Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Group şi AirConsole găzduiesc o competiţie comună pentru dezvoltatorii de jocuri în maşină

Competiţia profită de potenţialul comunităţii globale de dezvoltatori pentru jocurile în maşină ale viitorului. +++ Înscrierile sunt posibile până la 8 iunie 2023. +++

Tehnologie
·
BMW ConnectedDrive
·
Infotainment, sisteme de control
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 480,63 KB)
  
Photos(3x, 6,78 MB)

Related Links.

Bucureşti/München/Zürich. BMW Group şi AirConsole lansează o competiţie pentru a dezvolta jocuri adaptate experienţei în automobil. Cu această competiţie, cele două companii adresează potenţialul comunităţii globale de dezvoltatori de jocuri, aceştia fiind invitaţi să devină pionieri în domeniul jocurilor care vor rula pe sistemele de entertainment ale automobilelor. BMW Group şi AirConsole vor promova în comun competiţia la Conferinţa Dezvoltatorilor de Jocuri (GDC) de la San Francisco (20-24 martie 2023).

 

Dezvoltatorii îşi pot trimite ideile şi conceptele începând de astăzi şi până la 8 iunie 2023, prin intermediul site-ului oficial al competiţiei la airconsole.com/in-car-contest-23. Dintre conceptele de joc depuse, cele mai bune patru vor fi alese drept câştigători şi vor primi fiecare câte 5.000 de euro pentru dezvoltarea unui prototip. Dacă prototipul se va dovedi promiţător, AirConsole va finanţa integral dezvoltarea jocului pentru a fi inclus ulterior pe platforma AirConsole. Câştigătorii sunt invitaţi şi la sediul BMW Group din München pentru a vedea rezultatul în acţiune.

 

Stefan Butz, vicepreşedinte BMW Group de Dezvoltare pentru Divertisment şi Aplicaţii: "Această competiţie este o oportunitate excelentă pentru dezvoltatorii de jocuri de a lucra cu AirConsole pentru a crea experienţe de joc captivante special pentru automobile. Dorim să oferim clienţilor noştri o experienţă de divertisment de primă clasă, iar jocurile înseamnă bucurie."

 

Antti Makkonen, director de jocuri la AirConsole, a declarat: "După cum a subliniat industria auto la CES, jocurile în maşină sunt o realitate. Producătorii de jocuri trebuie să înceapă să creeze jocuri pentru utilizare în automobil, nu doar să aducă jocurile în maşină. Folosirea telefoanelor drept controler în interiorul maşinii face ca jocul să fie accesibil şi distractiv pentru toată lumea, mai ales dacă ţinem cont de faptul că nu toată lumea va deţine un controler de jocuri sau că jocul direct pe ecranul tactil al maşinii face ca braţul să obosească destul de repede".

 

BMW Group a ales nDream - compania din spatele mărcii AirConsole - ca partener pentru a aduce jocuri casual în automobil prin programul BMW Startup Garage.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2023.

Here you can see the on demand webcast of the BMW Group Annual Conference 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare