Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Accesorii BMW M Performance pentru noul BMW M2

Componente specifice modelului pentru personalizarea designului şi a experienţei de condus vor fi disponibile de la începerea vânzărilor noului model.

G87
·
Automobile BMW M
·
M2
·
BMW M Performance Parts
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 847,91 KB)
  
Photos(21x, 215,84 MB)

Bucureşti/München. Noul BMW M2 promite o plăcere pură de a conduce pentru fiecare kilometru - deopotrivă în călătoriile de zi cu zi sau în sesiunile pe circuit. Caracterul de experienţa mărcii în motorsport poate fi accentuat şi mai mult cu ajutorul accesoriilor BMW M Performance dezvoltate special pentru acest model. Disponibile de la lansarea noii generaţii BMW M2 (cu lansarea în showroom-urile din întreaga lume în aprilie 2023), produsele retrofit din gama de Accesorii BMW Originale BMW adaugă note suplimentare la emoţia puternică a designului noului BMW M2.

 

Accesoriile BMW M Performance pentru aerodinamică, sistemul de propulsie, şasiul şi cockpitul automobilului oferă o mare varietate de opţiuni pentru personalizarea noului BMW M2. Toate componentele au fost dezvoltate pe baza competenţei în motorsport şi a experienţei acumulate de-a lungul a cinci decenii de către BMW M GmbH şi au fost reglate cu precizie pentru a se potrivi cu caracteristicile specifice ale modelului cu două uşi. Acestea întăresc acreditările de performanţă pură ale noului BMW M2, modelul compact ultraperformant al mărcii construit pe baza motorului cu şase cilindri în linie de 338 kW/460 CP susţinut de cutia de viteze manuală cu şase trepte, disponibilă opţional, care antrenează exclusiv puntea spate.

 

Materiale exclusive, proprietăţi aerodinamice îmbunătăţite: componentele BMW M Performance pentru exterior

Toate produsele retrofit din portofoliul de accesorii BMW M Performance se remarcă prin designul lor extrovertit şi spectaculos, materialele exclusive şi calitatea superioară. Prin urmare, componentele BMW M Performance pentru exteriorul noului BMW M2 se potrivesc perfect cu stilul modelului cu două uşi şi au fost deja supuse omologării împreună cu automobilul în ansamblu, ceea ce înseamnă că respectă reglementările legale de siguranţă, precum şi standardele stricte ale BMW Group.

 

Accesoriile suplimentare din fibră de carbon pentru părţile frontală, laterală şi spate sunt realizate din plastic armat cu fibră de carbon. Ele optimizează proprietăţile aerodinamice ale maşinii. Un strat de finisare transparent expune compoziţia fibrelor de dedesubt şi dă o imagine deosebit de sportivă. Componentele disponibile sunt spliterului frontal M Performance şi a decoraţiunii M Performance pentru priza de aer, pragurile laterale, suporturi laterale M Performance din fibră de carbon şi capace M din fibră de carbon pentru oglinzile exterioare. Fluxul de aer în jurul automobilului poate fi optimizat cu spoilerul spate M Performance din fibră de carbon şi cu difuzorul spate M Performance din fibră de carbon, spoilerul spate M Performance din fibră de carbon şi spoilerul M Performance de pe marginea acoperişului, în negru lucios.

Alte note personale pot fi adăugate la exteriorul maşinii sub forma unei curele de remorcare M Performance şi a unui capac pentru antenă M Performance din aramidă, un alt material compozit cu fibre exclusiv.

 

Masă mai mică, mai mult sunet: sistem de amortizor M Performance din titan

Sistemul de amortizor M Performance din titan disponibil pentru noul BMW M2 are masa redusă, un design spectaculos şi acustica pronunţată. Ţevile din faţă sunt fabricate din oţel inoxidabil uşor, în timp ce amortizorul spate are o construcţie din titan. Drept urmare, sistemul de amortizor de zgomot M Performance din titan este cu aproximativ opt kilograme mai uşor decât cel standard. Sistemul de evacuare cu clapetele controlate electric şi cvartetul de ţevi de eşapament poziţionat central este oferit în combinaţie cu un difuzor spate M Performance modificat special din fibră de carbon. Modulul decorativ al ţevii de eşapament este fabricat tot din titan şi are un strat ceramic. Dirijarea optimizată a gazelor de eşapament creează o experienţă de condus şi mai sportivă. Acustica poate fi ajustată folosind setările sistemului de propulsie din meniul M Setup, iar în modurile Sport şi Sport+ atinge o notă plină de emoţie care aminteşte de o maşină de curse.

 

Elementele decorative M Performance ale ţevilor de eşapament din titan/fibră de carbon sunt disponibile ca o completare atractivă la sistemul de evacuare standard montat pe noul BMW M2. Amestecul lor sofisticat de materiale şi ţevile interioare perforate conferă părţii spate un aer extrem de exclusivist.

 

Suspensie M Performance

Suspensia M Performance disponibilă ca element retrofit pentru noul BMW M2 îi conferă o agilitate şi o dinamică în viraje şi mai pronunţate. Designul arcurilor elicoidale permite coborârea gărzii la sol cu până la 10 milimetri, după cum este necesar. Reglată special pentru noul BMW M2, nu doar pe circuit, ci şi pe drumurile obişnuite, suspensia M Performance are ca rezultat o legătură mult mai directă între caroserie şi suprafaţa drumului. Acest lucru le permite conducătorilor să experimenteze dinamica inspirată de circuit în călătoriile de zi cu zi.

 

Jantele forjate M Performance disponibile pentru noul BMW M2 oferă, de asemenea, ingredientele ideale pentru un stil de condus extrem de sportiv. Sculptată fiecare dintr-o singură bucată de aluminiu,  au un design spectaculos, cross-spoke, cu dimensiuni de 20 de inchi pe puntea faţă şi 21 de inchi pe cea spate, şi pot fi comandate într-un finisaj M Frozen Gold Bronze sau M Jet Black mat. Sacii M Performance au imprimat un logo în culorile BMW M GmbH şi o grafică prin care se indică poziţia roţii - de asemenea, au şi un mâner întărit pentru un transport uşor.

 

Doze precisă de sentiment suplimentar de curse la interior

Gama de accesorii BMW M Performance include şi componente de înaltă calitate pentru interiorul BMW M2, care aduc îmbunătăţiri antent proiectate pentru cockpitul maşinii sport. Panourile ornamentale interioare M Performance din fibră de carbon/Alcantara, oferite în combinaţie cu genunchiere din Alcantara, intensifică imaginea de automobil de curse din habitaclu. Panourile ornamentale interioare create manual sunt realizate din fibră de carbon poroasă, cu strat mat, şi poartă emblema M Performance din aluminiu lustruit. De asemenea, disponibile ca opţiune individuală, genunchierele M Performance din Alcantara oferă suport suplimentar în virajele foarte strânse şi completează atmosfera sportivă. O cotieră M Performance asortată din Alcantara este disponibilă şi pentru consola centrală a noului BMW M2.

 

Pentru modelele echipate cu scaune M Sport se pot comanda husele pentru spătar M Performance din fibră de carbon/Alcantara. Elementele ornamentale pentru tetiere, realizate manual, sunt disponibile din fibră de carbon poroasă sau lucioasă şi poartă emblema M Performance. Restul spătarului pentru scaunele conducătorului şi pasagerului din faţă este decorat cu Alcantara.

 

Volanul M Performance Pro este ideal pentru abordarea virajelor cu precizie maximă. Are o zonă de prindere cu Alcantara conturată distinct, cu suporturi mari pentru degetul mare şi o căptuşeală specială, în timp ce secţiunea superioară a inelului şi secţiunea inferioară uşor aplatizată sunt îmbrăcate în piele de calitate superioară. Un marcaj central şi cusături decorative în culorile BMW M GmbH au pus nota finală pe aspectul uimitor al volanului. Elementele decorative pentru volan M Performance sunt disponibile pentru noul BMW M2 într-o gamă de fibră de carbon/Alcantara şi fibră de carbon/piele. Ambele variante pot fi combinate şi cu clapete M Performance din fibra de carbon pentru schimbarea treptelor de viteză. Plăcuţele M Performance din fibră de carbon pentru praguri asigură tranziţia ideală între dinamica exteriorului noului BMW M2 şi habitaclu sportiv. Încrustaţiile din fibră de carbon sunt imprimate cu un logo M Performance colorat.

 

Portofoliul de produse este completat de covoraşe M Performance din velur, cu cusături decorative în culori contrastante şi emblemă M Performance, precum şi de butoane M Performance pentru uşi, cu logo M colorat, şi capace M Performance din fibră de carbon pentru rezervor.

 

The BMW M Performance Parts for the car’s aerodynamics, powertrain, chassis and cockpit offer a wide variety of options for customising the new BMW M2 with maximum performance in mind. All the components were developed on the back of BMW M GmbH’s motor-racing expertise and the experienced it has garnered over five decades, and have been precisely tuned to match the two-door model’s specific characteristics. They reinforce the pure-bred performance credentials of the new BMW M2, whose compact dimensions, 338 kW/460 hp six-cylinder in-line engine, optionally available six-speed manual gearbox, sophisticated chassis technology and rear-wheel drive make the first step into the world of high-performance cars from BMW M GmbH a hugely enticing one.

 

Exclusive materials, enhanced aerodynamic properties: the BMW M Performance exterior components.

All the retrofit products in the BMW M Performance Parts portfolio stand out with their high-impact design, exclusive materials and top quality. The BMW M Performance exterior components for the new BMW M2 therefore match the two-door model’s styling and geometry to perfection. And they have already undergone homologation alongside the overall vehicle, meaning they comply with statutory safety regulations as well as the BMW Group’s own strict standards.

The carbon-fibre add-on parts for the front, sides and rear are made from carbon-fibre-reinforced plastic. They optimise the car’s aerodynamic properties while also accentuating its racing aura with a clear coat finish that exposes the composition of fibres beneath. The M Performance front splitter carbon fibre and M Performance air intake trim carbon fibre, for instance, ensure the new BMW M2 makes a particularly striking impression. Customers wishing to give the car’s side profile a sharper visual edge have a choice of M Performance side skirt attachments carbon fibre, M Performance side spats carbon fibre front and rear and M exterior mirror caps carbon fibre. Airflow around the vehicle can be optimised with the M Performance rear lip spoiler carbon fibre and M Performance rear diffuser carbon fibre. Meanwhile, the M Performance rear spoiler carbon fibre and M Performance roof-edge spoiler in high-gloss Black dial the racing flair up to the max. Further personal touches can be added to the vehicle exterior in the form of an M Performance tow strap and an M Performance antenna cover in aramid, another exclusive fibre composite material.

 

Less weight, more sound: titanium M Performance silencer system.

The titanium M Performance silencer system available for the new BMW M2 boasts reduced weight, an unmistakable look and distinct racing-car acoustics. Its front pipes are made from lightweight stainless steel while the rear silencer has an all-titanium construction. As a result, the titanium M Performance silencer system is some eight kilograms lighter than the standard item. The exhaust system with its electrically controlled flaps and centrally positioned quartet of tailpipes is offered in combination with a specially modified M Performance rear diffuser carbon fibre. The tailpipe trim module is also made from titanium and has a ceramic coating. Optimised routing of the exhaust gases creates an even sportier driving experience. The soundtrack can be adjusted using the powertrain settings in the M Setup menu and hits a particularly exhilarating note reminiscent of a racing car in Sport and Sport+ modes.

M Performance tailpipe trims in titanium/carbon fibre are available as an eye-catching addition to the standard exhaust system fitted on the new BMW M2. Their sophisticated mix of materials and perforated inner pipes lend the rear end a highly exclusive air.

 

M Performance suspension with height-adjustable spring cups.

The M Performance suspension available as a retrofit item for the new BMW M2 endows it with even sharper agility and cornering dynamics. Its coilover design with height-adjustable spring cups at the front and rear axle allows the ride height to be lowered by up to 10 millimetres as required. Specially tuned for the new BMW M2, not just on the track but on regular roads as well, the M Performance suspension results in a far more direct connection between the body and road surface. This allows drivers to experience track-inspired driving dynamics on everyday journeys.

The M Performance forged wheels offered for the new BMW M2 also provide the ideal ingredients for an extremely sporty driving style. Each sculpted from a single piece of aluminium, they represent a compelling proposition with their exceptional stability, perfectly true running and visually striking design. The items for the new BMW M2 have a cross-spoke design measuring 20 inches in diameter at the front axle and 21 inches at the rear, which can be ordered in a choice of M Frozen Gold Bronze or M Jet Black matt. The M Performance tyre bags bring motor sport feeling to the customer’s garage, too. They are printed with a logo in the BMW M GmbH colours and a graphic indicating the wheel position, and also have a reinforced handle for easy transportation.

 

Precision doses of extra racing flair for the interior.

The BMW M Performance Parts range also features high-grade components for the interior of the BMW M2 that bring targeted enhancements to its sports-car cockpit. The M Performance interior trim panels in carbon fibre/Alcantara offered in combination with Alcantara knee pads intensify the racing-car aura inside the cabin. The elaborately hand-crafted interior trim panels are made from open-pore, matt-coated carbon fibre and come with M Performance badging in brushed aluminium. Also available as an individual option, the Alcantara M Performance knee pads offer additional support under particularly hard cornering and set the seal on the sporting ambience. A matching M Performance armrest in Alcantara is also available for the centre console of the new BMW M2.

On models equipped with M Sport seats, the sense of sportiness and exclusivity can be turned up another notch with the M Performance backrest covers in carbon fibre/Alcantara. The hand-crafted head restraint trims are available in a choice of open-pore or high-gloss carbon fibre and carry an M Performance badge. The remainder of the rear panel for the driver’s and front passenger seats is trimmed in Alcantara.

The M Performance steering wheel Pro is ideal for cornering with supreme precision. It features a distinctly contoured grip area in Alcantara with large thumb rests and a special lining, while the rim’s upper section and slightly flattened lower section are wrapped in top-quality fulled leather. A centre marker and decorative stitching in the BMW M GmbH colours put the finishing touches to the steering wheel’s stunning looks. The M Performance steering wheel trims offer another route to increased driving pleasure with their high-quality materials and racing-car feel. They are available for the new BMW M2 in a choice of carbon fibre/Alcantara and carbon fibre/leather. Both variants can also be combined with the M Performance shift paddles carbon fibre. The M Performance door sill plates carbon fibre provide the ideal transition between the dynamism of the new BMW M2 exterior and the sports car flair of its cabin. Their carbon fibre inlays are printed with a coloured M Performance logo.

The portfolio of products for optimising the new BMW M2’s racing characteristics in distinctive style is rounded off by velour M Performance floor mats featuring decorative stitching in contrasting colours and M Performance badging, as well as M Performance door pins with a coloured M logo and the M Performance fuel filler cap carbon fibre.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare