Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Articles · Márkák.

Sajtóközlemény
 
Sajtóanyag
 
Beszéd
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Használt autók prémium köntösben

Wed Feb 13 14:25:20 CET 2019Sajtóközlemény

Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb BMW és MINI szalonja után, a Könyves Kálmán körúton nyitotta meg kapuit a Wallis Motor prémium szolgáltatásokat és minden kényelmet kiszolgáló szalonkörülményeket kínáló új egysége, a Wallis Prémium Használtautó Center. A BMW Premium Selection modellek, valamint a Wallis Motor Pest és Duna szigorú minőségellenőrzésen átesett használtautó kínálatban már hónapok óta válogathatnak a szalon vendégei.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing

Gyorsabb és erősebb, mint eddig bármikor: az új MINI John Cooper Works GP

Wed Feb 13 00:10:00 CET 2019Sajtóközlemény

A brit prémiumgyártó bejelenti extrém sportos modellje vadonatúj, 2020-ban debütáló változatát. A motorsport élvonalában tökéletesített MINI John Cooper Works technológiával felvértezett négyhengeres, turbófeltöltésű erőforrás több mint 220 kW / 300 lóerő maximális teljesítménye a négy keréken átélhető menetdinamika és az abszolút vezetési élmény új dimenziójával kecsegtet.

A BMW X3 M, BMW X3 M Competition, BMW X4 M és BMW X4 M Competition

Wed Feb 13 00:01:00 CET 2019Sajtóanyag

Top

A BMW M GmbH a közép-méretosztály meghatározó Sports Activity Vehicle (SAV) és Sports Activity Coupé (SAC) modelljeivel első ízben bővíti tovább nagyteljesítményű portfólióját: a BMW X3 M és a BMW X4 M a versenyautós menetdinamika, a vérpezsdítő agilitás és a tervezőmérnöki precizitás terén is kategóriaetalon mércét állít fel.

F97
·
F98
·
BMW M modellek
·
X3 M
·
X4 M

Jeanne d’Arc legújabb reinkarnációja a Katona József Színházban

Thu Feb 07 09:43:59 CET 2019Sajtóközlemény

Mind a közönség, mind a kritika részéről elsöprően pozitív fogadtatásban részesül a Katona József Színház legújabb darabja, a decemberben debütált Jeanne d’Arc. A két Junior Prima-díjas művész nevévével fémjelzett előadás – főszereplő: Mészáros Blanka, rendező: Hegymegi Máté – létrejöttét a színház kulturális együttműködő partnere, a MINI is támogatta.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing

Téli bevetésen a BMW iNEXT: a vezetés élményének új dimenzióját az Északi sarkkörön fejlesztik tökélyre

Tue Feb 05 14:00:00 CET 2019Sajtóközlemény

A BMW Group leendő technológiai zászlóshajója Svédország északi csücskében, a legszélsőségesebb körülmények közepette teljesíti hajtásláncának, futómű-technológiáinak és felfüggesztéseinek első, minden részletre kiterjedő tesztsorozatát.

iNEXT

Fellebbent a fátyol a 2020-as International GS Trophy helyszínéről: Kia Ora – Várunk Új-Zélandon!

Fri Feb 01 17:04:00 CET 2019Sajtóközlemény

„Irány a Paradicsom” - akár így is hangozhatna a BMW Motorrad hetedik alkalommal megrendezésre kerülő International GS Trophy versenysorozatának jelmondata, amely 2020 elején veszi kezdetét. A BMW Motorrad közép-európai idő szerint tegnap este 7 órakor jelentette be, hogy a rendezvény helyszíne ezúttal a kalandvágyó motorosok álomdesztinációja, Új-Zéland lesz.

Motoros tréning, utazás, események
·
R sorozat

Emissziómentes vezetési élmény a luxusautók mezőnyében: az új BMW 7-es sorozat plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt modellváltozatai

Fri Feb 01 06:00:00 CET 2019Sajtóközlemény

Az új BMW 745e, az új BMW 745Le és az új BMW 745Le xDrive modellhármast egy soros hathengeres benzinmotor, egy továbbfejlesztett elektromos erőforrás és egy vadonatúj nagyfeszültségű akkumulátor forradalmi együttműködése hozza lendületbe, 290 kW / 394 lóerő maximális rendszerteljesítmény és akár 58 kilométer* tisztán elektromos meghajtás mellett – már idén tavasszal.

G11 LCI
·
BMW iPerformance Automobiles
·
745e

Tavasszal a BMW még tovább fokozza a vezetés élményét

Mon Jan 21 12:10:40 CET 2019Sajtóközlemény

2019 márciusától a bajor prémiumgyártó sokrétű portfóliójának számos modellcsaládja vadonatúj felszereltségi tételekkel gazdagodik, mialatt bemutatkozik a BMW 5-ös sorozathoz elérhető BMW Individual Composition összeállítás és megérkezik a kompakt Sports Activity Coupé szegmens új etalonja, a BMW X2 M35i modell is.

F22 LCI
·
F23 LCI
·
F34
·
G22
·
G23
·
F36 LCI
·
F49
·
Coupé
·
2-es sorozat
·
Cabrio
·
3-as sorozat
·
Gran Turismo
·
4-es sorozat
·
Gran Coupé
·
X1
·
X2
·
X5

Ismét rekordévet zárt a BMW Group Magyarország

Wed Jan 16 12:00:00 CET 2019Sajtóközlemény

Top

Az előző évhez képest 16%-kal több BMW és 19%-kal több MINI modellt értékesített 2018-ban a BMW Group Magyarország. Az összesen több mint 3 400 darabos eladással mindkét márka esetében értékesítési csúcsot állított be a bajor prémiumgyártó hazai képviselete. A népszerűségi listát a BMW 5-ös sorozata vezeti, de a BMW X modellek értékesítése is jelentősen gyarapodott.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing

Az új BMW 7-es sorozat

Wed Jan 16 11:00:00 CET 2019Sajtóanyag

Top

A BMW még tovább erősíti luxuskategóriájú zászlóshajói összetéveszthetetlen karakterét. Az új BMW 7-es sorozat a magabiztos kiállás, a kifinomult elegancia, valamint a lélegzetelállítóan innovatív kezelőfelületek, vezetést támogató rendszerek és intelligens járműkapcsolati megoldások páratlan remekműveként öltött testet.

G12
·
G11
·
Hosszú tengelytávú
·
7-es sorozat
·
Limousine

Hatvanévnyi tradíció brit köntösben: íme a MINI 60 Years Edition

Wed Jan 16 05:00:00 CET 2019Sajtóközlemény

A MINI egy exkluzív dizájnkiadással ünnepli fennállása hatvanadik évfordulóját. A kisautó-szegmens megalapítójának történelmi vonatkozásait és agilis karakterét egyedülálló karosszériajegyek és utastéri opciók nyomatékosítják – három- és ötajtós változatban egyaránt, négyféle erőforrással.

MINI

A BMW Group több mint 140 000 darab hálózatról tölthető autót értékesített 2018-ban

Thu Jan 10 15:13:09 CET 2019Sajtóközlemény

Top

A bajor vállalatcsoport egy év alatt 38,4 százalékkal növelte tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt autóinak globális értékesítését, amellyel megszilárdította piacvezető pozícióját a prémium elektromos mobilitás és az újabbnál újabb technológiai innovációk kifejlesztése terén. A BMW Group célja, hogy 2019 végére a világ útjain közlekedő, hálózatról tölthető BMW és MINI modellek száma átlépje a félmilliós darabszámot.

Vállalati
·
Vállalati pénzügyek, tények és számadatok
·
Értékesítés és marketing
·
Sales Worldwide
·
BMW i Automobiles
·
BMW iPerformance Automobiles

A BMW Group a 2019-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon

Tue Jan 08 19:13:00 CET 2019Sajtóközlemény

Top

A Las Vegasban január 8-11. között megrendezett Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES – Consumer Electronics Show) a BMW Group az intelligens járműkapcsolati megoldások jövőképébe enged betekintést, a személyes mobilitás küszöbön álló lehetőségeire helyezve a hangsúlyt.

Vállalati
·
iNEXT
·
Technológia
·
Alternatív hajtásrendszerek, a jövő mobilitása
·
BMW ConnectedDrive
·
Kiállítások
·
Formatervezés, koncepciók és tanulmányok
·
Autonomous Driving

A BMW Group a 2019-es Las Vegas-i Szórakoztató Elektronikai Kiállításon

Fri Dec 21 14:51:41 CET 2018Sajtóközlemény

Top

A vezetés élményének új dimenzióját a BMW Intelligens Személyi Asszisztenssel felszerelt, virtuális valóságba integrált BMW Vision iNEXT modell hozza el a jelenbe.

Technológia
·
Kiállítások
·
Formatervezés, koncepciók és tanulmányok
·
BMW ConnectedDrive
·
Autonomous Driving
·
iNEXT
My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

A New Mobility Alliance.

BERLIN. 22.02.2019. 11:00 CET.
The new mobility alliance between BMW Group and Daimler AG. Find out more about the partnership and follow the live webcast of the Event.

open streaming site

PressClub Information.

Fontos frissítés.

További tudnivalók

A BMW AG frissíti a weboldalra érvényes adatvédelmi irányelveket és jogi tudnivalókat. Ezzel átláthatóbbá tesszük azt, hogy a PressClub milyen személyes adatokat tart nyilván Önről, mire használja ezeket az adatokat, és hogy milyen lehetőségei vannak a személyes adatai feletti rendelkezésre. A frissítések 2018. május 25-én lépnek hatályba.

Related Videos.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés