Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · Mărci.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Noul BMW X5 provoacă unul dintre cele mai ostile terenuri de pe planetă

Fri Nov 16 14:05:00 CET 2018Comunicat de presă

Legendarele viraje de la Monza, trasate pe nisipul antic din Sahara. Circuitul de la Monza, unul dintre cele mai faimoase din lume, reprodus la scară 1:1 în Deşertul Sahara pentru o abordare unică. Între dune şi roci, modelul SAV bavarez şi-a dovedit calităţile off-road.

G05
·
X5

Mai sportiv şi mai eficient ca niciodată prin tehnologia BMW eDrive de ultimă oră: noul BMW 330e Sedan

Thu Nov 15 15:30:00 CET 2018Comunicat de presă

Update

Portofoliul de motorizări suplimentat pentru noua generaţie a sedanului cu un sistem plug-in hybrid. Autonomia electrică mărită cu 50% în comparaţie cu modelul anterior, la 60 de kilometri*. Emisiile CO2 reduse cu mai mult de 10%. Putere de sprint îmbunătăţită: disponibil standard, XtraBoost creşte temporar puterea cu până la 30 kW/41 CP. Lansare pe piaţă în vara 2019.

G20
·
BMW iPerformance Automobiles
·
330e
·
Seria 3

BMW M4 cu numărul 40 în România, livrat de BMW XCARS Tîrgu Mureş în cadrul lansării circuitului Transilvania Motor Ring

Mon Nov 12 14:58:21 CET 2018Comunicat de presă

Top

Cel mai nou circuit din România a fost inaugurat în acest week-end în cadrul unui eveniment care a beneficiat de participarea multor piloţi români şi a multor mărci sportive. În cadrul evenimentului, dealerul BMW XCARS a livrat oficial al 40-lea BMW M4 în România.

F82
·
Coupé
·
Automobile BMW M
·
M4

BMW Motorrad Motorsport va concura în WorldSBK în parteneriat cu Shaun Muir Racing şi un cuplu de piloţi pe măsură – Tom Sykes şi Markus Reiterberger

Mon Nov 12 13:00:00 CET 2018Comunicat de presă

În sezonul competiţional 2019, BMW Motorrad Motorsport va concura în FIM World Superbike Championship (WorldSBK) cu noul S 1000 RR. Echipa este formată în colaborare cu britanicii de la Shaun Muir Racing. Echipa condusă de Shaun Muir se va numi BMW Motorrad WorldSBK şi va beneficia de un duo de piloţi pe măsură: campionul WorldSBK din sezonul 2013, Tom Sykes (GBR) şi campionul în exerciţiu European Superstock 1000 şi triplu campion al Campionatului German ...

K67
·
Sport motociclete
·
Motorrad Motorsport
·
Seria S
·
S 1000 RR

Prezentare de gală pentru BMW Seria 8 în România

Mon Nov 12 11:26:00 CET 2018Comunicat de presă

Top

Noul BMW Seria 8 a avut prezentarea de presă în România alături de un concert special al Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo care marchează o colaborare de 10 ani, alături de primul coupé modern al mărcii, BMW E9, lansat exact acum 50 de ani, într-o clădire de patrimoniu de acum 110 ani, Uzina Electrică Filaret.

G15
·
Coupé
·
8 Series

MINI Auto Cobălcescu - cel mai nou dealer MINI - se lansează cu un proiect de artă semnat Amirou Diallo

Fri Nov 09 14:16:00 CET 2018Comunicat de presă

Top

Auto Cobălcescu, o companie cu peste 60 de ani de istorie în lumea automobilelor, începe colaborarea cu emblematicul brand britanic MINI cu un centru dedicat în complexul din Spaţiul Unirii 311, în Bucureşti. La 8 noiembrie, cel mai nou dealer MINI din România a marcat lansarea sa oficială printr-un proiect de artă semnat de Amirou Diallo. Iniţiativa se construieşte pe o colaborare deja existentă a lui Diallo cu marca MINI. În luna aprilie, acesta a ...

Amirou Diallo
·
Lifestyle
·
Evenimente lifestyle

Trecerea prin ultimul viraj spre producţia de serie: noul BMW M8

Fri Nov 09 00:01:00 CET 2018Dosar de presă

Pe circuitul de Grand Prix de la Estoril (Portugalia), BMW M GmbH dezvoltă un nou capitol fascinant din istoria maşinilor sport de înaltă performanţă, întruchipat de un prototip iniţial al viitoarei nave-amiral. Misiunea noului BMW M8 Coupé este aceea de a ridica perfromanţele dinamice, agilitatea şi precizia oferite de un automobil sport la un nou nivel.

F92
·
Automobile BMW M
·
M8
·
Coupé

BMW i evoluează mobilitatea electrică şi în transportul public local

Thu Nov 08 15:15:00 CET 2018Comunicat de presă

Autobuzul urban electric "Jest", produs de Karsan, funcţionează cu motoare şi baterii de înaltă tensiune de la BMW i3. Astfel, BMW i abordează constant un alt domeniu de aplicare a tehnologiilor cu caracter inovator, de propulsie fără emisii. Autobuzele sunt deja disponibile în România.

BMW i Beyond Automobiles
·
BMW i Incubator for Innovations
·
Tehnologie
·
Electrification

Măsuri de actualizare a gamei BMW pentru toamna 2018

Wed Nov 07 09:59:00 CET 2018Fact & Figures

Top

Deput pentru BMW X5 şi BMW Seria 8 Coupe pe 24 noiembrie. +++ Noi variante de motorizare pentru BMW X1 şi BMW X2. +++ Peste 190 de modele BMW vor îndeplini acum standardul de emisii Euro 6d-TEMP. +++ Lansarea Edition M Sport Shadow pentru gama BMW Seria 1. +++ Linie nouă de echipare Advantage Plus pentru BMW X2.

F49
·
F39
·
G01
·
X1
·
X2
·
BMW M Sport Package
·
Seria 1
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

PressClub Information.

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare