Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

La distanţă, în siguranţă: Serviciu pentru preluarea şi livrarea automobilului acasă fără interacţiune directă între client şi personalul mărcii

Mobilitatea rămâne un serviciu esenţial, în special pentru categoriile profesionale a căror activitate este deosebit de importantă în aceste momente, aşa cum sunt medicii. BMW Group România a dezvoltat, pentru mărcile BMW şi MINI, împreună cu reţeaua de parteneri autorizaţi, un program naţional de preluare şi livrare de automobile, pentru a evita expunerea suplimentară a clienţilor mărcilor noastre.

 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~172,75 KB)
  
Photos(4x, ~12,62 MB)

Bucureşti. Mobilitatea rămâne un serviciu esenţial, în special pentru categoriile profesionale a căror activitate este deosebit de importantă în aceste momente, aşa cum sunt medicii. BMW Group România a dezvoltat, pentru mărcile BMW şi MINI, împreună cu reţeaua de parteneri autorizaţi, un program naţional de preluare şi livrare de automobile, pentru a evita expunerea suplimentară a clienţilor mărcilor noastre.

Livrarea este asigurată gratuit pentru toţi clienţii care primesc un automobil nou. Serviciul de preluare şi apoi livrare este gratuit pentru toţi clienţii cu lucrări de service de peste 1200 de lei. Preluarea/predarea maşinii se face cu o platformă de transport, fără să fie nevoie de un contact direct între personalul mărcii şi client, toată comunicarea desfăşurându-se telefonic şi în format digital.

Suplimentar, prin devizul digital Smart Video Communication, clienţii de service primesc informaţii complete despre operaţiunile de întreţinere şi reparaţii, inclusiv materiale video explicative cu automobilul propriu realizate de tehnicianul de service. În final, plata se face la distanţă, prin transfer bancar.

Serviciul este completat de un program de curăţare a automobilului şi de lucru protejat – care include dezinfectarea directă a unor zone din automobil, folosirea mănuşilor şi a unei huse de protecţie pentru scaune şi volan, într-un efort de a minimiza riscurile unor contaminări.

Clienţii au în continuare la dispoziţie şi o serie de soluţii de comunicare la distanţă. Echipa Customer Care poate fi contactată la numărul +40 312 297 499 sau la adresele de email infobmw@bmw.ro şi info-mini@mini.ro (de luni până vineri între orele 09:00 – 18:00). Canalele de social media ale mărcilor (Facebook şi Instagram) sunt de asemenea disponibile pentru solicitări. Pentru programări în service, clienţii pot folosi şi aplicaţia mobilă BMW ConnectedDrive care are o platformă de servicii after sales în extindere.

Predare la dealer: https://youtu.be/qoHrVLCzzrc
Preluare de acasă: https://youtu.be/2fTSljW4U00

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

THE NEW BMW i5.

Munich. Here you can see the webcast of the Digital World Premiere of the new BMW i5.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare