Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW şi Opera Australia au impresionat cu concertul Opera for All gratuit din Federation Square

Sprijin pentru scena artistică şi culturală locală în parteneriat cu Opera Australia.

Corporativ
·
Teme culturale
 

Bucureşti/Melbourne. Simfoniile au răsunat în Federation Square din Melbourne sâmbătă, 3 februarie 2024, când mii de oameni au asistat la cea de-a doua ediţie australiană de mare succes a Opera for All, seria anuală de concerte BMW.

 

Sub un cer albastru strălucitor şi bagheta experimentată a maestrului Brian Castles-Onion, patru dintre cei mai buni cântăreţi ai Opera Australia, toţi din Melbourne - soprana Olivia Cranwell, mezzosoprana Dimity Shepherd, tenorul Shanul Sharma şi baritonul Simon Meadows -, acompaniaţi de Orchestra Victoria, au interpretat o selecţie a celor mai faimose arii de operă, totul gratuit.

 

Fiona Allan, directorul general al Opera Australia, a fost prezentă şi s-a bucurat de atmosferă. "A fost emoţionant să întâmpin atât de mulţi oameni în Fed Square pentru a se bucura de o altă prezentare spectaculoasă a Opera for All. Victorienii au fost impresionaţi, atât cei care sunt la începutul întâlnirii cu acest gen muzical, cât şi mai vechii iubitori de operă. Excelenţa creativă pentru care Opera Australia este cunoscută se datorează echipelor noastre excepţionale de artişti, maeştri şi lucrători în domeniul artei. De asemenea, se datorează colaborării strânse de care ne bucurăm cu partenerii, sponsorii, donatorii noştri şi cu numeroasele comunităţi cu care lucrăm în Australia. Mulţumim BMW pentru angajamentul său continuu de a aduce mai multă operă mai multor oameni prin această iniţiativă globală. Acum aşteptăm cu nerăbdare sezonul Victorian 2024, primul al noului nostru director artistic, Jo Davies, care va începe la sfârşitul lunii mai cu două producţii foarte diferite - o nouă punere în scenă a Tosca la Margaret Court Arena şi musicalul Sunset Boulevard la Teatrul Princess".

 

Wolfgang Buechel, director executiv BMW Australia, şi-a exprimat entuziasmul, declarând: "De mai bine de cincizeci de ani, BMW a condus sute de iniţiative culturale la nivel global care susţin arta, jazzul, muzica clasică şi opera. În calitate de cetăţeni corporate responsabili, ne-am angajat să investim în oamenii şi societatea din ţările în care activăm. Aici, în Australia, susţinem iniţiativele educaţionale, sportive şi de artă şi cultură, ceea ce ajută Australia să aibă rezultate optime. Acest angajament comun i-a reunit pe cei din Melbourne pentru cel de-al doilea eveniment BMW Opera for All, sărbătorind cântăreţi şi muzicieni talentaţi locali. Mulţumim Opera Australia şi Orchestra Victoria pentru spectacolele lor superbe".

 

Asocierea cu Oprea Australia se alătură unei serii ample de parteneriate asemănătoare la Londra, Munchen, Berlin sau Budapesta, care includ în multe cazuri şi concerte spectaculoase în aer liber, deschise publicului larg sub numele BMW Opera for All.

 

Angajamentul cultural al BMW Group, cu actualizări exclusive şi informaţii mai detaliate asupra iniţiativelor sale globale, poate fi urmărit pe Instagram la @BMWGroupCulture.

 

 

Angajamentul cultural BMW Group

Staatsoper für Alle Gerhard Richter CORPORATE CITIZENSHIP Bienala Kochi-Muziris BMW Art Cars Bienala de la Berlin Ólafur Elíasson Art Basel Max Hooper Schneider BMW Art Journey DIALOG INTERCULTURAL Art D'Égypte Cao Fei Esther Mahlangu Zaha Hadid Les Rencontres d'Arles Jeff Koons Acute Art Tate Modern CONTINUITATE Artsy BMW Open Work by Frieze PARTENERIATE Andy Warhol BMW Guggenheim Lab Lu Yang Samson Young Opera de Stat din Bavaria BMW Welt Jazz Award LIBERTATE CREATIVĂ Tefaf INTERACŢIUNE Teatrul Academic de Stat Balşoi al Rusiei Kyotographie Premio de Pintura Muzeul Garage de Artă Contemporană Paris Photo DEZVOLTARE DURABILĂ Leelee Chan Art Dubai Teatro alla Scala BMW Classics Jenny Holzer BMW Art Guide by Independent Collectors

 

De ce Cultura? De ce nu! Cultura este cunoaştere, un sanctuar al frumuseţii şi profunzimii, al sensului şi al păcii. O evadare care inspiră, departe de agitaţia vieţii de zi cu zi. Liniştită în cel mai bun caz, chiar deranjantă uneori. În calitate de cetăţean corporate, BMW Group ia în serios responsabilitatea socială, ca parte a căreia a fost implicat în sute de iniţiative culturale în întreaga lume timp de o jumătate de secol, atât în artă, muzică şi sunet sau arhitectură, cât şi în design. Ca partener pe termen lung, libertatea creativă este esenţială - şi la fel de esenţială pentru lucrările revoluţionare ca pentru inovaţiile majore în cadrul unei companii precum a noastră.

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

21 March - 09:00 AM CET.
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare