Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Az új BMW 5-ös limuzinban az AirConsole játékplatform is világpremierjét ünnepli

+++ A BMW Group és az AirConsole egyedülálló játékélményt varázsol a világ legsikeresebb üzleti modelljének utasterébe +++ Az AirConsole okosalkalmazás hamarosan újabb modellekben is elérhetővé válik +++ A világpremiert a BMW i5 játék-specifikus karosszériafóliázással gurítja reflektorfénybe +++

Technológia
·
BMW i
·
BMW i5
·
5-ös sorozat
·
Szórakoztató-információs és vezérlési koncepciók
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

+++ A BMW Group és az AirConsole egyedülálló játékélményt varázsol a világ legsikeresebb üzleti modelljének utasterébe +++ Az AirConsole okosalkalmazás hamarosan újabb modellekben is elérhetővé válik +++ A világpremiert a BMW i5 játék-specifikus karosszériafóliázással gurítja reflektorfénybe +++

A BMW Group egyedülálló partnerségre lépett az AirConsole játékplatformmal, hogy az új BMW 5-ös limuzinban elsőként hozza létre az utastérben átélhető játékélmény merőben új formáját. A technológia lehetővé teszi, hogy a vezető és utasai álló helyzetben úgynevezett „casual” játékokat játsszanak, amelyekkel például a nyilvános járműtöltő állomásokon, a BMW i5 nagyfeszültségű akkumulátorának töltése közben játszva üthetik el az időt. Az AirConsole okosalkalmazás az új BMW 5-ös sorozat mellett hamarosan újabb BMW modellekben* is elérhetővé válik. Az új 5-ös BMW világpremierjével párhuzamosan a BMW Group dizájncsapata a BMW i5 játék-specifikus karosszériafóliázását is elkészítette, amely az új BMW 5-ös limuzint nem csupán műszakilag, de vizuálisan is magával ragadó játékállomássá varázsolja.

Az okostelefon, mint kontroller

Az utastéri játékélményhez csupán a BMW Ívelt Kijelzőre és a játékosok okostelefonjaira van szükség. Utóbbiak kontrollerként használhatók. Az AirConsole okosalkalmazás elindítása után a BMW modell központi kijelzőjén egy QR kód jelenik meg, amelyet beolvasva a játékosok azonnal a játékban találják magukat. Az AirConsole okosalkalmazás egyszerre több játékost is képes kezelni, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy álló helyzetben a hátsó üléssorban helyet foglaló utasok is bekapcsolódhatnak a játékba. A legtöbb játék egyedül, a többi utassal együtt és kihívás üzemmódban is játszható.

Az AirConsole játékplatformmal a játékosok úgynevezett „casual” játékokat játszhatnak. Ezek a könnyedén feltelepíthető, játszi könnyedséggel elindítható és intuitív módon vezérelhető játékok. Az új BMW 5-ös limuzin világpremierjével párhuzamosan elérhetővé váló játékok között autóversenyzős, sportolós, kvízes és zenés játékok éppúgy megtalálhatók, mint a szimulátorok, a stratégiai feladványok, az akciódús kalandok és a kirakósok. A kezdetben elérhető mintegy 15 játék sorát a „Go Kart Go”, a „Golazo”, a „Music Guess” és az „Overcooked” színesíti. Az elérhető játékok palettája folyamatosan bővül.

BMW i5 játék-specifikus karosszériafóliázással

Az utastéri játékélmény premierjét a BMW Group a BMW i5 tisztán elektromos meghajtású limuzin egyedi karosszériafóliázásával is megünnepli. A játék-specifikus fólia a legmélyebb pixelig elmélyült játékélményt szimbolizálja. A nagyméretű pixelekkel a készítők a számítógépes játékok ikonikus, nyolcbites korszaka előtt hajtanak fejet, miközben a karosszériafóliázás színsémája az AirConsole játékplatformon elérhető játékok sokszínűségére utal. A fólián a különböző kontrollerek is visszaköszönnek, egyértelműen kihangsúlyozva a BMW i5 utasterében elérhető AirConsole játékplatform azon egyedülálló megoldását, amelynek részeként a játékosok okostelefonjai azonnal kontrollerré varázsolhatók, a résztvevők pedig egy ujjmozdulattal a játékban találhatják magukat.

*Gyárilag: BMW 7-es sorozat, BMW iX és BMW i4 a 2023. júliusi gyártástól; BMW X5, BMW X6, BMW X7; BMW XM, BMW X5 M és BMW X6 M a 2023. augusztusi gyártástól. A lista hamarosan további középkategóriájú és luxusszegmensben kínált BMW modellel bővül. A BMW 8.5 operációs rendszer utólagos feltelepítésével a távolról is feltelepíthető rendszeres szoftverfrissítések (Remote Software Upgrades) részeként: BMW 7-es sorozat a 2022. júliusi gyártástól; BMW iX a 2023. márciusi gyártástól; BMW X5, BMW X6, BMW X7; BMW XM, BMW X5 M és BMW X6 M a 2023. áprilisi gyártástól.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés