Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Négy díjat nyert a BMW Group Magyarország az Év Magyar Autója megmérettetésen

Sok izgalmas autót, rengeteg tesztet és kiélezett küzdelmet hozott az Év Magyar Autója díjak harmadik felvonása – az Autós Nagykoalíció (ANK) és a Járműipar.hu által szervezett versenyre 26 márka 58 autót jelölt.

Értékesítés és marketing
·
BMW i
·
Vállalati
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Author.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Sok izgalmas autót, rengeteg tesztet és kiélezett küzdelmet hozott az Év Magyar Autója díjak harmadik felvonása – az Autós Nagykoalíció (ANK) és a Járműipar.hu által szervezett versenyre 26 márka 58 autót jelölt.

Az Év Magyar Autója 2022 szakmai zsűrijének döntése alapján a BMW M4 Competition Coupé modell nyerte a Magyar Év Autója 2022 díjat a sportautók kategóriában, a BMW iX modell nyerte az Év Zöldautója 2022 díjat az elektromos prémium autók kategóriában és a MINI Cooper SE modell nyerte az Év Zöldautója 2022 díjat a városi villanyautók kategóriában.

A bajor prémiumgyártó középkategóriás nagyteljesítményű sportautója, a BMW M4 Competition Coupé M TwinPower Turbo technológiával dolgozó, soros hathengeres benzinmotorja 375 kW / 510 lóerő maximális teljesítményre képes, amelyet egy Drivelogic-kal dolgozó, nyolcfokozatú BMW M Steptronic automataváltó továbbít a hátsó tengely felé. A modell új szintre emeli a versenypályára optimalizált menetteljesítmény és a kompromisszumoktól mentes hétköznapi használhatóság párosát.

A kivételes népszerűségnek örvendő Sports Activity Vehicle (SAV) járműkoncepciót újraértelmező BMW iX a bajor prémiumgyártó úttörő modellgenerációjának első, iránymutató hírnöke, amely új alapokra helyezi a fenntarthatóság, a vezetési élmény és a prémium minőség fogalmát. A BMW technológiai zászlóshajója a vállalatcsoport új, moduláris, széles tartományban alkalmazható eszköztárára épül, előrevetítve a vállalatcsoport jövőbeni modelljeinek műszaki alapját. A BMW iX xDrive50 hajtáslánc-technológiája 385 kW / 523 lóerő maximális teljesítmény leadására képes, amellyel a modell 4,6 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás tempóra. A BMW iX xDrive40 maximális teljesítménye 240 kW / 326 lóerő, amely így 6,1 másodperc alatt tudja le a nulla-százas sprintet. Az idén januárban debütált csúcsmodell, a BMW iX M60 455 kW / 619 lóerő maximális teljesítményének és M-specifikus futómű-hangolásának köszönhetően letaglózó menetteljesítménnyel fűszerezi meg a tisztán elektromos meghajtás adta vezetési élményt.

A MINI Cooper SE a brit prémiumgyártó első modellje, amely a márka által fémjelzett értékeket nagyvárosokba tervezett tisztán elektromos meghajtással egyesíti, egy forradalmian innovatív, ízig-vérig MINI modellként. A modell koncepciójának a háromajtós MINI szolgált alapjául: a MINI Cooper SE karosszériaarányai, jellegzetes stílusjegyei, tágas helykínálata és utastéri hangulata egytől egyig a belsőégésű erőforrással szerelt modellek örökségei.

Az Év Magyar Autója grémiuma minden évben kiválasztja azt a PR-szakembert, aki egész éves szakmai tevékenyégével kimagaslik a mezőnyből, illetve a versenyben nevező importőr, márka képviseletében a leginkább segíti a zsűri munkáját. A zsűri idén egyhangúan Salgó Andrásnak, a BMW Group Magyarország vállalati kommunikációs menedzserének ítélte oda az Év Autós PR-szakembere 2022 díjat.

Az Év Magyar Autója díjakat május 27-én vehetik át a nyertesek az AMTS kiállításon.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Change Search Settings.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Spanish
  • Csatolt fájl nyelve
  • Angol
  • Arabic
  • French
  • Magyar
  • Spanish
Updates
Top-Topic
Submit
Reset
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés