Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Christoph Waltz şi Oliver Zipse, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG, au testat BMW iX

Dublul câştigător de Oscar a luat parte la premiera mondială a viitorului model - apariţia la #NEXTGen 2020 anticipează un parteneriat pe termen lung între actor şi marca premium din München.

i20
·
BMW iX
·
BMW i Automobiles
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~197,06 KB)
  More below article text

 

Bucureşti/München. În căutarea inspiraţiei şi a unui schimb provocator de idei cu lideri de opinie şi vizionari din diferite domenii ale societăţii, BMW Group intră într-o cooperare cu unul dintre cei mai marcanţi actori de pe marele ecran. Actorul Christoph Waltz preia rolul de „Creator-Colaborator” pentru marca premium BMW. Pentru a marca începerea parteneriatului, Waltz a jucat un rol central în premiera mondială de design a BMW iX. Viitorul model al BMW Group şi-a sărbătorit premiera în cadrul evenimentului digital de săptămâna trecută #NEXTGen 2020.

Cu ediţia #NEXTGen din acest an, un eveniment de mai multe zile, produs digital complet şi transmis la www.bmw.com/NEXTGen, BMW Group oferă nu doar o perspectivă asupra mobilităţii individuale viitoare, dar oferă şi o imagine unică despre modul în care sunt dezvoltate modelele şi tehnologiile cu care compania conduce şi modelează în mod semnificativ transformarea actuală a industriei auto. Pentru a obţine o înţelegere mai profundă a nevoilor şi tendinţelor de mâine, BMW Group cooperează cu pionieri şi gânditori din domenii atât de diverse precum tehnologia computerelor şi jocuri electronice, modă şi sport, ecologie şi ştiinţe sociale, dar şi muzică, film şi alte discipline culturale.

Dialogul cu Christoph Waltz, care a câştigat câte un Oscar pentru performanţele sale actoriceşti din filmele "Inglorious Bastards" (2009) şi "Django Unchained" (2012), a fost iniţiat de Oliver Zipse, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG . El l-a invitat pe actor să intre în dialog critic cu designeri, dezvoltatori de tehnologie şi experţi în strategii din cadrul BMW Group. Accentul a fost pus pe designul BMW iX, domeniile actuale de inovaţie ale BMW Group şi condiţiile generale în care mobilitatea individuală va continua să se dezvolte în viitor.

"Discuţiile pe care le-am purtat cu Christoph Waltz în perioada premergătoare #NEXTGen 2020 despre tehnologiile viitoare, schimbările sociale şi semnificaţia viitoare a plăcerii de a conduce au fost foarte pline de inspiraţie. El ne-a oferit noi perspective cu deschiderea, pragmatismul şi un anumit grad de nerăbdare. Sunt încântat că am câştigat un Creator-Colaborator în Christoph Waltz, care ne va provoca iar şi iar cu gândurile şi ideile sale", spune Oliver Zipse.

Când vine vorba de automobile, Christoph Waltz apreciază calitatea premium, precizia tehnologică şi atenţia la detalii. El este preocupat în special de caracterul durabil al produselor de înaltă calitate şi, prin urmare, durabile. Dar actorul este puternic interesat şi de aspectul ecologic al tehnologiei de propulsie durabilă în ceea ce priveşte protejarea climei şi conservarea resurselor. În consecinţă, el urmăreşte cu mare interes evoluţia în domeniul mobilităţii electrice.

Christoph Waltz observă cele mai noi evoluţii în domeniul tehnologiei mobilităţii electrice, al conectării şi al condusului autonom la fel de aproape precum concurenţa internaţională. "Sunt încântat de fiecare nou impuls tehnologic care vine nu din Silicon Valley, ci din Europa şi aş vrea să văd mai mult de aici", spune Christoph Waltz. "Ceea ce am putut învăţa la BMW în acest domeniu m-a impresionat foarte mult. BMW este o companie foarte tradiţională, dar în acelaşi timp extrem de orientată spre viitor.”

Episodul de prezentare BMW iX cu Christoph Waltz alături de Oliver Zipse îl puteţi găsi aici: https://www.bmw.com/en/events/nextgen/christoph-waltz.html

sau direct pe YouTube aici:
https://www.youtube.com/watch?v=iUSbbJWh6gA

Întreaga serie de documentare despre BMW iX o puteţi urmări aici:
https://www.youtube.com/watch?v=vnBH9mgT8-g&list=PLa5S6UwF22ILojGlOW4q_fBszqRjU41Tz

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

THE NEW BMW i5.

Munich. Here you can see the webcast of the Digital World Premiere of the new BMW i5.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare