Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2021

Se reconfirmată desfăşurarea în perioada 1-3 octombrie 2021. +++ Deschiderea acreditărilor pentru presă la începutul lunii august. +++ Clasele de maşini au fost definite, platoul de concurs este complet. +++ Competiţia de motociclete de la Villa Erba şi ziua pentru public, în mod excepţional, nu vor fi organizate în acest an. Joi are lor Villa d'Este Prelude Tour de-a lungul Lacului Como.

Evenimente automobile de epocă
·
Istorie
·
Istorie corporate
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~495,25 KB)
  
Photos(3x, ~6,66 MB)

Bucureşti/München/Cernobbio. Organizatorii Concorso d'Eleganza Villa d'Este, BMW Group Classic şi Grand Hotel Villa d'Este, sunt bucuroşi să confirme că cel mai exclusivist concurs de frumuseţe pentru automobile clasice cu cea mai mare tradiţie de patrimoniu va avea loc între 1 şi 3 octombrie 2021. Dezvoltarea situaţiei pandemice prezintă tendinţe pozitive sub multe aspecte şi acesta este un factor-cheie pentru un eveniment cu participanţi şi invitaţi din întreaga lume.

 

Cu toate acestea, s-a decis menţinerea unui caracter restrâns pentru eveniment, cu acces limitat pentru 2021: astfel, evenimentul public din incinta Villa Erba, precum şi Concorso di Motociclette nu vor avea loc anul acesta. Prin urmare, întregul Concorso d'Eleganza 2021 va avea loc la Villa d'Este de vineri până duminică.

 

Comitetul de Selecţie a făcut deja o selecţie exclusivă din numărul mare de înscrieri. Maşinile vor fi prezentate în următoarele clase pentru concursul din 2021:

 

Class A - Twentieth Century Style: De la transportul fără cai, la roadstere îndrăzneţe

Class B - The Art Deco Era: Spaţiu, ritm şi graţie

Class C - Showroom Showdown: Bătălia între Marea Britanie şi Germania pentru supremaţia de lux

Class D - Granturismo all'Italiana: Găsirea formulei GT perfecte

Clasa E - Big Band '40s to Awesome' 80s: Cinci decenii de curse de anduranţă

Class F - A Passion for Perfection: 90 de ani de Pininfarina

Class G - The Birth of the Supercar: repere latine de performanţă

Class H - The Next Generation: Hypercars din anii '90

 

După succesul major de la premiera din 2019, Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2021 va fi lansat din nou cu o paradă pentru unii dintre participanţi, Villa d'Este Prelude Tour. Anul acesta, turul va avea loc joi, 30 septembrie 2021, şi va urma un traseu de la Cernobbio la Como, de-a lungul malurilor Lacului Como până la Bellagio şi înapoi prin Asso. Automobilele vor fi disponibile pentru ca toată lumea să le admire atunci când conducătorii fac o pauză de prânz în Bellagio.

 

În 2021, reprezentanţii mass-media sunt aşteptaţi din nou din numeroase ţări. Pentru a le veni în ajutor, un centru media va fi amplasat ca de obicei la faţa evenimentului. Reprezentanţii mass-media care doresc să fie la faţa locului pentru a relata despre Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2021 pot depune o cerere de acreditare la concorsodeleganzavilladeste.com/press. Vor urma informaţii separate privind acreditarea, locurile sunt limitate în 2021 din cauza situaţiei cu pandemia de coronavirus.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

OUR ALL-NEW FULLY ELECTRIC TRIO.

01 June 2021. Here you can see the webcast of the event "Our all-new fully electric trio: BMW iX, BMW i4 and the first fully electric BMW M".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare