Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Articles · Vállalati.

Sajtóközlemény
 
Sajtóanyag
 
Beszéd
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Harmincöt negyedéve töretlen a BMW Group globális értékesítési lendülete

Thu Jul 12 11:38:03 CEST 2018Sajtóközlemény

Top

A bajor prémiumgyártó az idei év hatodik hónapjában fennállása eddigi legeredményesebb júniusi mutatóját érte el, amellyel az első féléves eladások is új történelmi csúcson zártak.

Vállalati
·
Vállalati pénzügyek, tények és számadatok
·
Értékesítés és marketing
·
Sales Worldwide

Megkezdődött az új BMW 8-as Coupé sorozatgyártása

Fri Jul 06 12:32:00 CEST 2018Sajtóközlemény

A müncheni vállalatcsoport dingolfingi gyárában rugalmasan adaptálható gyártási folyamatok és jövőbe mutató innovációs megoldások segítik a BMW luxus sportautójának tömegtermelését. Az új BMW 8-as Coupé érkezésével megkezdődik a bajor prémiumgyártó luxusszegmensben előirányzott modellújítási hulláma.

G15
·
Coupé
·
8 Series
·
Üzemek, létesítmények
·
Gyártóüzemek
·
Vállalati

A Balaton vendéglátóhelyeinek legjavát térképezték fel a BMW támogatásával

Fri Jul 06 10:31:50 CEST 2018Sajtóközlemény

Idén is megjelent és szerte az országban ingyenesen elérhető a Balatoni Gasztrotérkép, melynek 2018-as kiadásában több mint hatvan gondosan válogatott vendéglátóhelyet ajánl a kiadvány mögött álló, a Balaton legeldugottabb zugait is jól ismerő csapat. A magyar tenger gyöngyszemeinek felfedezésében a BMW Group Magyarország támogatta a szerzőket.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing

A BMW Group idén már több mint egymillió autót adott el

Tue Jun 12 11:16:20 CEST 2018Sajtóközlemény

A világszerte átadott 1 003 573 darab új autó 1,6 százalékkal szárnyalja túl a tavalyi év hasonló időszakának teljesítményét. A BMW X modellek esztendejévé avanzsált 2018-as évben a bajor prémiumgyártó minden korábbinál több ügyfele rendeli meg a kategóriateremtő modellekből álló portfólió valamely képviselőjét. A BMW Group hálózatról tölthető modellpalettája eközben idén 41 százalékkal több, már pontosan 46 849 környezettudatos ügyfél tetszését nyerte el, ...

Vállalati
·
Vállalati pénzügyek, tények és számadatok
·
Értékesítés és marketing
·
Sales Worldwide

Ma nyílik Villányban a VII. Gere Jazz Fesztivál a MINI támogatásával

Fri Jun 08 14:26:31 CEST 2018Sajtóközlemény

Idén nyáron is megrendezik Villányban a Gere Jazz Fesztivált, melyet a Gere család, a régió meghatározó borászata hívott életre évekkel ezelőtt. Az évente megújuló tematikának köszönhetően idén a villányi szőlők között igazi olasz hangulatban lehet része azoknak, akik ellátogatnak a ma nyitó és a MINI kiemelt támogatását élvező rendezvényre. A hazai jazz kiválóságok mellett idén fellép Nicola Conte, a legtáncosabb jazz képviselője, aki hazánkban elsőként a ...

Vállalati
·
Értékesítés és marketing

A BMW idén is segít leküzdeni Tom Cruise lehetetlen küldetését

Thu Jun 07 18:15:23 CEST 2018Sajtóközlemény

Top

Augusztus 2-án debütál a hazai mozikban a Mission: Impossible – Utóhatás, amelyben Ethan Hunt egy sor különleges BMW modell volánjánál indul akcióba. Vászonra gurul az új BMW M5 sportmodell, az 1986-os BMW 5-ös limuzin, a legújabb 7-es BMW és a BMW R nineT Scrambler motorkerékpár is.

F90
·
Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Termékelhelyezés
·
BMW M modellek
·
M5
·
R sorozat
·
R nineT Scrambler

Több mint tízezer látogatót kalauzolt a jövőbe a BMW Group Magyarország a Brain Bar fesztiválon

Wed Jun 06 14:45:00 CEST 2018Sajtóközlemény

Múlt héten három napra szó szerint testközelbe került a jövő a fővárosi Brain Bar fesztiválon. Európa legnagyobb és újfent a BMW i támogatásával megrendezett fesztitválján a jövővel kapcsolatos legizgalmasabb és legprovokatívabb témáké, valamint a világ legjobb koponyáié volt a terep.

Vállalati

A hazai nagyközönség előtt is debütáltak a legújabb MINI modellek

Thu May 24 08:47:17 CEST 2018Sajtóközlemény

A Bálna teraszán szervezett nagyszabású MINI Experience Day rendezvénysorozat keretében Magyarországon is bemutatkozott a brit prémiumgyártó klasszikus modelljeinek legújabb generációja. A vadonatúj dizájnnal és egyedi testreszabhatósági lehetőségekkel még vonzóbbá tett háromajtós, ötajtós és kabrió MINI modelleket a nagyközönség is kipróbálhatta a MINI exkluzív kitelepülésén.

F54
·
F57
·
MINI Clubman
·
MINI Cabrio
·
Vállalati
·
Értékesítés és marketing

A Bridge Budapest és a MINI együttműködést jelentett be

Thu May 17 08:00:00 CEST 2018Sajtóközlemény

Stratégiai partnerséget kötött a MINI és a Bridge Budapest Egyesület. A két szervezet közösen választott nyolc innovatív és stílusérzékeny vállalkozást, hogy országszerte hírét vigyék és képviseljék a Vállalható Vállalkozás program fő célját, egy nemzetközileg is versenyképes, felelősen gondolkodó, előretekintő vállalkozói közeg létrehozását Magyarországon.

Vállalati

A BMW Group már több mint negyedmillió darab hálózatról tölthető gépkocsit adott el

Tue May 15 11:23:47 CEST 2018Sajtóközlemény

Top

A Münchenben székelő vállalatcsoport közel nyolcszázezer darab új autót értékesített az idei esztendő első négy hónapjában, amelyhez a tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt gépkocsikat övező rendkívüli ügyfél-érdeklődés is jelentős mértékben hozzájárult.

Vállalati
·
Vállalati pénzügyek, tények és számadatok
·
Értékesítés és marketing
·
Sales Worldwide

V. Balatonfüred Concours d’Elegance a BMW Group Magyarország támogatásával

Wed May 02 10:43:42 CEST 2018Sajtóközlemény

Immár ötödik alkalommal hódítják meg Balatonfüredet az elmúlt évtizedek ikonikus autócsodái. A hét végén megrendezendő háromnapos V. Balatonfüred Concours d’Elegance autós ünnepen több mint 50 klasszikus jármű és szépségverseny várja a rajongókat.

Örökség
·
Vállalati

Jamie Oliver először járt Budapesten

Mon Apr 23 11:16:14 CEST 2018Sajtóközlemény

Bő másfél évvel Magyarország és Közép-Kelet-Európa első Jamie Oliver éttermének megnyitása után teljesült a brit sztárséf rajongóinak vágya és a múlt héten személyesen találkozhattak kedvencükkel. A Jamie Oliver látogatásának otthont adó Budavári Jamie’s Italian étterembe a vendéglátóhely partnere, a BMW Group Magyarország szállította Jamie Olivert és a VIP vendégeket.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

PressClub Information.

Fontos frissítés.

További tudnivalók

A BMW AG frissíti a weboldalra érvényes adatvédelmi irányelveket és jogi tudnivalókat. Ezzel átláthatóbbá tesszük azt, hogy a PressClub milyen személyes adatokat tart nyilván Önről, mire használja ezeket az adatokat, és hogy milyen lehetőségei vannak a személyes adatai feletti rendelkezésre. A frissítések 2018. május 25-én lépnek hatályba.

Related Video Content.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés