Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Group la CES 2017 de la Las Vegas

BMW HoloActive Touch: un concept inovator de operare pentru interiorul viitorului

BMW
·
Brands
·
BMW i
·
Tehnologie
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~161,4 KB)
  
Photos(1x, ~3,72 MB)

Bucureşti/Las Vegas. Printr-o serie de concepte de avangardă şi tehnologii revoluţionare, BMW Group va oferi o nouă idee asupra interiorului viitorului în cadrul ediţiei 2017 a Consumer Electronics Show (CES) ce va avea loc în Las Vegas. Astfel, sistemul BMW HoloActive Touch va avea premiera în cadrul expoziţiei. Această interfaţă inovatoare dintre conducător şi automobil se prezintă sub forma unui touchscreen virtual operat prin gesturi cu degetul. Sistemul oferă un feedback tactil la acțiunile conducătorului. BMW HoloActive Touch este parte a studiului BMW i Inside Future, prin care vizitatorilor de la CES, eveniment ce are loc în perioada 5-8 ianuarie 2017, li se oferă o imagine a experienţei din automobilele viitorului, conectate complet şi conduse autonom.

BMW HoloActive Touch reuneşte avantajele BMW Head-Up Display, controlul BMW prin gesturi şi operarea touchscreen directă şi adaugă funcţii suplimentare pentru a crea o soluție unică de interfaţă a utilizatorului. În premieră, funcţiile pot fi controlate fără nici un contact fizic cu materialele, cu toate că tehnologia permite în continuare o interacţiune conducător-automobil vizibilă şi tangibilă. De asemenea, BMW HoloActive Touch permite utilizatorului să acceseze o varietate de servicii oferite de BMW Connected. Integrarea perfectă a asistentului personal de mobilitate digitală este evidenţiată şi mai mult de interacţiunea foarte intuitivă.

La ediţiile anterioare ale CES; BMW a strâns un palmares bogat în ceea ce priveşte prezentarea evoluţiilor de pionierat în domeniul conceptelor de afişare şi operare. Tehnologia de control BMW prin gesturi a fost prezentată la expoziţie în 2015 şi în prezent este disponibilă la noile modele BMW Seria 7 şi BMW Seria 5. Iar sistemul AirTouch prezentat la CES 2016 a dus lucrurile un pas mai departe; în acest caz, utilizatorul foloseşte gesturi simple făcute cu mâna deschisă pentru a activa panourile de control de pe un ecran panoramic mare aflat pe bord fără a atinge interfaţa de control.

BMW HoloActive Touch duce la un alt nivel operarea acestor funcţii şi interacţiunea cu automobilul. Similar cu Head-Up Display, imaginea unul monitor color este generată prin utilizarea inteligentă a reflecţiilor - dar acum print-o hologramă în interior şi nu printr-o proiecţie pe parbriz. Panourile de control configurabile în mod flexibil sunt afişate şi sunt vizibile conducătorul în vecinătatea volanului, la nivelul consolei centrale, o zonă uşor accesibilă. O cameră detectează mişcările mâinii conducătorului în perimetrul acestei zone şi înregistrează poziţia degetelor, în special. Imediat ce un deget face contact cu una dintre aceste suprafeţe de control virtual, este emis un impuls, utilizatorul primeşte un feedback tactil, iar funcţia relevantă este activată.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS

Here you can see the full-length transmission of the BMW Group Annual Accounts Press Conference.

 

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
BMW 530e iPerformance
Thu Apr 27 10:30:00 CEST 2017
F10h LCI
Seria 5
Preţuri Noul BMW Seria 5 Touring
Thu Apr 13 08:53:00 CEST 2017
G31
Touring
Show all

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare