
Photos(4x, ~4,81 MB)

Augusztus végén, Balatonfüreden nagyszabású show keretében mutatta be Zoób Kati legújabb 2016/2017 őszi/téli valamint 2017 tavaszi/nyári kollekcióit.

Zoób Kati legújabb kollekcióinak éves szabadtéri bemutatója nagy sikert aratott Balatonfüreden, ahol több mint 2500-an csodálták meg a divattervező legújabb alkotásait. Egész évre szóló, ezerarcú kollekció mutatkozott be a balatonfüredi Anna Grand Hotel patinás hangulatú parkjában, ahol a kifutón több mint száz különböző stílusú és színvilágú ruhakölteményben vonultak fel a modellek.

A Divatház három irányvonala, a Unique Touch, a High Street és a Timeless Elegancy szezonokon, stílusokon és korszakokon átívelve adott betekintést, hogyan látja Zoób Kati az őszi/téli és a jövő tavaszi/nyári trendeket. A hagyományokat folytatva ismét főszerepet kap a Metropolis hangulat, a világváros-sikk art deco-hoz társuló kubizmus. Az időtlenség és kortalanság bemutatásához háromféle nőtípust választott múzsájául, ami tökéletesen megjelenítette azt a törekvést, ami az ikonikus elemeket a képzőművészet halhatatlan formáival párosítja, ezáltal teremtve egyszerre klasszikus és kortárs hangulatot.

Az eseményt idén is a BMW Group Magyarország támogatta, ezúttal a MINI márkával, amely szervesen illeszkedett a bemutató koncepciójába. Az 1959-ben megszületett klasszikus Mini ma is az autóépítés egyik ikonikus darabja. Egyszerűségével, letisztultságával, de a korában úttörőnek számító technikájával ma is példaértékű iránymutatást képvisel. A 2001-ben, már a BMW égisze alatt bemutatkozó új MINI generáció és annak legfrissebb modelljei a MINI Cabrio és a MINI Clubman ugyanazt a lényegre összpontosító filozófiát, a teljesen egyedi stílust és karaktert ötvözik prémium minőséggel és technikával, ami a márkát híressé tette.

„Ma a MINI Clubman a prémium kompakt kategória valódi egyénisége. Nemcsak a karosszéria 6-ajtós kialakítása, a semmivel össze nem téveszthető dizájn vagy a MINI-ket jellemző végtelenül direkt és sportos vezetési élmény igazak az autóra, hanem az a felnőttség és érett karakter is jellemző rá, amelyek az elmúlt 15 évben váltak értékes márkajegyekké. A bemutatón kiállított új Clubman akár ALL4 összkerékhajtással is elérhető, 192 lóerős benzines vagy 190 lóerős dízel kivitelben is. A vezetést és biztonságot támogató opciók, mint a Head-up kijelző vagy azok a személyre szabhatóságot fokozó elemek és kiegészítők, melyek a MINI Yours készletéből származnak, további karakterrel ruházzák fel az autót. Ma már nagyon ritka, hogy két ugyanolyan felszereltségű MINI fusson az utakon és a jövőt is úgy látjuk, hogy az egyéni ízlés és igények határozzák meg a trendek alakulását. A Katti Zoob és a MINI márkák ilyen jellegű találkozása különösen nagy büszkeséget jelent számunkra. Bízunk benne, hogy Magyarországon is egyre többen látják meg a stílus és a karakter fontosságát az autóban és a hozzá társuló szolgáltatásokban is, megismerve a MINI prémium világát“ – mondta el Oros Attila MINI márkavezető a divatbemutató kapcsán.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés