Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Sharing is caring: viitorul mobilității peer-to-peer private cu MINI Sharing

Cu MINI Sharing este mai uşor ca niciodată să împarţi propriului automobil cu prietenii şi familia. Soluţia este disponibilă în Germania şi Olanda de la începutul lunii martie 2021. Alte pieţe europene urmează să urmeze până la sfârşitul anului 2021.

Tehnologie
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~70,44 KB)
  
Photos(9x, ~116,01 MB)
  More below article text

Bucureşti/München. Marca britanică MINI stabileşte din nou standardele în mobilitate. Cu MINI Sharing şi noua aplicaţie MINI Sharing asociată, producătorul premium îşi extinde în continuare rolul său de pionierat în acest domeniu. De la 1 martie 2021, clienţii din Germania şi Olanda au reuşit să împartă propriul automobil MINI cu prietenii, rapid şi fără probleme. Aplicaţia poate fi utilizată pentru rezervarea, deblocarea şi blocarea automobilului şi pornirea motorului. Sharing-ul privat nu a fost niciodată atât de uşor şi fără probleme.

MINI Sharing poate fi utilizat comod prin intermediul aplicaţiei cu acelaşi nume. De îndată ce este instalată pe smartphone-ul clientului (disponibilă pentru iOS şi Android), membrii familiei şi prietenii pot fi invitaţi dacă au şi aplicaţia. Dacă prietenii doresc să folosească automobilul pentru o anumită perioadă de timp, pot trimite o cerere proprietarului prin intermediul aplicaţiei. Această cerere este afişată în funcţia de calendar a aplicaţiei MINI Sharing şi poate fi acceptată şi gestionată acolo de proprietar. Cu 30 de minute înainte de începerea rezervării, conducătorului invitat îi sunt trimise informaţii utile despre maşină, cum ar fi locaţia şi autonomia/nivelul de încărcare. Utilizatorul are nevoie de o conexiune la internet numai la începutul rezervării. De acolo, smartphone-ul lor comunică cu modulul MINI Sharing prin Bluetooth, care are avantajul de a face posibilă interacţiunea cu automobilul fără o conexiune la internet. Prin urmare, MINI Sharing poate fi utilizată fără probleme în parcările subterane sau în locuri cu acoperire slabă a reţelei.

MINI Sharing fusese deja testată şi încercată cu succes şi apreciată pozitiv la Madrid în 2019, iar mai târziu şi la Barcelona, cu un efect similar. După finalizarea cu succes a proiectului-pilot, serviciul privat de partajare a automobilelor a fost disponibil la nivel naţional în Spania din octombrie 2020. În Germania şi Olanda, lansarea pe piaţă a avut loc la începutul lunii martie 2021. Toate modelele germane MINI construite din ianuarie 2020 sunt deja echipate cu tehnologia necesară din fabrică (opţiunea: 5GE - Flexible Car Sharing Preparation / Pregătirea flexibilă pentru partajarea maşinii). Modulul MINI Sharing necesar poate fi montat ca accesoriu la orice partener de service MINI. Apoi, MINI Sharing poate fi utilizată imediat de către client. Costul pentru serviciul MINI Sharing în Germania în primul an este de 360 de euro (termen de un an), plus montajul. Dacă serviciul este prelungit după perioada de un an, acesta va costa apoi 49 de euro pe an (informaţii valabile în martie 2021).

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. 11 May 2022

Here you can watch the webcast of the public part of the 102 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare