Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

ART MEETS BUSINESS – a művészeti és az üzleti élet összekapcsolása a MINI-vel

A hazai művészeti és üzleti élet kiválóságainak részvételével hatalmas sikert aratva zajlott le az első ART MEETS BUSINESS rendezvény a Menedzserszövetség szervezése, az Art is Business szakmai közreműködése és a MINI támogatása mellett.

Vállalati
·
Kulturális ügyek
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

A hazai művészeti és üzleti élet kiválóságainak részvételével hatalmas sikert aratva zajlott le az első ART MEETS BUSINESS rendezvény a Menedzserszövetség szervezése, az Art is Business szakmai közreműködése és a MINI támogatása mellett.

A BÁV ART Aukciósház és Galéria exkluzív terei adtak otthont az első ART MEETS BUSINESS rendezvénynek, ahol izgalmas beszélgetések és egyedülálló ékszer- és műtárgy tárlatvezetés várta a vendégeket.

Winkler Nóra és Dr. Zolnay Judit „A vezetés és a művészet inspiráló találkozása – alkotás nehezített pályán” című érdekfeszítő előadásából megtudhattunk, hogy milyen hasonlóságok és átfedések találhatóak a művészek és a vezetők munkájában, valamint, hogy hogyan lehet ezeket kihasználni a hatékonyabb és kreatívabb vezetés érdekében.

Az első ART MEETS BUSINESS rendezvény a MINI márka támogatásával került megrendezésre. A vendégeket a MINI képviselői fogadták. Egy szerencsés vendég a brit prémiumgyártó egyedülálló világába egy különleges modell, a MINI Cabrio Seaside Edition tesztvezetésével nyerhet betekintést.

A BMW Group Magyarország kiemelt figyelmet szentel a hazai kultúrális szcéna, illetve az üzleti életet és a non profit szférát összekapcsoló kezdeményezések támogatására. A bajor prémiumgyártó hazai képviselete a művészeti világban való aktív részvételnek és az ART MEETS BUSINESS eseményhez hasonló együttműködéseknek köszönhetően tavaly decemberben az Art is Business Díjjal nyert elismerést.

Fotó: Menedzserszövetség

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

Media & Stakeholder Days.

01.09. and 02.09.2023.

Follow our webcasts of the MINI and BMW Group Keynotes at the Media & Stakeholder Days 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés