Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

MINI este în premieră sponsor şi partener de mobilitate al gamescom şi prezintă MINI Concept Aceman cu mod Pokémon

MINI este noul sponsor principal al zonei de merchandise a gamescom, precum şi partenerul oficial de mobilitate al gamescom şi va prezenta în exclusivitate MINI Concept Aceman cu mod Pokémon la cel mai mare eveniment de jocuri din lume, care are loc la Köln. Cel mai râvnit One-Off pentru fanii MINI şi pasionaţii de jocuri este primul rezultat al colaborării dintre MINI şi Pokémon.

MINI
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti/München/Köln. MINI va fi sponsorul principal la gamescom din acest an de la Köln. În perioada 24-28 august 2022, evenimentul va aduna fani de jocuri din întreaga lume pe 218.000 de metri pătraţi de spaţiu expoziţional. MINI este sponsorul principal al zonei de merchandise gamescom "powered by MINI" şi partenerul oficial de mobilitate al gamescom 2022. Prin angajamentul său, compania este primul sponsor din domeniul auto al celui mai mare eveniment de jocuri din lume şi respectă promisiunea mărcii sale de a îmbogăţi viaţa fanilor MINI cu bucurie şi varietate.

 

"O caracteristică majoră a MINI este abordarea pozitivă şi orientată spre viitor a mobilităţii individuale, precum şi designul distinctiv al automobilelor. Gamification va juca un rol din ce în ce mai important în modelul MINI al viitorului şi va oferi o experienţă unică pentru clienţii noştri. În cooperare cu Pokémon, bucuria comună a francizei aduce două personaje emblematice, care se potrivesc perfect, împreună cu milioane de fani. Aşa ajungem la un grup ţintă complet nou la gamescom 2022, ca un eveniment pentru fandom, gaming şi cultura pop moderne", spune Stefanie Wurst, directorul MINI.

 

Sponsorizarea principală a centrului expoziţional, care este orientată către obiecte de colecţie exclusive, este, prin urmare, o modalitate ideală pentru MINI de a se conecta cu scena entuziastă de gaming. De asemenea, diferitele ediţii limitate MINI creează produse speciale şi atractive.

 

La gamescom 2022, acesta este motivul pentru care MINI încurajează toţi fanii să continue să joace în campania "PLAY ON!" şi promovează o societate deschisă şi diversă. Vizitatorii gamescom 2022 se pot bucura în numeroasele zone de relaxare din Pavilionul 5.2, la Standul B10 / D19 din Arena MINI, se pot reîncărca cz energie cu apă şi popcorn, în timp ce îşi aduc smartphone-ul înapoi până la 100% la una dintre staţiile de încărcare USB şi ascultând programe de DJ.

 

MINI Concept Aceman este plin de surprize

Vizitatorii zonei de merchandise gamescom powered by MINI pot descoperi MINI Concept Aceman, care oferă un mod exclusiv pentru automobile. În timpul gamescom, Pikachu, personajul emblematic din Pokémon, preia afişajul OLED al noului instrument central atunci când se acţionează comutatorul Experience Mode. Prin intermediul tehnologiei avansate de proiecţie, animaţia se extinde şi pe tabloul de bord, uşile din faţă şi proiecţia spoilerului. În bucla animată, Poké Ball apare mai întâi pe afişajul OLED şi se mişcă, apoi se deschide într-o strălucire albastră care se extinde de pe afişajul OLED prin tabloul de bord şi bara de lumini a uşilor, prin interiorul automobilului, precum şi prin proiecţia exterioară din zona uşilor. Într-o altă buclă, Pikachu apare pe afişaj la început. Faimosul Pokémon electric lansează un fulger galben strălucitor care se deplasează şi prin automobil prin uşile interioare, precum şi prin proiecţia exterioară din zona uşilor.

 

Echipa de design din spatele MINI Concept Aceman a creat, de asemenea, un MINI Art Toy exclusivist pentru a coincide cu gamescom 2022. Asemenea conceptului, MINI Art Toy întruchipează agilitatea şi o prezenţă încrezătoare în sine. Simbolurile X-O, de exemplu, amintesc de designul interior, precum şi de caracterul jucăuş al MINI Concept Aceman şi se potrivesc perfect pentru gamescom pentru scena uriaşă a jocurilor prezente. Pe lângă MINI Concept Aceman, conceptul va fi prezentat şi ca Action Pack la gamescom 2022. În ambalajul cutie transparentă tipic action figures şi cu caracteristici speciale de design, cum ar fi Poké Ball în centrul jantei, MINI Concept Aceman Action Pack unic devine obiectul de colecţie pentru fanii MINI şi pasionaţii de jocuri.

 

Pokémon este una dintre cele mai de succes francize de divertisment care a fost lansată pentru prima dată în 1996 în Japonia, odată cu lansarea Pokémon Red şi Pokémon Green. Jocurile video surprind fascinaţia de a descoperi, colecta şi antrena Pokémon atunci când îşi asumă rolul de Pokémon Trainer. MINI nu ar fi putut alege un Pokémon mai potrivit decât Pikachu pentru această colaborare. Emblematicul Pokémon este mic, special şi are abilităţi electrice. Cu cea de-a cincea generaţie de modele, MINI urmăreşte constant calea electrificării şi va fi un brand complet electric până la începutul anilor 2030. Vânzările MINI Electric aproape s-au dublat anul trecut, demonstrând creşterea comunităţii MINI şi că aceasta se mişcă din ce în ce mai mult în direcţia mobilităţii electrice.

 

MINI Metaverse se concentrează pe distracţia comună

Paralel cu premiera MINI Concept Aceman la gamescom, compania lansează MINI Metaverse şi creează o lume digitală fascinantă în care comunitatea MINI poate descoperi prin joacă noul concept. Diverse „cartiere digitale” ale oraşelor cu design interesant, precum şi numeroase opţiuni de interacţiune şi elemente de gaming vă invită să exploraţi MINI Concept Aceman. Lumea virtuală poate fi accesată pur şi simplu prin URL pe smartphone şi pe desktop, fără a fi nevoie să instalaţi altceva. Jocurile multiplayer variate oferă fanilor MINI oportunitatea de a se întâlni pe platforma online şi de a experimenta împreună lumea digitală plină de BIG LOVE.

 

Împreună cu MINI Concept Aceman în "Pokémon Mode" exclusiv şi ca Action Pack de colecţie suprem, MINI îşi subliniază angajamentul la gamescom 2022 şi promovează o viziune jucăuşă asupra lumii.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

21 March - 09:00 AM CET.
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

 

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare