Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Slovenia · Article.

Naelektrena dobrodelnost za projekt Botrstvo.

BMW je s pomočjo partnerjev od začetka septembra podprl dobrodelnih 80 tesnih voženj z BMW električnimi avtomobili. Vsa zbrana sredstva je prejela Zveza prijateljev mladine Idrija v okviru projekta Botrstvo.

I01
·
I12
·
Korporativne
·
BMW i
·
Brands
·
BMW i3
 

Press Contact.

Gordana Kisilak
BMW Group

Tel: +386 (0)1 586 73 74

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~92,8 KB)
  
Photos(1x, ~25,79 MB)

Naelektrena dobrodelnost.

Partnerji projekta: Rotary klub Idrija, Hidria in Relais Chateau Kendov dvorec so izvedli dobrodelno akcijo Inspiracija za donacijo. Inspiracija pa je bila prav testna vožnja z najnaprednejšim električnim BMW i vozilom. Testna vožnja, z začetkom in končno postajo v Relais Chateau Kendovem dvorcu, je bila možna za en dan ali za vikend. Izkupiček testnih voženj so partnerji dobrodelnega projekta namenili projektu Botrstvo Zveze prijateljev mladine Idrija. Izvedenih je bilo 80 testnih voženj s skupnim izkupičkom 2.500 EUR. Partnerji projekta so podarili vsa zbrana sredstva Zvezi prijateljev mladine Idrija v okviru projekta Botrstvo.

 

Električna prihodnost za boljšo sedanjost.

Za izvedbo testnih voženj je bil na voljo električni avtomobil BMW i3. Od začetka septembra do sredine decembra, ko se je akcija zaključila s predajo sredstev, je bil avtomobil neprestano rezerviran. Na priljubljenost tega vozila prihodnosti kaže tudi končno število testnih voženj – kar 80 v samo treh mesecih. Donatorji pa niso bili samo iz idrijske regije, pač pa so se na testno vožnjo pripeljali iz vseh koncev Slovenije. Vozniki, ki so sodelovali v akciji kot donatorji projekta, so bili tudi povabljeni na zaključni dogodek. Po končanem testu so vozniki podali svoje vtise, komentarje in predloge. Najbolj zanimiv predlog je bil nagrajen z vikendom z BMW i3.

 

Od začetka zasnovan za električno mobilnost– BMW i3.

BMW i3 je prvi premium avtomobil na svetu, ki je usmerjeno zasnovan za vožnjo na izključno električni pogon – s tem pa brez emisij. Posebno razvita arhitektura LifeDrive, tehnologija pogona BMW eDrive, značilen pogon na zadnja kolesa in revolucionaren koncept lahke konstrukcije poudarjajo ravnovesje med užitkom v vožnji, dosegom in maso.

 

Revolucija pri športnih avtomobilih - BMW i8.

BMW i8 je najbolj napredno športno vozilo in prvo plug-in hibridno vozilo znotraj BMW Group. Kot plug-in hibridno vozilo BMW i8 združuje prednosti inovativnega električnega pogona in najnovejše tehnologije notranjega izgorevanja. To pomeni ne samo popolnoma električno brez-emisijsko mestno vožnjo temveč tudi športno zmogljivost na medkrajevnih poteh.

 

Projekt Botrstvo

Projekt Botrstvo v Sloveniji je namenjeno izboljšanju kakovosti življenja otrokom in mladostnikom, ki živijo v materialni stiski in potrebujejo finančno pomoč in vzpodbudo. Namen projekta je zmanjšanje izključenosti zaradi revščine in omogočanje boljših pogojev za otrokov zdrav razvoj, izobraževanje, odkrivanje in razvoj talentov ter s tem spodbudno preživljanje otroštva.

 

 

Kontakt za medije:

Korporativno komuniciranje BMW Group Slovenija

Gordana Kisilak

Elektronski naslov: gordana.kisilak@bmwgroup.com

Telefon: 00386 1 586 73 74

 

BMW Group

BMW Group je eden izmed najuspešnejših proizvajalcev avtomobilov in motornih koles na svetu s svojimi blagovnimi znamkami BMW, MINI in Rolls-Royce; ob tem zagotavlja premium finančne storitve in storitve mobilnosti. BMW Group kot globalno podjetje upravlja 30 proizvodnih in montažnih obratov v 14 državah in ima globalno prodajno mrežo razpredeno po več kot 140 državah.

BMW Group je v 2014 po celem svetu prodal okoli 2,118 milijona avtomobilov in več kot 123.000 motornih koles. Dobiček pred obdavčitvijo za finančno leto 2013 je znašal 7,91 milijarde evrov ob dohodkih 76,06 milijarde evrov. 31. decembra 2013 je BMW Group zaposloval približno 110.351 ljudi.

Uspeh BMW Group se je vedno gradil na dolgoročni viziji in odgovornem delu. Podjetje je tako ustvarilo ekološki in socialni trajnostni razvoj preko niza vrednot, celostne proizvodne odgovornosti in jasne predanosti k ohranjanju virov kot integralnega elementa svoje strategije.

 

Spletna stran za medije: http://www.press.bmwgroup.com/si.html

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Prijava
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Latest Facts & Figures.

Cenik BMW X6, december 2016.
Thu Dec 01 12:18:00 CET 2016
F16
X6
Cenik BMW X5, december 2016.
Thu Dec 01 12:16:00 CET 2016
F15
X5
Cenik BMW X4, december 2016.
Thu Dec 01 12:15:00 CET 2016
F26
X4
Cenik BMW X3, december 2016.
Thu Dec 01 12:13:00 CET 2016
F25 LCI
X3
Show all

Add your filter tags.

Sporočilo za javnost
Gradivo za medije
Govor
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Prijava