Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Group West Motors deschide un nou centru BMW la Baia Mare şi aduce în premieră în România noua experienţă de showroom a mărcii

Noul centru este primul din România care aduce o nouă experienţă de vânzare, cu un showroom de tip lounge şi o utilizare extinsă a instrumentelor digitale. +++ Completează o investiţie de aproximativ 2 milioane Euro în renovarea şi echiparea unui centru multimarcă, cu un spaţiu dedicat showroom şi service BMW. +++ “Lucrăm local cu eroi locali”, Dr. Josef Reiter, Director General BMW Group România. „Pentru noi nu este doar business, ci şi pasiune”, Áron Márton, Director General Group West Motors.

Group West Motors
·
Sales şi marketing
·
Corporativ
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti/Baia Mare. Group West Motors, centrul integrat BMW din Satu Mare, se extinde acum cu un proiect nou la Baia Mare, o zonă care nu era reprezentată până acum pentru clienţii mărcii.


Proiectul completează investiţia de aproximativ 2 milioane Euro în centrul multimarcă Group West Motors MM, amplasat pe Bulevardul Independenței 59 în Baia Mare cu un spaţiu dedicat BMW. Noul centru asigură operaţiuni de vânzare şi service BMW şi creează 10 locuri de muncă, un showroom după cel mai moderne standarde ale mărcii, precum şi 4 puncte de lucru pentru mecanică echipate cu tehnologii moderne, de la echipamente pentru reparații automobile electrice până la cele mai sofisticate instrumente de geometrie roți.

Group West Motors Baia Mare aduce în premieră o nouă experiență de vânzări. Este primul shoowroom local organizat după noua paradigmă a mărcii „Retail.Next”. Acesta combină un design nou, deschis, de tip lounge, cu un set puternic de instrumente digitale, mai conectate. Clientul poate face configurația automobilului dorit pe un device propriu, aşa cum este un smartphone sau laptop, ca apoi aceasta să fie oricând transferată către sistemele din showroom, pentru a fi continuată, şi înapoi. Astfel experienţa descoperirii mărcii se poate face într-un mediu mai familiar şi poate fi continuată fluent în showroom şi apoi înapoi acasă.


Transformarea din showroom este susţinută de o nouă filozofie de design care face tranziţia de la o prezentare liniară a automobilelor, la un spaţiu cu clientul în punct central, cu o zonă de lounge şi redefinirea birourilor pentru reprezentanții de vânzări. Un punct important este legătura dintre lumea digitală şi cea reală, care combină soluţii BYOD (Bring Your Own Device) cu displayuri de calitate şi pe viitor chiar posibilitatea de a folosi căşti de realitate virtuală.

 

„Cu produse valoroase şi lansări noi importante, BMW cel mai puternic brand premium global, cu o creştere foarte puternică în România. Aceasta creează oportunități de investiții pentru a fi mai aproape de clienții noștri. Lucrăm local cu eroi locali. Avem în Group West Motors un partener valoros, care a încheiat ultimii ani cu o creştere constantă de peste 30%. Acum echipa din Nordul României face un pas important de extindere şi au ocazia să fie primii care deschid drumul către o nouă filozofie de prezentare a mărcii. Mai digitală, mai flexibilă, mai aproape de client”, a declarat Dr. Josef Reiter, Director General BMW Gorup România.

 

„Pentru noi nu este doar business, ci şi pasiune. O confirmăm cu o investiţie nouă, de calitate, care aduce în premieră un nou standard de prezentare al mărcii în România. Nu este doar despre digital şi modern, aş vrea să vorbesc şi de istorie. Cei care ne cunosc ştiu de pasiunea noastră pentru automobilele de epocă şi faptul că în atelierul nostru de service restaurăm automobile istorice de valoare, o dovadă a pasiunii şi calităţii noastre”, explică Áron Márton, Director General Group West Motors.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

Munich. Here you can see the on demand webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare