Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Designworks va fi partener în proiectarea Forbes International Tower din Egipt

Clădirea de afaceri este destinată să stabilească un nou standard pentru arhitectura ecologică. +++ Designworks a primit misiunea de a realiza faţada interactivă a clădirii. +++ Semnarea acordului de parteneriat la BMW Welt din München.

Designworks
·
Tehnologie
·
BMW Group Design
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti/München. Designworks, studioul de inovaţie al BMW Group, a fost selectat de dezvoltatorul imobiliar Magnom Properties pentru a crea un design captivant pentru faţada noului Forbes International Tower din Egipt. Turnul urmează să devină un reper în dezvoltarea urbană durabilă în Orientul Mijlociu. Ideea din spatele conceptului arhitecţilor Adrian Smith + Gordon Gill pentru clădirea cu o înălţime de 230 de metri a fost de a crea o simbioză unică modernă între arhitectură şi mediu. În conformitate cu acest concept, echipa Designworks va integra în designul lor caracteristici precum reflexiile, iluminarea şi interactivitatea digitală pentru a crea o integrare armonioasă a clădirii cu mediu şi ocupanţii şi vizitatorii clădirii.

 

De asemenea, Designworks va prelua proiectarea și defini o experiență continuă a utilizatorilor prin toate punctele de contact fizice şi digitale ale parcului de încărcare pentru automobile electrice. Pentru acest proiect, echipa se va baza pe procesul de proiectare a experienţei al BMW Group, care se concentrează pe nevoile clientului. Directorul executiv al Magnom Properties, Maged Marie, declară: "Colaborarea cu Designworks se aliniază perfect cu viziunea noastră de a crea o experienţă absolut excepţională - una care integrează tehnologii inovatoare pentru a oferi vizitatorilor un sentiment complet nou al clădirii, atât din exterior, cât şi din interior".

 

Turnul de afaceri cu 55 de etaje, planificat în parteneriat cu Forbes, va face parte din noul district administrativ şi financiar din Cairo. Cu un spaţiu total de peste 100.000 m², va stabili un nou reper pentru arhitectura durabilă. Obiectivul general este de a minimiza amprenta de carbon a clădirii şi de a obţine cele mai înalte certificări pentru construcţii ecologice.

 

"BMW Group a fost primul producător de automobile din lume care a avut propriul responsabil pentru protecţia mediului, iar în prezent dezvoltarea durabilă este în centrul atenţiei companiei - cu mult dincolo de automobile", remarcă Holger Hampf, directorul Designworks. "Ca subsidiară a BMW Group, suntem mândri să fim implicaţi în proiectarea Forbes International Tower. Este convingerea noastră fermă că designul de înaltă calitate poate contribui la schimbarea mentalităţii şi a comportamentului clienţilor, promovând acţiuni mai responsabile."

 

Forbes International Tower din Egipt este programat să fie finalizat în 2027. Sunt planificate turnuri de afaceri suplimentare de acest tip în Emiratele Arabe Unite şi în Arabia Saudită.

 

Despre Designworks

Designworks este studioul de inovaţie al BMW Group şi o companie globală de consultanţă care lucrează la intersecţia dintre design, tehnologie şi inovaţie. "Arhitecţii viitorului" se concentrează pe mobilitate, design de produse şi viaţă digitală, precum şi consultanţă în design strategic. Fostul studio de creaţie independent a fost preluat de BMW Group în 1995. Designworks acţionează ca forţă motrice pentru toate mărcile companiei-mamă şi ca vector de inovaţie pentru un număr mare de clienţi din o gamă largă de industrii, cum ar fi IT şi electronice de consum, tehnologia aviaţiei, domeniile medical şi de mediu, precum şi industriile lifestyle şi sportului.

 

Studioul a fost fondat în 1972 în Malibu (California) de Chuck Pelly. Helger Hompf se află la conducerea agenţiei de consultanţă din 2017. www.bmwgroupdesignworks.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare