Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

YouTube oferă BMW "Golden Button Award"

Peste un milion de abonaţi accesează un conţinut video divers pe canalul global YouTube BMW. Proiectele on-line #NEXTGen 2020 a contribuit la această popularitate.

Premii companie
·
Corporativ
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~177,31 KB)
  
Photos(2x, 3,33 MB)

Bucureşti/München. Pe şosele, BMW este simbolul plăcerii de a conduce, dar producătorul auto premium din München strânge like-uri şi în mediul online. Canalele social media ale BMW atrag un număr din ce în ce mai mare de persoane, iar prezenţa brandului şi pe YouTube a făcut un pas semnificativ pe scara popularităţii. Peste un milion de abonaţi urmăresc în mod regulat videourile postate de BMW, iar acum, YouTube a acordat echipei de marketing BMW "Golden Button Award”.

YouTube reprezintă o interfaţă importantă pentru comunicarea cu clienţii şi fanii mărcii - după cum demonstrează ultimele cifre înregistrate de platforma de video sharing; numărul de abonaţi la canalul YouTube al BMW a crescut la 1,14 milioane la publicarea acestui comunicat. Până în prezent, filmele încărcate de BMW au înregistrat aproximativ 333 de milioane de vizionări în întreaga lume, utilizatorii petrecând aproximativ 6,5 milioane de ore vizionând videoclipuri pe canalul mărcii. Nivelul de interacţiune este de asemnea foarte ridicat: la fiecare 57 de secunde un film de pe canal primeşte un like, share sau comentariu.

Încă o dată, BMW a fost evaluată drept "cea mai de succes marcă auto de pe YouTube" de către experţii interni ai platformei video, deţinută de operatorul de motoare de căutare Google. Ei au apreciat în special filmele postate ca parte a forumului de prezentare #NEXTGen 2020 care combină abordarea cu umor cu multe informaţii valoroase pentru public.

Canalul YouTube al BMW a folosit programul #NEXTGen 2020 pentru a-şi extinde comunitatea de fani cu mult peste limita de un milion. La acestea se adaugă ştirile de ultimă oră, poveştile interne şi filmele cu producţii ample, care au crescut şi ele numărul motivelor pentru care să accesezi şi să te bucuri în mod regulat. Prezentările de noi modele alternează cu avanpremierele de tehnologii viitoare. Seria "How To" explorează funcţii noi şi mai puţin familiare ale modelelor BMW actuale. Iar un flux constant de reflecţii amuzante din lumea plăcerii de a conduce este prezent şi el. Cel mai popular post de până acum a fost "The Small Escape" - un scurtmetraj cu valori ridicate de producţie ce a fost lansat anul trecut. Amplasat în Berlinul divizat din anii '60, povesteşte despre o evadare peste graniţa dintre Est şi Vest într-un BMW Isetta şi a obţinut peste 23 de milioane de vizualizări (https://youtu.be/bkho0RB0zz0).


Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare