Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

art berlin va fi organizat vechiul aeroport Tempelhof cu BMW partener oficial

În două hangare ale vechiului aeroport Tempelhof, târgul internaţional de artă „art berlin” are loc în perioada 27-30 septembrie 2018. De la scoaterea din funcţiune, aeroportul Tempelhof a devenit un loc central al Berlinului pentru o varietate de activităţi culturale. A doua ediţie a art berlin vine cu o prezenţă de aproximativ 120 de galerii din 21 de ţări şi oferă o imagine amplă a arte contemporane alături de lucrări ale modernismului clasic. În calitate de partener oficial, BMW susţine cea de-a doua ediţie a târgului de artă prin VIP Shuttle

Corporativ
·
Teme culturale
·
Lifestyle
·
Evenimente lifestyle
 

 

Bucureşti/Berlin. În două hangare ale vechiului aeroport Tempelhof, târgul internaţional de artă „art berlin” are loc în perioada 27-30 septembrie 2018. De la scoaterea din funcţiune, aeroportul Tempelhof a devenit un loc central al Berlinului pentru o varietate de activităţi culturale. A doua ediţie a art berlin vine cu o prezenţă de aproximativ 120 de galerii din 21 de ţări şi oferă o imagine amplă a arte contemporane alături de lucrări ale modernismului clasic. În calitate de partener oficial, BMW susţine cea de-a doua ediţie a târgului de artă prin VIP Shuttle.

 

O notă specială în acest an sunt cele două secţiuni noi "Proiecte Speciale" şi "Salon": la "Proiecte Speciale", 28 de galerii sunt invitate să expună, fiecare pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi, prezentări solo sau proiecte în custodie. La „Salon”, custodele Tenzing Barshee reuneşte 50 de artişti de la 40 de galerii într-un stand comun.

 

„art berlin” face parte din Săptămâna Artei de la Berlin, astfel că are loc în aceeaşi săptămână cu o mare varietate de programe, lucru făcut posibil datorită colaborării comune între instituţii, galerii, artişti, colecţionari privaţi şi spaţii de proiect.

 

Despre art berlin

Ca o altă evoluţie a parteneriatului dintre abc şi Art Cologne, târgul se află sub conducerea lui Maike Cruse şi a echipei ei şi este organizat de Koelnmesse. BMW este partener oficial al art berlin.

 

Programul concomitent pentru mai multe zile constă din discuţii, vernisaje de expoziţii, concerte şi proiecţii de film.

 

Pentru programul complet şi lista galeriilor şi a artiştilor expozanţi la ediţia din acest an a târgului, accesaţi: https://www.artberlinfair.com.

 

Facebook: www.facebook.com/artberlinfair

Instagram: www.instagram.com/artberlinfair

Twitter: https://twitter.com/artberlinfair

#artberlinfair

 

Despre angajamentul cultural BMW Group

De aproape 50 de ani, BMW Group a iniţiat şi s-a implicat în peste 100 de proiecte culturale la nivel mondial. Compania pune accentul principal pe implicarea de durată în arta modernă şi contemporană, în muzica jazz şi cea clasică, precum şi în arhitectură şi design. În 1972, trei picturi de mari dimensiuni semnate de Gerhard Richter au fost create special pentru a fi expuse în foaierul sediului central BMW Group de la München. De atunci, artişti precum Andy Warhol, Jeff Koons, Daniel Barenboim, Jonas Kaufmann şi arhitecta Zaha Hadid au cooperat cu BMW. În 2016 şi 2017, artista Cao Fei din China şi americanul John Baldessari au creat două noi automobile pentru colecţia BMW Art Car. Pe lângă iniţiativele comune precum BMW Tate Live, BMW Art Journey şi concertele "Opera for All" din Berlin, München şi Londra, compania este şi partener al unor muzee şi expoziţii de artă de renume, precum şi al unor orchestre şi opere de pe mapamond. BMW Group garantează libertatea absolută de creaţie în toate activităţile culturale în care este implicată - acest aspect este esenţial pentru lucrări de artă revoluţionare, ca şi pentru inovaţiile importante într-o afacere de succes.

 

În România, BMW a consolidat parteneriate de tradiţie, aşa cum este Festivalul de muzică de cameră SoNoRo, şi se implică în diverse proiecte culturale aşa cum a fost colaborarea cu artistul Adrian Mitu pentru seriile Blue Coffee şi Blue Hero. La nivel naţional, prin reţeaua de dealeri BMW, sunt susţinute o gamă largă de proiecte culturale, aşa cum este Festivalul de Teatru de la Sibiu.

 

Mai multe informaţii: www.bmwgroup.com/culture şi www.bmwgroup.com/culture/overview

Facebook: https://www.facebook.com/BMWGroupCulture

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroupculture

@BMWGroupCulture

#BMWGroupCulture

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare