Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

M Power se întâlneşte cu jocurile pe mobil: noul BMW M2 Competition debutează în CSR Racing 2 de la Zynga

Milioane de jucători din lumea întreagă pot experimenta noul BMW compact de înaltă performanţă în Augmented Reality înainte de lansarea pe piaţă a modelului.

F87
·
Automobile BMW M
·
M2
·
Corporativ
·
Sales şi marketing
·
Beijing
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Author.

Alexandru Seremet
BMW Group

Bucureşti/München. M Power pe mobile: milioane de fani din lumea întreagă vor putea conduce în lumea virtuală noul BMW M2 Competition în popularul joc de curse pentru dispozitive mobile CSR Racing 2 (CSR2), la doar câteva ore de la premiera mondială ce a avut loc la Beijing Motor Show. Colaborarea dintre BMW şi Zynga va permite jucătorilor să deblocheze şi să piloteze automobilul de înaltă performanţă în diferite moduri de curse - cu mult înainte ca acesta să ajungă pe şoselele reale.

 

Echipa de design CSR2 a lucrat alături de dezvoltatorii BMW pentru a aduce fiecare detaliu al BMW M2 Competition în joc. De la noul şorţ frontal şi grila BMW revizuită şi lărgită, finisată în negru lucios, până la scaunele-scoică M Sport disponibile opţional şi noua culoare exclusivă Hockenheim Silver metalizat pentru exterior: fiecare detaliu al modelului BMW M2 Competition unic a fost creat cu meticulozitate în jocul de curse. Cel mai bun mod de a experimenta designul şi noile opţiuni de echipare este utilizarea celei mai noi facilităţi CSR2: modul Augmented Reality, care plasează modelul în mod realist în mediul înconjurător şi permite vizualizarea acestuia din toate unghiurile.

 

"Suntem încântaţi să ducem experienţa supremă de condus a BMW M2 Competition către la piloţii CSR2 de pe tot globul, chiar înainte de a ajunge pe şoselele reale", a declarat Tobias Weber, director de Marketing Entertainment şi Product Placement Internaţional pentru BMW. "Echipa noastră de dezvoltare a lucrat în tandem cu CSR2 pentru a oferi jucătorilor experienţa completă a BMW M2 Competition, recreând digital motorul său puternic, designul elegant şi abilitatea de neegalat, aşa cum va apărea pe drumurile reale".

 

BMW M2 Competition va deveni în curând un favorit al comunităţii de jocuri. Piesa centrală este noul motor, bazat pe trenul de rulare de la BMW M3 şi BMW M4. Motorul twin-turbo cu şase cilindri dispuşi în linie, cu tehnologie M TwinPower Turbo, oferă o putere de 410 CP şi propulsează automobilul de la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde. Pentru prima dată, conducătorii BMW M2 vor putea utiliza două comutatoare de selecţie dispuse pe consola centrală pentru a regla direct diferitele caracteristici şi setări pentru funcţiile motorului, direcţiei şi Drivelogic, dacă este disponibilă M DCT.

 

"Ca principal joc de curse pe dispozitive mobile, CSR2 este platforma perfectă pentru a prezenta BMW M2 Competition pasionaţilor de automobile din întreaga lume", a declarat Bernard Kim, preşedintele de publishing pentru Zynga. "Suntem mândri să colaborăm cu BMW pentru a reimagina modul în care principalii producători auto prezintă noile lor automobile audienţelor globale, oferindu-le jucătorilor posibilitatea de a experimenta BMW M2 Competition în timpul prezentării sale la nivel mondial."

 

De la lansarea in-game a primului model BMW în CSR2:

·         Jucătorii au efectuate peste 1,88 miliarde de curse cu modelul BMW in-game;

·         În medie, zilnic sunt peste trei milioane de curse cu BMW;

·         26,5 milioane jucătorii CSR2 deţin peste 85 de milioane de automobile BMW în joc.

 

CSR2 este disponibil pentru download gratuit din App Store for iPhone and iPad şi Google Play. Pentru mai multe informaţii despre CSR2, vizitaţi canalele comunităţii jocului pe Facebook, Twitter, Instagram şi YouTube.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Change Search Settings.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Spanish
 • Limba fişierului ataşat
 • Arabic
 • Engleză
 • French
 • German
 • Italian
 • Japanese
 • Portuguese
 • Romanian
 • Russian
 • Spanish
Updates
Top-Topic
Submit
Reset
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare