Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · Mărci.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Alimentat de apă: BMW Group construieşte automobile electrice cu energie electrică verde produsă regional

03.03.2021Comunicat de presă

Top

Producţia BMW iX şi BMW i4 alimentată de hidroenergie de la râurile Isar şi Lech. Energia electrică folosită de toată reţeaua de producţie BMW Group este 100% verde deja de anul trecut. Contractele de aprovizionare directă sporesc competenţele ecologice. Din acest an întreaga reţea de producţie BMW Group va fi neutră în ceea ce priveşte emisiile de CO2.

i20
·
G26
·
Mediu
·
BMW iX
·
Tehnologie
·
Corporativ
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
BMW i Automobiles
·
Dezvoltare durabilă
·
Producţie, reciclare
·
BMW i4

Extindere importantă şi durabilă pentru BMW Group Dingolfing, cea mai mare BMW din Europa: dublarea producţiei de automobile electrificate în 2021, procese sustenabile de producţie

24.02.2021Comunicat de presă

BMW iX ca simbol al transformării de succes: uzina ca pionier al Power of Choice: din vară, patru tipuri de sisteme de propulsie pe o singură linie de asamblare. Producţia de automobile moderne vine şi cu preocuparea pentru conservarea resurselor şi reducerea impactului asupra mediului. Acolo unde există încă emisii, BMW Group compensează acest lucru prin certificate de mediu şi, începând din acest an, va avea o producţie cu amprentă de carbon neutră în ...

i20
·
G30
·
G31
·
Dingolfing
·
Touring
·
Mediu
·
BMW iX
·
Tehnologie
·
Seria 5
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
BMW i Automobiles
·
Dezvoltare durabilă

Limbajul de design clar întâlnește utilizarea creativă a spațiului: noul MINI Hatch 5 uși

24.02.2021Comunicat de presă

Accentele proaspete de design şi acoperişul Multitone unic fac din primul model cu cinci locuri din gama de clasă mică a mărcii premium britanice o prezenţă şi mai atractivă. Deja peste 500.000 de unităţi au fost vândute în întreaga lume. Lansarea pe piaţă a modelului revizuit este programată pentru martie 2021.

MINI
·
MINI 5 uşi

Triplu asalt pentru Team BMW în British Touring Car Championship

17.02.2021Comunicat de presă

BMW va fi reprezentat de trei piloţi în ediţia 2021 a Campionatului de Turisme al Marii Britanii (BTCC), după ce Team BMW a confirmat azi (miercuri) că formula sa - formată din Colin Turkington, Tom Oliphant şi Stephen Jelley - va lupta pentru cel mai râvnit trofeu din motorsportul britanic, la comenzile BMW 330i M Sport.

Seria 3
·
Automotive
·
BMW Motorsport

BMW America de Nord revine la Săptămâna Modei de la New York ca partener auto oficial

12.02.2021Comunicat de presă

BMW America de Nord revine ca partener auto oficial la Săptămânii Modei de la New York cu ocazia prezentărilor pentru sezonul toamnă-iarnă 2021. În acest ultim capitol al parteneriatului lor, BMW şi IMG vor colabora în sprijinul Săptămânii Modei de la New York (NYFW) pentru a sărbători moda, cultura, designul şi dezvoltarea economică.

Evenimente lifestyle
·
Lifestyle

Dotări noi pentru MINI Cooper SE şi model special MINI Electric Collection (preţuri pentru România)

11.02.2021Comunicat de presă

Model special pentru lansarea noului MINI pur electric cu exterior modificat ce include acoperiş Multitone, dotări speciale de design, interior rafinat cu stil şi echipamente de înaltă calitate. Sisteme noi de asistare a condusului, pachete de confort şi conectivitate disponibile opţional. Lansare pe piaţă din martie 2021, MINI Electric Collection disponibil ca un pachet cu preţul de 3131 Euro cu TVA (2631,09 Euro fără TVA)

MINI E

Vitrina cu bijuterii: Primul showroom BMW M şi M Motorsport din Europa Centrală şi de Est s-a deschis în Polonia

03.02.2021Comunicat de presă

Primul showroom BMW M şi M Motorsport din Europa Centrală şi de Est şi-a deschis porţile la Mikołów, la 27 ianuarie. Noul showroom, care este dedicat exclusiv BMW M, a fost amenajat în incinta complexului deja existent al dealerului. Noua facilitate oferă şi service şi întreţinere, precum şi invitaţii exclusive la evenimente pe circuit. Gamă largă de modele BMW de competiţie prezentate în showroom.

Acceleratorul URBAN-X by MINI prezintă a noua generație de companii start-up ce abordează schimbările de climă, conectivitatea, mobilitate și viața în oraș

02.02.2021Dosar de presă

Pe măsură ce orașele se adaptează, opt companii start-up urbantech în stadiu incipient se alătură acceleratorului susținut de MINI și de fondul de investiţii Urban Us, cu soluții care abordează provocările climatice și urbane presante.

Noi modele entry-level cu propulsie plug-in hybrid pentru BMW Seria 3 şi BMW Seria 5 – preţuri pentru România

01.02.2021Comunicat de presă

Top

BMW Group continuă ofensiva de electrificare cu lansarea pe piaţă a încă patru modele plug-in hybrid. Din martie 2021, clienţii vor avea deja posibilitatea de a alege dintre patru variante plug-in hybrid pentru BMW Seria 3 şi cinci pentru BMW Seria 5. Cel mai accesibil BMW Seria 3 plug-in hybrid pe piaţa din România, 320e Sedan, va costa 36250 Euro fără TVA, în timp ce 520e Sedan va fi disponibil pentru 45550 Euro fără TVA.

G20
·
G30
·
G31
·
G21
·
Seria 3
·
Touring
·
320e
·
520e
·
Seria 5
·
Sedan
·
BMW iPerformance Automobiles

Originalul - nou de fiecare dată: MINI Hatch 3 uși, MINI Hatch 5 uși și MINI Cabriolet

27.01.2021Dosar de presă

Top

Originalul din clasa mică premium trece la următoarea etapă a evoluţiei sale. Cu o transformare importantă pentru MINI Hatch 3 uşi, MINI Hatch 5 uşi şi MINI Cabriolet, producătorul britanic de automobile premium confirmă poziţionarea a celor trei modele ca definită prin experienţa entuziasmantă de condus, un design expresiv cu legături în tradiţie şi cu elemente de stil şi personalizare bogate.

Comunicare de design, concept cars
·
MINI
·
MINI Cabriolet
·
MINI E
·
MINI 3 uşi
·
MINI 5 uşi

#BMWPhotoCamp - şapte dintre cei mai buni fotografi auto din România explorează designul BMW

25.01.2021Comunicat de presă

Top
Update

În prim-plan: noul BMW Seria 4 Coupé şi modele BMW X5, X6 şi X7. O experienţă de iarnă într-unele dintre cele mai friguroase regiuni din România: Harghita şi Covasna, sute fotografii spectaculoase. +++ Proiectul va fi continuat cu o expoziţie de fotografie în toate showroomurile BMW din România. +++ Artistul Adrian Mitu a fost invitat special la proiect pentru un schimb de experienţă între fotografie şi pictură.

BMW
·
#BMWPhotoCamp
·
Radu Chindriş
·
Adrian Cobzaşu
·
Mihai Dăscălescu
·
Ciprian Mihai
·
Bogdan Paraschiv
·
Dragoş Savu
·
Andrei Toboşaru

BMW M GmbH şi-a menţinut creşterea susţinută în 2020: 144.218 automobile livrate în întreaga lume

19.01.2021Comunicat de presă

Noul record de vânzări asigură poziţia de lider de piaţă a BMW M GmbH în segmentul automobilelor de performanţă şi de înaltă performanţă. Creştere de 40% faţă de 2019 în România, unul din 5 modele livrate la nivel naţional în 2020 este din portofoliul BMW M.

F87
·
F93
·
F95
·
F96
·
G80
·
F82
·
Coupé
·
Automobile BMW M
·
Sales şi marketing
·
X6 M
·
Gran Coupé
·
Corporativ
·
M4
·
M2
·
M3
·
X5 M

Turbinele eoliene ale uzinei BMW Group din Leipzig vor fi luminate ca „Lumânări de Advent”

18.12.2020Comunicat de presă

Cele patru turbine eoliene din incinta uzinei BMW Group din Leipzig generează energie verde pentru producţia BMW i din 2013. Dar de aceste sărbători au şi o a doua misiune: ca simboluri pentru Lumânările de Advent arată focusul către dezvoltare durabilă.

Corporativ
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
Fabrici
·
Dezvoltare durabilă
·
BMW i

Rauno Aaltonen, MINI clasic şi un cadou nebun de Advent: un MINI basm de Crăciun din pădurile finlandeze

18.12.2020Comunicat de presă

Ce ar putea fi un bun cadou timpuriu de Crăciun pentru o legendă faimoasă a raliurilor la sfârşitul unui an dominat de carantină? Fisa a căzut la MINI: Rauno Aaltonen, câştigătorul Raliului Monte Carlo din 1967 într-un Mini clasic, a fost întâmpinat cu o surpriză yuletide pe patru roţi în patria sa finlandeză.

F60
·
MINI Countryman

Paddy Hopkirk MBE a primit noua ediție limitată MINI, denumită în onoarea lui

15.12.2020Dosar de presă

Pilotul nord-irlandez de raliuri Patrick "Paddy" Hopkirk MBE este primul dintre cei 100 de clienți din Marea Britanie care primesc MINI Paddy Hopkirk Limited Edition, denumit astfel în onoarea lui pentru a aniversa triumful său din Raliul Monte Carlo din 1964, succes reușit cu clasicul Morris Mini Cooper S Mk1.

F56
·
MINI
·
Istorie
·
MINI 3 uşi
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Here you can see the on demand broadcast of the World Premiere of the new BMW S 1000 R and BMW G 310 R.

Open Streaming Page

PressClub Information

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare