Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Asistentul vocal BMW de următoarea generaţie va fi bazat pe tehnologia Amazon Alexa

Un pas înainte important pentru un dialog natural între conducător şi automobil.

Tehnologie
·
BMW ConnectedDrive
·
Infotainment, sisteme de control
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti/München. Asistentul vocal BMW de generaţie următoare va fi construit pe tehnologia Alexa. Acest lucru a fost anunţat de Stephan Durach, vicepreşedinte executiv de companie conectată şi dezvoltare operaţiuni tehnice în cadrul BMW Group, şi Dave Limp, vicepreşedinte executiv dispozitive şi servicii Amazon, la evenimentul de lansare Dispozitive şi Servicii Amazon.

 

„Tehnologia Alexa va permite un dialog şi mai natural între conducător şi automobil, astfel încât conducătorii să poată rămâne concentraţi la drum. Acest lucru va aduce experienţa digitală la un nivel cu totul nou”, a spus Stephan Durach.

 

Această cooperare cu BMW este un exemplu excelent pentru ceea ce a fost proiectat Alexa Custom Assistant, pentru a face mai rapid şi mai uşor pentru companii să dezvolte asistenţi inteligenţi personalizaţi pentru aproape orice dispozitiv, fără costul şi complexitatea construcţiei de la zero.

 

De la introducerea primului asistent vocal BMW (Asistentul Personal Inteligent BMW) în 2018, interacţiunea vocală a devenit o parte din ce în ce mai importantă a BMW iDrive. Noul asistent vocal BMW va funcţiona în cooperare cu Alexa, oferind clienţilor beneficiile unui asistent inteligent care este expertul în automobile şi servicii, în timp ce Alexa oferă experienţa familiară pe care mulţi clienţi o folosesc deja în prezent, cum ar fi capacitatea de a controla muzica, de a gestiona de la distanţă propria smart home, de a adăuga articole la o listă de cumpărături sau de a verifica vremea pentru ziua respectivă. Clienţii pot alege în continuare să folosească fie asistentul vocal BMW şi Alexa individual, fie ca ambii asistenţi să lucreze unul alături de celălalt.

 

Primul automobil cu noua generaţie de asistent vocal BMW va fi lansat în următorii doi ani.

 

Protecţia datelor este o prioritate maximă pentru BMW Group

BMW Group se asigură că datele clienţilor sunt protejate şi procesate în conformitate cu cerinţele de confidenţialitate a datelor prin intermediul proceselor stabilite pe toate pieţele în care operează compania. BMW Group şi Amazon împărtăşesc încrederea puternică şi protejarea confidenţialităţii lor, inclusiv oferindu-le control asupra datelor lor.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

Media & Stakeholder Days.

01.09. and 02.09.2023.

Follow our webcasts of the MINI and BMW Group Keynotes at the Media & Stakeholder Days 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare