Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

MINI la Salonul Auto de la Los Angeles 2016

Noul MINI Countryman va fi prezentat la Los Angeles în premieră mondială. Acest automobil versatil oferă o creştere importantă a spaţiului interior, plăcere a condusului îmbunătăţită, dotări inovatoare şi o ambianţă premium rafinată. De asemenea, este primul model al mărcii care este disponibil cu propulsie hybrid plug-in.

MINI
·
Saloane auto
·
Los Angeles
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~115,04 KB)
  
Photos(25x, ~102,86 MB)
  
Videos(1x, ~264,86 MB)

Bucureşti/Los Angeles. Noul MINI Countryman va fi prezentat la Los Angeles în premieră mondială. Acest automobil versatil oferă o creştere importantă a spaţiului interior, plăcere a condusului îmbunătăţită, dotări inovatoare şi o ambianţă premium rafinată. De asemenea, este primul model al mărcii care este disponibil cu propulsie hybrid plug-in.

 

Vizitatorii Centrului de Convenţii din Los Angeles vor putea vedea oferta completă MINI, totul între 18 şi 27 noiembrie 2016. Vor fi prezentate şi noile MINI John Cooper Wroks Clubman şi prima ediţie specială - MINI Seven. Primul model de design al noii generaţii este disponibil ca versiune MINI Hatch cu trei, respectiv cu cinci uşi.

 

Noul MINI Countryman: mai mare, mai versatil, mai inovator

Fiind o dezvoltare complet nouă, noul MINI Countryman este mai lung cu 20 de centimetri faţă de predecesorul său, are proporţii mai puternice şi, pe lângă poziţia înaltă a şezutului - caracteristică pentru model -, oferă spaţiu considerabil mai mare pentru cele cinci locuri integrale şi portbagaj. Schimbarea de generaţii demonstrează evoluţii clare în ceea ce priveşte versatilitatea, ambianţa sportivă şi calitatea premium.

 

Pe piaţa auto din SUA, pentru MINI Countryman sunt disponibile două motoare pe benzină puternice, ambele din cea mai nouă generaţie, dispunând de tehnologie MINI TwinPower Turbo. Ambele motoare pot fi combinat cu noua versiune, cu eficienţă optimizată, a sistemului de tracţiune integrală ALL4. În plus, noul MINI Countryman este primul model al mărcii britanice care este disponibil cu propulsie hybrid plug-in. În versiunea MINI Cooper S E Countryman ALL4, modelul are o autonomie de până la 40 de kilometri când rulează exclusiv cu energie electrică.

 

Nu în ultimul rând, caracterul inconfundabil al noului MINI Countryman derivă din designul expresiv puternic şi numeroasele dotări cu echipamente inovatoare. În combinaţie cu farurile LED opţionale, luminile de zi sunt reprezentate, în premieră, de o bandă luminoasă, dispusă de jur-împrejurul fiecărui far. Monitorul color de 8,8 ţoli (22,35 cm), dispus în instrumentul central tradiţional, vine cu sistem de navigaţie MINI Professional şi acum oferă o nouă funcţie touchscreen. Printre celelalte dotări noi se numără MINI Country Timer, care înregistrează toate călătoriile pe drumuri solicitante, MINI Picnic Bench rabatabilă, care transformă pragul de încărcare al portbagajului putând fi folosit şi pentru ieşirile în aer liber, şi MINI Find Mate, care permite conducătorilor MINI Countryman să localizeze genţile, cheile sau alte accesorii.

 

Noul MINI John Cooper Works Clubman: plăcere extremă a condusului în segmentul compact premium

Cea mai nouă generaţie a sportivului John Cooper Works atacă direct şi segmentul compact premium. Noul MINI John Cooper Works Clubman combină spiritul său captivant cu valori de top în ceea ce priveşte spaţiul, versatilitatea şi caracterul adecvat pentru distanţe lungi. Liniile extinse ale caroseriei, cele patru uşi laterale şi uşile divizate caracteristice oferă o interpretare contemporană a conceptului shooting brake încărcat de tradiţie, cu cinci locuri integrale şi un portbagaj versatil în interior.

 

Pe lângă conceptul de spaţiu, conceptul de motorizare al noului MINI John Cooper Works Clubman îl face să fie foarte flexibil. Cu cel mai puternic motor existent vreodată la MINI, sistem de tracţiune integrală ALL4 disponibil standard şi tehnologie a suspensiei orientată spre celem ai înalte caracteristici de performanţă, modelul este capabil să îndeplinească cerinţele diverse ale traficului de zi cu zi, dar şi provocările propuse de un circuit. Mai mult, designul şi dotările exclusiviste îl diferenţiază clar de alte variante de model ale noului MINI Clubman.

 

Noul MINI Seven: plăcere elegantă a condusului cu origini tradiţionale

Cea mai nouă atracţie din clasa mică este noul MINI Seven. Acest model de design evidenţiază în mod particular originile britanice, aspectul extrovertit, plăcerea condusului emblematică maşinii şi caracterul premium ale noii generaţii MINI.

 

O culoare contrastantă pentru acoperiş şi capacele oglinzilor exterioare, vopsite în nuanţă Melting Silver, benzile pentru capotă şi elementele decorative exclusive, precum şi jantele de 17 ţoli, din aliaj uşor, în design bicolor MINI Seven subliniază stilul individual al exteriorului modelului. Accentele exclusive din interior includ scaune sport cu tapiţerie din stofă/piele în nuanţă Diamond Malt Brown, creată special pentru modelul de design.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare