Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW M Motorsport News - Numărul 03/2020

Team L'Espace Bienvenue încheie un sezon foarte bun în GT4 Franța cu două titluri - BMW M4 GT4 în acțiune în Macao.

More BMW Motorsport
·
M Motorsport Newsletter
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti. Nu contează că vorbim de DTM, de IMSA WeatherTech SportsCar Championship, de Campionatul FIA Formula E ABB sau de nenumăratele alte campionate: săptămână după săptămână, echipele şi piloţii BMW de pretutindeni se luptă pentru puncte, victorii şi titluri. Şi în afara circuitelor, membrii familiei BMW Motorsport sunt protagoniştii ştirilor principale. "BMW Motorsport News" ne permite să rezumăm constant acţiunea într-o manieră compactă şi informativă. Aşa vei fi mereu la curent cu toate informaţiile.

GT4 Franța: titlu pentru Team L'Espace Bienvenue
Team L'Espace Bienvenue a încheiat un sezon foarte bun în GT4 Franța cu două titluri. În ultimul week-end de cursă desfășurat la Le Castellet (Franța), echipa a câștigat campionatul la categoria Silver - atât la piloți, cât și la constructori. În cursa de sâmbătă, care s-a desfășurat la lumina reflectoarelor, cei doi piloți din cockpitul #17 BMW M4 GT4 - Ricardo van der Ende (Olanda) și Benjamin Lessennes (Belgia) - au terminat pe locul al cincilea în categoria Silver. Duminică, ei au trecut linia de sosire pe poziția a treia a categoriei lor, după o cursă palpitantă, și au sărbătorit câștigarea celor două titluri.

Cupa GT Macao: podiumuri pentru BMW M4 GT4 pe "Guia Circuit"
În pofida anulării Cupei Mondiale FIA GT de la Macao (Mcao), legendarul "Guia Circuit" a găzduit un week-end de cursă pentru diferite categorii. Acestea au inclus Cupa GT Macao pentru mașini GT3 și GT4, în care au concurat și trei modele BMW M4 GT4 ce au reprezentat echipe de client din Asia. Atât în cursa de calificare de sâmbătă, cât și în cursa principală de duminică, Kwai Wah Wong (Hong Kong), pilot al Son Veng Racing Team, a obținut locul al treilea în categoria GT4. Cu modelul BMW M4 GT4 înscris de Team Toro Racing, Zungcheng Chen (China) a trecut linia de sosire pe poziția a patra la clasa GT4 în manșa de sâmbătă, respectiv a șasea în cea de duminică. Chi Hou Lai (Macao), tot pilot al Son Veng Racing Team, a terminat al optulea, respectiv al cincilea în clasamentul GT4.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

AUTO CHINA 2024.

Beijing. 24/25 April 2024.

Here you can see the Webcasts of the BMW Group Night and Press Conference at the Auto China 2024; with the World Premieres of the new MINI Aceman and the new BMW i4.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare