Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Podiumul GTD PRO pentru BMW M4 GT3 - problemele tehnice au afectat BMW M Hybrid V8

BMW M Team RLL a arătat un ritm bun la Daytona, dar problemele tehnice au ţinut ambele BMW M Hybrid V8 departe de podium. Paul Miller Racing termină pe locul al treilea în clasa GTD PRO, cu BMW M4 GT3.

BMW M Motorsport
·
LMDh
·
IMSA Series
·
GT Racing
·
24h Races
·
Customer Racing
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Author.

Alexandru Seremet
BMW Group

Bucureşti/Daytona. La deschiderea sezonului IMSA WeatherTech SportsCar Championship (serie IMSA), cursa de 24 de ore de la Daytona (SUA), BMW M Team RLL a ratat podiumul sperat cu BMW M Hybrid V8. Deşi cele două maşini LMDh au reuşit să se menţină în grupul lider al categoriei GTP până în noapte, problemele tehnice au afectat ambele prototipuri. Paul Miller Racing a avut motive să sărbătorească. Echipa nord-americană BMW M Motorsport a terminat pe locul al treilea în categoria GTD PRO.

 

Pentru BMW M Team RLL, a doua cursă de 24 de ore de la Daytona cu BMW M Hybrid V8 a decurs iniţial conform planului. Ambele maşini - #24 cu piloţii Philipp Eng (Austria), Jesse Krohn (Finlanda), Augusto Farfus (Brazilia) şi Dries Vanthoor (Belgia), #25 cu Connor De Phillippi (SUA), Nick Yelloly (Marea Britanie), Maxime Martin (Belgia) şi René Rast (Germania) - au avut un ritm puternic şi au rămas în plutonul fruntaş până târziu în noapte. Cu toate acestea, ambele echipaje au avut apoi ghinion cu dificultăţi tehnice.

 

#24 BMW M Hybrid V8 s-a oprit pe pistă din cauza unor probleme de electronică, dar ar fi putut reveni rapid în cursă deoarece trebuia înlocuit doar volanul. Din păcate, a avut loc un incident cu echipa de tractare în timp ce remorca maşina spre standuri, ceea ce a însemnat o pierdere suplimentară de timp. În cele din urmă, BMW M Team RLL a avut un deficit de 13 tururi din cauza acelui incident nefericit.

 

#25 BMW M Hybrid V8, care fusese chiar lider la un moment dat, a suferit o scurgere în sistemul de răcire a cutiei de viteze. Ulterior, a fost necesară o schimbare a frânelor pe puntea spate, ceea ce a dus maşina la 15 tururi de lider.

 

Paul Miller Racing a demonstrat o revenire impresionantă de pe locul al 12-lea la categoria GTD PRO şi chiar a condus cursa pentru perioade lungi cu #1 BMW M4 GT3. În ultimele ore ale cursei, însă, echipa nu s-a putut implica în lupta pentru victorie din cauza unei probleme apărut în timpul unui pit stop, dar a fost suficient ca piloţii Madison Snow, Bryan Sellers, Neil Verhagen (toţi SUA) şi Sheldon van der Linde (Africa de Sud) să ocupe locul al treilea pe podium. În clasa GTD, Turner Motorsport a avut o revenire puternică, dar Robby Foley, Patrick Gallagher, Jake Walker (toţi SUA) şi Jens Klingmann (Germania) au rămas cu mult în urmă din cauza unei defecţiuni mecanice la transmisia pompei de ulei.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare