Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Mai mult spaţiu pentru înaltă performanţă: BMW M GmbH confirmă dezvoltarea unui nou BMW M5 Touring

A şaptea generaţie BMW M5 Sedan se află deja într-un program intensiv de testare. BMW M GmbH îşi va continua ofensiva de produse în 2024 şi confirmă extinderea gamei de modele pentru a include o variantă Touring a noului model de înaltă performanţă.

G90
·
G99
·
Touring
·
Automobile BMW M
·
M5
·
Sedan
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Related Links.

Bucureşti/München. Prototipurile sunt camuflate atent, dar nu îşi pot ascunde caracterul de automobile de înaltă performanţă. Viitoarea generaţie a BMW M5 a intrat în faza finală a procesului de dezvoltare de serie. Noul sedan de înaltă performanţă de la BMW M GmbH finalizează acum testele pe drumurile publice, facilităţile de testare ale BMW Group şi circuitele din întreaga lume.

 

Dezvoltarea gamei de produse continuă şi în 2024. Acum, BMW M GmbH a confirmat oficial că, odată cu noua ediţie BMW M5, va adăuga o variantă Touring în gama sa de modele. Simbioza perfectă dintre performanţa tipică M, confortul fără compromisuri pe distanţe lungi şi spaţiul generos va primi o nouă interpretare în 2024 cu noul BMW M5 Touring.

 

La fel ca viitorul BMW M5 Sedan, varianta Touring va avea şi un sistem de propulsie complet nou dezvoltat, care va fi parţial electrificat. Caracteristicile de performanţă tipice M, precum şi tehnologia de şasiu reglată cu precizie, rafinată cu sisteme inovatoare, duce dinamica de condus şi agilitatea la un nivel unic în această clasă de automobile. BMW M GmbH progresează astfel constant pe drumul către electrificare. "Suplimentar, acum instalăm un sistem de propulsie hibrid cu performanţe tipice M în alte automobile de înaltă performanţă", spune Dirk Häcker, director de dezvoltare la BMW M GmbH.

 

De aproape 40 de ani, BMW M5 este reperul pentru dinamica de condus, agilitate şi precizie în segmentul sedanurilor de înaltă performanţă. Progresul evolutiv, cunoştinţele de dezvoltare din motorsport şi inovaţiile de pionierat în domeniile transmisiei, suspensiei, aerodinamicii şi construcţiei uşoare au modelat istoria BMW M5. Motoare cu şase, opt şi zece cilindri, tehnologia M TwinPower Turbo şi caracteristici de funcţionare în turaţii înalte, sistemul de frânare cu frâne ceramice M Carbon şi tracţiune integrală M xDrive sunt doar câteva dintre reperele tehnologice cu care acest model a redefinit în mod repetat vârful de performanţă într-un sedan care este extrem de potrivit pentru utilizarea de zi cu zi. A şaptea generaţie a BMW M5 duce mai departe aceată tradiţie specială cu inovaţii fascinante pentru o experienţă de performanţă şi mai intensă.

 

Primul BMW M5 Touring a fost lansat în 1992, pe baza celei de-a doua generaţii BMW M5 Sedan şi de atunci a reprezentat o combinaţie de performanţă ridicată şi caracter practic cotidian pe patru roţi. În 2007, BMW M GmbH a adăugat şi o variantă Touring la a patra generaţie BMW M5. Iar în prezent, lansarea cu succes a primului BMW M3 Competition Touring cu M xDrive subliniază, de asemenea, atractivitatea ridicată a acestui concept auto special în segmentul premium de automobilele de înaltă performanţă.

 

Testarea primelor prototipuri ale noului BMW M5 Touring urmează să înceapă în următoarele zile în traficul urban, precum şi pe drumurile naţionale şi autostrăzile din jurul oraşului München şi la sediul BMW M GmbH din Garching. Aplicarea integrată a tuturor sistemelor de propulsie şi suspensie va fi realizată apoi şi pentru noul BMW M5 Touring pe bucla Nordschleife de la Nürburgring, printre altele, cu obiectivul de a asigura echilibrul ideal între performanţa sportivă pe circuit şi confortul superior de rulare în traficul cotidian şi pe distanţe lungi.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

Media & Stakeholder Days.

01.09. and 02.09.2023.

Follow our webcasts of the MINI and BMW Group Keynotes at the Media & Stakeholder Days 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare