Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Wolfgang Schulz despre Salonul Auto de la Geneva

Declaraţie Wolfgang Schulz, director general BMW Group România despre Salonul Auto de la Geneva din perspectiva BMW Group România

 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~61,06 KB)
  
Photos(4x, ~57,8 MB)

Bucureşti. La BMW Group suntem în pragul unei transformări majore, cu orizont de timp 2020-2025. Începând cu platforma a 5-a de trenuri de rurlare electrice, disponibilă după 2020, BMW Group va asigura flexibilitate maximă pentru clienţii săi şi se va putea adapta perfect transformărilor volatile ale pieţei. Pentru acelaşi model, pe aceeaşi linie de asamblare, vom instala orice tip de sistem de propulsie: convenţional, benzină sau diesel; plug-in hybrid; electric. BMW iX3, anunţat pentru 2020, prefigurează această evoluţie. Iar la Geneva urmează să vedeţi alt exemplu important al flexibilităţii noastre în gamă.

La Geneva, BMW va avea o prezenţă concentrată pe ideea de automobile electrice şi plug-in. Avem pregătită şi o premieră mondială supriză, dar şi o prezentare completă a gamei noastre de automobile plug-in hybrid. În România, pot spune cu mândrie că am fost pionierii modelelor plug-in hybrid şi am deschis piaţa cu primele volume importante. Anul trecut am semnat chiar şi vânzarea unei flote exclusiv plug-in cu o valoare de peste 650.000 Euro. În 2019 asistăm la o reactualizare importantă de gamă şi modelele noastre vor primi baterii de capacitate crescută pentru acoperirea de distanţe şi mai mari în mod electric, precum şi un nivel crescut de eficienţă. Vârful ofensivei va fi noul BMW X5, cel mai important model din portofoliul naţional, care în versiunea plug-in hybrid are o autonomie anunţată de până la 80 km în mod electric. În acest an vom mai lansa şi noile BMW Seria 3, BMW Seria 7 plug-in hybrid, iar MINI Countryman, BMW Seria 2 ActiveTourer şi BMW Seria 5 vor beneficia curând de o actualizare de baterie.

Obiectivul global BMW Group este de a aduce pe piaţă 25 de modele electrificate (12 electrice şi 13 plug-in hybrid) până în 2025. Am convingerea că aceste modele vor fi foarte interesante şi pentru piaţa din România. Succesul BMW i3, cel mai de succes model electric de piaţa din România, a confirmat acest lucru. În planul nostru de dezvoltare, Salonul Auto de la Geneva marchează un pas important şi de aceea consider că trebuie urmărit cu atenţie.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare