Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Articles · Márkák.

Sajtóközlemény
 
Sajtóanyag
 
Beszéd
 
Fact & Figures
 
+ Filter

BMW M Performance tartozékok fokozzák tovább az első BMW 2-es Gran Coupé atletikus karakterét

18.10.2019Sajtóközlemény

A prémium kompakt szegmens iránymutató négyajtós kupéjának vérpezsdítően sportos kiegészítői nem csupán a modell markáns kiállását és adrenalinnal dúsított utastéri hangulatát, de magával ragadóan lendületes menetteljesítményét is fokozzák.

F44
·
Gran Coupé
·
2-es sorozat
·
BMW M Performance Parts

Az első BMW 2-es Gran Coupé

16.10.2019Sajtóanyag

Top

A BMW 2-es Gran Coupé piaci premierjével most először a prémium kompakt kategóriában is elérhetővé válik a magasabb gépkocsi-szegmensekben hatalmas sikernek örvendő négyajtós kupék karosszériakoncepciója. Az iránymutató újdonságot az egyedi stílus, a szemet gyönyörködtető megjelenés és az érzelmekkel átitatott vezetési élmény hármas egysége mentén álmodták meg a tervezők, innovatív kijelző- és járművezérlő technológiákkal, valamint jövőbe mutató, ...

F44
·
Gran Coupé
·
2-es sorozat

München szívében nyílik meg a MINI Pavillon

10.10.2019Sajtóközlemény

A brit prémiumgyártó öt partnerrel közreműködve váltja valóra Bajorország fővárosában az exkluzív kereskedések, a nagyvárosi közösségi terek és az innovatív kikapcsolódás hangulatának harmonikus koncepcióját. Az október 12-én megnyíló MINI Pavillon az első tisztán elektromos meghajtású MINI modellnek is teret enged.

Lifestyle
·
Lifestyle események
·
Értékesítés és marketing
·
MINI E
·
Vállalati

A BMW Motorrad Heritage Kollekció 2020

07.10.2019Sajtóanyag

A BMW Motorrad egyre nagyobb hangsúlyt fektet a Heritage szegmensre, és most először bemutatja Heritage Ride&Style Kollekcióját. A 2020-as BMW Motorrad Heritage Kollekció új termékek széles skáláját kínálja a bőrkabátoktól és farmer felsőruházattól kezdve egészen a motoros kesztyűkig és a jellegzetes csizmákig.

Motoros kiegészítők
·
BMW Motorrad Ride
·
BMW Motorrad Style
·
Örökség

A MINI támogatásával megnyílt a Godot Kortárs Művészeti Intézet

02.10.2019Sajtóközlemény

Október 1-jén megnyitotta kapuit a magyar képzőművészeti élet újabb színfoltja, a Godot Kortárs Művészeti Intézetet. Az Óbuda szívében, a Goldberger gyár történelmi helyszínén létesített, magán kezdeményezésre épülő kortárs képzőművészeti központ megnyitását a MINI támogatta.

Vállalati
·
Kulturális ügyek

Fenntartható vezetési élmény két erőforrással és intelligens összkerékhajtással: megérkezett a BMW X1 xDrive25e

25.09.2019Sajtóközlemény

A prémium kompakt szegmens Sports Activity Vehicle modelljének iránymutató plug-in hibrid hajtáslánc-technológiája a példaértékű üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás ötletes sokoldalúsággal társított harmóniáját váltja valóra. Az elektromos motor és az akkumulátorcella-technológia forradalmi párosa egyetlen feltöltéssel 57 kilométer* tisztán elektromos meghajtással megtehető hatótávolságot ígér.

F48 LCI
·
Műszaki adatok, specifikációk
·
X1
·
BMW i Automobiles

Mild-hibrid technológiával bővül a BMW 5-ös sorozat

17.09.2019Sajtóközlemény

Top

A bajor prémiumgyártó számos modellsorozatát frissíti 2019 őszén: az 5-ös BMW 48V-os indítógenerátorral szerelt mild-hibrid technológiája mellett az új BMW 1-es sorozat BMW M Performance felszereltségi csomagja, a BMW 330e limuzin, a BMW 530e limuzin és a BMW 530e xDrive limuzin elektromosan működtethető vonóhorogja, a BMW 8-as Gran Coupé szénszálból készült teteje, a Driving Assistant Professional csomag háromdimenziós leképező technológiája, valamint a ...

G20
·
G30
·
G16
·
F40
·
G05
·
G06
·
G07
·
1-es sorozat
·
Ötajtós
·
5-ös sorozat
·
Gran Coupé
·
X5
·
X6
·
BMW iPerformance Automobiles
·
330e
·
530e
·
X7

Frankfurtban debütál a BMW i Hydrogen NEXT tanulmányautó

10.09.2019Sajtóközlemény

A jövőbe mutató koncepció leleplezésével a BMW Group a hálózatról tölthető modellpaletta hosszú távon fenntartható és hasonlóan környezetbarát alternatívájának hírnökét mutatja be: a hidrogén-meghajtású üzemanyagcella-technológiát.

Technológia
·
Alternatív hajtásrendszerek, a jövő mobilitása
·
Efficient Dynamics
·
Electrification

Hatvan év a MINI bűvkörében – a stílusikon életútjának exkluzív mérföldkövei

05.09.2019Sajtóközlemény

A klasszikus Mini már egészen a kezdetektől a társadalmi élet aktív, meghatározó szereplője volt: a Királyi Család tagjai, rajongott filmsztárok, világhírű zenészek és stílusteremtő hírességek egytől egyig a brit kisautó hatása alá kerültek. Hatvanadik születésnapját a MINI egy hamisítatlan stílusikonnal is megünnepli.

Lifestyle
·
Lifestyle termékek
My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

IAA 2019.

Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference.

Open Streaming Page

PressClub Information.

Fontos frissítés.

További tudnivalók

A BMW AG frissíti a weboldalra érvényes adatvédelmi irányelveket és jogi tudnivalókat. Ezzel átláthatóbbá tesszük azt, hogy a PressClub milyen személyes adatokat tart nyilván Önről, mire használja ezeket az adatokat, és hogy milyen lehetőségei vannak a személyes adatai feletti rendelkezésre. A frissítések 2018. május 25-én lépnek hatályba.

Related Videos.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés