Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Gen2K: BMW M Motorsport prezintă noul logo pentru tinerele talente - Noul proiect începe odată cu cursa de 24 de ore de la Nürburgring

Dan Harper, Max Hesse, Neil Verhagen şi Charles Weerts formează Gen2K, fiind cei mai tineri dintre toţi piloţii oficiali BMW M. +++ BMW M Motorsport dă un nume şi un simbol generaţiei remarcabile de piloţi. +++ Harper, Hesse şi Weerts vor concura la cursa de 24 de ore de la Nürburgring cu BMW M4 GT3 înscris de BMW M Team RMG.

BMW M Motorsport
·
GT Racing
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Author.

Alexandru Seremet
BMW Group

Bucureşti/München. Susţinerea tinerilor în motorsport a fost una dintre pietrele de temelie ale programului BMW M Motorsport timp de decenii. Cea mai recentă iniţiativă, BMW Junior Team, s-a afirmat în cursele GT de mai mulţi ani, dezvoltând talente precum Dan Harper (Marea Britanie), Max Hesse (Germania) şi Neil Verhagen (SUA) în piloţi oficiali BMW M. Într-un grup de elită, ei îşi unesc forţele cu Charles Weerts (Belgia) pentru a forma grupul celor născuţi în acest mileniu. Pentru sezonul 2024, BMW M Motorsport le-a dat un nume şi un nou logo: Gen2K.

 

"Generaţia 2000", cuprinzând cei trei membri ai BMW Junior Team şi pe Weerts, care în ultimii ani a obţinut deja numeroase succese în cursele GT la o vârstă fragedă alături de Team WRT, întruchipează abordarea BMW M Motorsport de a-şi infuza portofoliul nu numai cu experienţă, ci şi cu dinamică tinerească, pentru mai multă versatilitate.

 

De asemenea, şi programul de curse Gen2K este divers. Harper, Hesse şi Weerts vor participa la cursa de 24 de ore de la Nürburgring (Germania), în iunie, cu un BMW M4 GT3 înscris de BMW M Team RMG. În timp ce Harper şi Hesse au crescut pe Nordschleife ca parte a pregătirii lor şi au disputat multe curse acolo, Weerts îşi va face debutul la clasica de anduranţă din regiunea Eifel. Cei trei vor ieşi pe pistă pentru prima dată cu BMW M4 GT3 în weekendul viitor, în timpul sesiunilor de teste dinainte începerii sezonului Nürburgring Endurance Series (NES).

 

Mai mult, toţi cei trei piloţi vor concura în Fanatec GT World Challenge Europe powered by AWS, chiar dacă pentru echipe diferite. Harper şi Hesse pentru ROWE Racing, Weerts pentru BMW M Team WRT. În plus, Hesse va avea apariţii competiţionale pentru BMW Team Italia Ceccato Racing în Campionatul GT al Italiei, în timp ce Harper va participa la anumite etape din Campionatul GT al Marii Britanii, unde a câştigat titlul piloţilor în 2023. Verhagen va efectua întregul sezon al Fanatec GT World Challenge America powered by AWS pentru ST Racing în America de Nord, precum şi cursele din IMSA Michelin Endurance Cup pentru Paul Miller Racing.

 

Dincolo de angajamentele lor în curse, vor exista evenimente comune cu membrii Gen2K şi pot servi, de asemenea, ca mentori pentru o generaţie şi mai tânără de talente în motorsport, valorificând experienţa dobândită în timpul pregătirii. Detaliile în acest sens vor fi anunţate la o dată ulterioară. La fel ca în cazul BMW Junior Team, legenda BMW M Motorsport, Jochen Neerpasch, va fi mentorul Gen2K. Sigla Gen2K va însoţi piloţii atât pe combinezoanele de curse, cât şi pe maşini.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare