Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Rezultatele BMW Team RLL la Road America nu au recompensat efortul

Rezultatele obţinute de BMW Team RLL în Continental Tire Sports Car Showcase de la Road America (SUA) nu au recompensat efortul depus de echipă, care a fost la câteva minute de obţinerea primei victorii pentru BMW M8 GTE.

BMW Motorsport
·
IMSA Series
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~96,69 KB)
  
Photos(6x, ~23,68 MB)

Bucureşti/München. Rezultatele obţinute de BMW Team RLL în Continental Tire Sports Car Showcase de la Road America (SUA) nu au recompensat efortul depus de echipă, care a fost la câteva minute de obţinerea primei victorii pentru BMW M8 GTE. După ce a preluat conducerea cursei în turul 42, cu doar o oră înainte de final, Connor De Phillippi (SUA), pilotul #25 BMW M8 GTE, a părut a fi câştigător până cu câteva minute înainte de sosire. Chiar dacă a indicat umplerea completă a rezervorului la ultimul pit stop, sistemul de realimentare a avut o problemă, astfel că maşina nu a primit combustibilul necesar, iar De Phillippi s-a oprit pe pistă chiar la fluturarea steagului alb, cel care indica intrarea în ultimul tur.

#25 BMW M8 GTE al echipajului format din De Phillippi şi Alexander Sims (Marea Britanie) a încheiat în cele din urmă pe poziţia a şasea, la două tururi de câştigătorul categoriei GTLM, #67 Ford GT. După o zi foarte bună, #24 BMW M8 GTE - pilotat de John Edwards (SUA) şi Jesse Krohn (Finlanda) - a trebuit să abandoneze din cauza unei probleme mecanice survenită în turul 52 şi a fost creditat cu locul al optulea.

#96 BMW M6 GT3, înscris de Turner Motorsport şi pilotat de Robby Foley (SUA) şi Markus Palttala (Finlanda), a încheiat pe locul al patrulea în clasamentul clasei GTD.

Reacţii după cursa de la Road America:

Bobby Rahal (BMW Team RLL, directorul echipei): Maşina #25 pare să nu fi avut rezervorul potrivit. După ultimul pit stop a părut că este suficient combustibil, dar iată că nu a fost. Este greu să fii atât de aproape de câştigarea cursei, dar măcar ştim că suntem competitivi.

Connor De Phillippi (#BMW M8 GTE, locul al şaselea): Am condus o mare parte din ultimul tronson, dar, cu două tururi înainte de final, m-am confruntat cu o disfuncţionalitate, iar în ultimul viraj s-a oprit maşina complet. Nu aş spune că sunt dezamăgit pentru că băieţii au lucrat excelent, dar nu am obţinut rezultatul pe care l-am fi meritat.

Alexander Sims (#BMW M8 GTE, locul al şaselea): Comportamentul maşinii a fost unul foarte bun, băieţii au făcut o treabă excelentă, dar - pur şi simplu - a fost un mod dur de a pierde.

John Edwards (#BMW M8 GTE, locul al optulea): Am fost competitivi astăzi şi am avut o nouă problemă mecanică, aşa că este dezamăgitor pentru că ştiu că avem potenţialul de a reuşi un podium, poate chiar locul al doilea.

Jesse Krohn (#BMW M8 GTE, locul al optulea): La începutul cursei, totul era promiţător. Am putut menţine ritmul cu plutonul şi să ne luptăm pentru fiecare poziţie, dar în cele din urmă nu a fost ziua noastre.

Următoarea cursă din IMSA WeatherTech SportsCar Championship este Michelin GT Challenge, care are loc pe Virginia International Raceway (VIR), la 19 august.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare