Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW şi imagini spectaculoase pe scena operelor internaţionale

Cu ocazia lansării noului BMW i7 în Ungaria, a avut loc o şedinţă foto specială a limuzinei electrice de lux la Opera din Budapesta, moment care marchează şi consolidarea parteneriatului. BMW are o serie de partneriate similare de anvergură cu instituţii precum Opera Bavereză de Stat din München, Opera de Stat din Berlin, Opera Regală din Londra sau Teatrul Scala din Milano. Ca parte a unei inţiative BMW Group Classic, fotograful german Daniel Nikodem a imortalizat pe scena operei din München BMW Art Car-ul BMW V12 LMR semnat de Jenny Holzer.

Corporativ
·
Teme culturale
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Related Links.

Bucureşti/München/Budapesta. Cu ocazia lansării noului BMW i7 în Ungaria, a avut loc o şedinţă foto specială a limuzinei electrice de lux la Opera din Budapesta, moment care marchează şi consolidarea parteneriatului.

 

Pentru a sărbători lansarea noii limuzine electrice de lux BMW i7 în pe piaţa maghiară, BMW Group Ungaria a creat o serie foto exclusivă cu cel mai nou model BMW pe scena Operei. Palatul Ybl de pe Bulevardul Andrássy şi-a redeschis porţile în luna martie a acestui an, după o renovare completă. BMW i7, vârful gamei BMW, este simbolul luxului progresiv, iar aspectul său uluitor îl pune în centrul atenţiei pe scena de peste 700 de metri pătraţi a Operei. Înainte de premiera sa oficială pe piaţă, BMW i7 a fost prezentat prin obiectivele a trei fotografi într-o varietate de lumini, setări şi teme de instrumente.

 

Cooperarea culturală dintre OPERA şi BMW Group Ungaria este în desfăşurare de mai bine de şapte ani, cu numeroase şedinţe foto, evenimente şi activităţi exclusive, elegante şi creative care marchează parteneriatul. După şedinţa de imagine comună din vara trecută, lansarea noului BMW i7 a oferit ocazia mărcii BMW de a fi din nou protagonistul într-un proiect de artă.

 

BMW are o serie de partneriate similare de anvergură cu instituţii precum Opera Bavereză de Stat din München, Opera de Stat din Berlin, Opera Regală din Londra sau Teatrul Scala din Milano. Ca parte a acestui parteneriat, BMW susţine „Opera for All”, o serie de concerte în marile pieţe din oraşe, deschide liber publicului larg.

 

BMW i7 este a doua şedinţă  foto cu un model emblematic al mărcii găzduită de clădirea unei mari opere internaţionale. Ca parte a unei inţiative BMW Group Classic, fotograful german Daniel Nikodem a imortalizat pe scena operei din München BMW Art Car-ul BMW V12 LMR semnat de Jenny Holzer.

 

Credit foto: Peter Masoni & Szabolcs Nemeth - BMW; Attila Nagy - Opera

 

Angajamentul cultural BMW Group

Staatsoper für Alle Gerhard Richter CORPORATE CITIZENSHIP Bienala Kochi-Muziris BMW Art Cars Bienala de la Berlin Ólafur Elíasson Art Basel Max Hooper Schneider BMW Art Journey DIALOG INTERCULTURAL Art D'Égypte Cao Fei Esther Mahlangu Zaha Hadid Les Rencontres d'Arles Jeff Koons Acute Art Tate Modern CONTINUITATE Artsy BMW Open Work by Frieze PARTENERIATE Andy Warhol BMW Guggenheim Lab Lu Yang Samson Young Opera de Stat din Bavaria BMW Welt Jazz Award LIBERTATE CREATIVĂ Tefaf INTERACŢIUNE Teatrul Balşoi Kyotographie Premio de Pintura Muzeul Garage de Artă Contemporană Paris Photo DEZVOLTARE DURABILĂ Leelee Chan Art Dubai Teatro alla Scala BMW Classics Jenny Holzer BMW Art Guide by Independent Collectors

 

De ce Cultura? De ce nu! Cultura este cunoaştere, un sanctuar al frumuseţii şi profunzimii, al sensului şi al păcii. O evadare care inspiră, departe de agitaţia vieţii de zi cu zi. Liniştită în cel mai bun caz, chiar deranjantă uneori. În calitate de cetăţean corporate, BMW Group ia în serios responsabilitatea socială, ca parte a căreia a fost implicat în sute de iniţiative culturale în întreaga lume timp de o jumătate de secol, atât în artă, muzică şi sunet sau arhitectură, cât şi în design. Ca partener pe termen lung, libertatea creativă este esenţială - şi la fel de esenţială pentru lucrările revoluţionare ca pentru inovaţiile majore în cadrul unei companii precum a noastră.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare