Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · Mărci.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Conferința Națională de Fotografie 2024 – Regal fotografic la Muzeul Național de Artă al României

09.04.2024Comunicat de presă

15 fotografi cu peste 260 de ani de experiență cumulată în domeniu vor urca pe scenă la cea de-a noua ediție a conferinței, între 20 și 21 aprilie. +++ Portofoliile acestora includ de la fotojurnalism și fotografie documentară la fotografie de sport extrem, automotive, de portret și de eveniment sau fotografie de stradă. Nu vor lipsi autorii de proiecte de carte și albume de fotografie. +++ Cu un istoric de colaborări cu fotografi de presă auto din România ...

Lifestyle

BMW Seria 5 obţine titlul "World Luxury Car 2024"

28.03.2024Comunicat de presă

A opta generaţie de model a celui mai de succes sedan business din lume primeşte aprecierea juriului internaţional de specialitate. +++ Puterea dinamică, confortul superior pe distanţe lungi şi inovaţiile digitale a reprezentat o combinaţie convingătoare în timpul testelor ample. +++ Al nouălea titlu câştigat de BMW în acest prestigios concurs.

G60
·
BMW i
·
BMW i5
·
Seria 5
·
Sedan

Primele detalii despre Neue Klasse în versiune SAV: BMW Vision Neue Klasse X

21.03.2024Comunicat de presă

Top

Controlul inovator al propulsiei şi al şasiului oferă mai multă precizie, performanţe mai dinamice, mai multă eficienţă, mai multă distracţie. +++ Sunet personal preferat selectat prin noul BMW iDrive. +++ Material vegetal în interior care economiseşte resursele. +++ Design deschis, progresiv, spaţios .+++

Comunicare de design, concept cars
·
BMW Group Design
·
BMW Design

Premium, electric, accesibil – oferte speciale BMW iX1 şi BMW i4 pentru programul Rabla Plus

19.03.2024Comunicat de presă

Oferte deosebit de competitive pentru modelele electrice BMW o dată cu startul programului Rabla Plus – modelul special BMW iX1 eDrive20 disponibil pentru 39990 Euro cu TVA inclus; modelul special BMW i4 eDrive35 disponibil pentru 44444 Euro cu TVA inclus. +++ Noile modele sunt de asemenea disponibile şi în leasing operaţional cu rate competitive.

G26
·
U11
·
Rabla Plus
·
BMW i
·
BMW iX1
·
BMW i4

Start producţie BMW Seria 5 Touring; patru concepte de propulsie - o singură promisiune: sportivitate în serie

01.03.2024Comunicat de presă

Noul BMW Seria 5 Touring sărbătoreşte începutul producţiei la uzina din Dingolfing. +++ Pentru prima oară disponibil şi electric. +++ BMW i5 Touring este al patrulea model electric al uzinei din Bavaria Inferioară. +++ Investiţie de aproximativ 80 de milioane de euro pentru pregătirea producţiei.

G61
·
Touring
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
Seria 5

Lansare în producţie a MINI Countryman Electric la uzina BMW Group din Leipzig

01.03.2024Comunicat de presă

Volume mai mari şi o echipă în creştere. +++ Noua tură de noapte la asamblare. +++ Baterii de înaltă tensiune produse interne. +++ Soluţii sustenabile de porducţie avangardiste.

Leipzig
·
Production Start
·
Production network
·
High-voltage battery
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
MINI Countryman
·
MINI Electric
·
Electrification

Întâlnirea dintre artă şi inovaţie: BMW i5 Flow NOSTOKANA

29.02.2024Comunicat de presă

Top

Omagiu pentru BMW Art Car creat de Esther Mahlangu. +++ Premiera mondială la Frieze Los Angeles. +++ Tehnologia de schimbare a culorii reinterpretează ornamentele distinctive. +++ Culorile şi modelele complexe prezintă potenţialul viitor pentru automobilele personalizate.

G60
·
BMW i
·
BMW Group Design
·
Corporativ
·
BMW Design
·
Teme culturale
·
BMW i5
·
Los Angeles
·
Sedan
·
America

Noul MINI Cooper cu motor pe benzină: noile MINI Cooper C şi MINI Cooper S. Preţuri pentru România

07.02.2024Comunicat de presă

Cea de-a cincea generaţie MINI Cooper reprezintă simplitatea în cea mai carismatică formă a ei. Proporţiile tipice MINI, definite în istoria bogată a mărcii, şi grila tipică conferă noului model imaginea sa distinctivă. Designul minimalist, inovaţiile digitale şi o experienţă de utilizator captivantă sunt elementele marcante ale interiorului. Preţurile pentru România sunt de 23250 Euro fără TVA (27668 Euro cu TVA) pentru modelul MINI Cooper C şi 26600 ...

Noul BMW Seria 5 Touring

07.02.2024Dosar de presă

Top

O combinaţie unică între ergonomie şi formele elegante ale caroseriei - noul BMW Seria 5 Touring este la a şasea generaţie şi este disponibil pentru prima dată cu sistem de propulsie electrice, dar păstrează şi versiunile de motorizare diesel ultra eficiente, acum cu sistem 48V de generaţia a doua, integrat în cutia de viteze.

G61
·
Touring
·
Seria 5
·
BMW i5

Spot publicitar BMW "Talkin' Like Walken" în timpul Super Bowl din acest an

05.02.2024Comunicat de presă

Top

Câştigător al Premiului Academiei, actorul Christopher Walken, joacă într-un nou spot de 60 de secunde dedicat simbolurilor (şi celor care le imită). +++Apariţie specială a superstarului USHER, câştigător al Premiului GRAMMY şi principalul star al spectacolului din pauza Super Bowl LVIII.

G60
·
Automobile BMW M
·
BMW i
·
BMW i5
·
Seria 5
·
i5 M60
·
Lifestyle

Măsuri de actualizare a gamei de modele BMW pentru primăvara 2024. Preţuri pentru România.

05.02.2024Comunicat de presă

Top

Încep vânzările pentru cea de-a treia variantă de model electric a noului BMW Seria 5 Sedan i5 xDrive40, variante suplimentare de motorizări pentru BMW iX2, BMW X2 şi BMW XM – preţuri pentru România. +++ Highway Assistant, disponibil acum şi pentru BMW Seria 7, BMW XM, BMW iX, BMW X5, BMW X6 şi BMW X7. +++ Integrare îmbunătăţită a smartphone-urilor pentru automobilele cu sistemul de operare BMW 9 şi afişare optimizată a staţiilor de încărcare. +++ ...

F39
·
G05
·
G06
·
G07
·
U10
·
i20
·
G09
·
Automobile BMW M
·
BMW iX
·
BMW i
·
BMW i5
·
XM
·
X6
·
BMW iX2
·
X7
·
Seria 7
·
X5

BMW Z4 Pure Impulse edition – disponibilitate şi preţuri pentru România

02.02.2024Dosar de presă

Top

Pure Impulse edition BMW Z4 M40i aduce o combinaţie exclusivă – un roadster M cu soft top, cu un motor cu şase cilindri în linie M TwinPoer Turbo, cutie manuală şi tracţiune spate. Pure Impulse edition aduce tehnologie de şasiu cu reglaje noi şi jante M, din aliaj uşor, de dimensiuni mixte, cu un diametru de 19 inchi pe puntea faţă şi 20 de inchi pe cea spate. Sunt incluse şi caracteristici exclusive de design atât pentru exterior, cât şi pentru interior. ...

G29
·
Z4

Noile BMW Seria 4 Coupé şi BMW Seria 4 Cabriolet

31.01.2024Dosar de presă

Top

Liderii de piaţă la nivel global în segmentul coupé-urilor şi decapotabilelor de clasă medie îşi măresc atractivitatea printr-o actualizare de design şi tehnologii, dar şi o gamă bogată de motorizări benzină şi diesel BMW TwinPower Turbo, în marea majoritate disponibile cu tehnologie mild hybrid.

G22
·
G23
·
Coupé
·
Cabriolet
·
Seria 4

Noul MINI Aceman: testele finale în condiţii extreme încheiate cu succes

31.01.2024Comunicat de presă

Top

În doar câteva luni, MINI Aceman va fi prezentat publicului pentru prima dată în versiunea de serie. Echipat exclusiv cu un sistem de propulsie electric, modelul extinde gama MINI cu un nou automobil atractiv. Cu o dinamică agilă şi proporţii tipice mărcii, modelul crossover combină caracteristicile celor mai de succes două modele MINI, MINI Cooper şi MINI Countryman, pentru a crea un nou concept de automobil. În drum spre producţia de serie, noul model ...

MINI Aceman
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

Munich. Here you can see the on demand webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare