Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Spot publicitar BMW "Talkin' Like Walken" în timpul Super Bowl din acest an

Câştigător al Premiului Academiei, actorul Christopher Walken, joacă într-un nou spot de 60 de secunde dedicat simbolurilor (şi celor care le imită). +++Apariţie specială a superstarului USHER, câştigător al Premiului GRAMMY şi principalul star al spectacolului din pauza Super Bowl LVIII.

G60
·
Automobile BMW M
·
BMW i
·
BMW i5
·
Seria 5
·
i5 M60
·
Lifestyle
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 605,98 KB)
  
Photos(10x, 29,51 MB)

Bucureşti/Woodcliff Lake. Duminică, 11 februarie 2024, BMW va reveni la Super Bowl cu o nouă reclamă de 60 de secunde pentru noua generaţie a emblematicului BMW Seria 5, evidenţiată de primul model electric BMW i5. Spotul, intitulat "Talkin' Like Walken", are în prim plan o legendă de la Hollywood - emblematicul actor Christopher Walken -, alături de actriţa Ashley Park (Emily in Paris, Beef, Joy Ride) şi superstarul muzicii USHER, câştigător al Premiului GRAMMY şi principalul nume din showul de la pauza Super Bowl LVIII.

 

Spotul de 60 de secunde redă vocea şi cadenţa de vorbire ale lui Walken, care pot fi recunoscute instantaneu, urmărindu-l pe actor de-a lungul unei zile obişnuite în timp ce întâlneşte o serie interminabilă de imitatori - de la valetul său de hotel, croitorul său, artistul de machiaj şi chiar la drive-through. Iniţial, Walken este confuz din cauza imitatorilor, după care devine din ce în ce mai frustrat. Spotul culminează cu o întâlnire întâmplătoare cu USHER, Walken întrebând: "Nu ar trebui să fii undeva?". "Talkin' Like Walken" va fi difuzat în primul sfert al Super Bowl LVIII.

 

"Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu BMW, sunt o companie minunată, iar automobilele electrice sunt importante", a spus Walken. "Aştept cu nerăbdare să împărtăşesc munca pe care am făcut-o împreună."

 

"Este cea mai mare onoare să cânt la Super Bowl şi este atât de grozav să lucrez cu BMW", a declarat USHER. "Realizarea reclamei a fost o experienţă grozavă şi sper să vă placă tuturor."

 

Agenţia de creaţie principală a BMW din SUA, Goodby Silverstein & Partners (GS&P), a creat campania amuzantă. A fost regizată de Bryan Buckley, de două ori nominalizat la Oscar, care este apreciat pentru munca sa în aproape 70 de reclame pentru Super Bowl. Renumitul cameraman Hoyte van Hoytema (Oppenheimer şi Interstellar) a fost director de imagine.

 

"Când te gândeşti la reclama perfectă pentru Super Bowl, îţi dai seama rapid că există o reţetă pentru succes", a spus Marcus Casey, director executiv de marketing, BMW of North America. "Nu că ar fi uşor, dar dacă începi cu un produs nou interesant, o vedetă de prim-rang de la Hollywood, un scenariu grozav şi o echipă talentată, iar la acestea adaugi talentul versatil al lui Ashley Park şi un superstar global precum USHER, ai totul pentru un spot memorabil, distractiv."

 

Înaintea marelui meci, BMW a lansat două teasere pentru spot. Primul - "Agent" - a fost distractiv în tradiţia reclamelor pentru Super Bowl, Walken întrebându-l pe agentul său: "Deci este o reclamă pentru o reclamă?". Un al doilea teaser, intitulat "Singing", îl prezenta pe Walken conducând un BMW i5 electric în timp ce asculta melodia de succes a lui USHER, "Yeah!", prefigurand apariţia surpriză a cântăreţului.

 

"Christopher Walken este emblematic, la fel ca Seria 5. Este un simbol care lucrează cu altul, creând o sinergie a două figuri legendare. Aştepţi toată viaţa să faci o astfel de campanie", a adăugat Rich Silverstein, copreşedinte şi cofondator al GS&". „Realitatea este că toată lumea vrea să-l copieze pe Walken. Dar există un singur original."

 

Campania va implica, de asemenea, extensii pe reţele de socializare, inclusiv o activare TikTok, care provoacă creatorii să ofere propria viziune asupra copierii lui Walken pentru ca #TalkinlikeWalken să fie omniprezent pe toate reţelele.

 

BMW Seria 5

Mai dinamică ca niciodată, noua generaţie BMW Seria 5 - cea de-a opta - este disponibilă pentru prima dată cu un sistem de propulsie electric ca model BMW i5. Pe lângă designul său sportiv şi elegant şi dinamica BMW caracteristică, noul BMW Seria 5 prezintă o multitudine de inovaţii digitale şi progrese tehnologice, inclusiv cea mai nouă iteraţie Highway Assistant de la BMW, care permite condusul hands-free, cu menţinerea privirii la drum, la viteze de până la 135 km/h acolo unde condiţiile şi limitele de viteză permit.

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

21 March - 09:00 AM CET.
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare