Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Naomi Campbell devine creator pentru campania de comunicare a lansării primului BMW XM

+++ BMW M colaborează cu modelul britanic care este protagonist al lansării BMW XM la nivel mondial sub sloganul "Dare to be You". +++ Un model special BMW XM, cu elemente de design create de Naomi Campbell, va fi prezentat în cursul anului 2023. +++

G09
·
Automobile BMW M
·
XM
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti/München. Campania de comunicare a lansării noului BMW XM, primul automobil de înaltă performanţă cu propulsie M HYBRID, va fi demarată de BMW împreună cu parteneri creativi puternici şi independenţi. În prim plan: Naomi Campbell, model, actriţă, inovator cultural şi una dintre cele mai influente figuri de pe scena modei internaţionale din ultimele patru decenii. Cu ea în calitate de cocreator, comunicarea la nivel mondial pentru lansarea pe piaţă a BMW XM sub sloganul "Dare to be You" (Îndrăzneşte să fii Tu) pune în prim plan stilului de viaţă extrovertit şi independenţa asumată. Primul BMW XM, în egală măsură, este o declaraţie de design extrovertit, dar totodată este pionierul performanţei maxime cu propulsie electrificată.

 

"Sloganul BMW M - «Dare to be You» - m-a atras imediat pentru că descrie exact atitudinea de încredere care este necesară pentru progres şi schimbare pozitivă", declară Naomi Campbell. Un punct important al colaborării cu marca germană este un model unic al BMW XM cu un design semnat Naomi Capbell, model ce urmează să fie prezentat în cursul anului 2023.

 

Un simbol atemporal şi o promotoare schimbării sociale, Naomi Campbell face parte din acel cerc select de vedete de podium pentru care a fost inventat termenul de supermodel. Până în prezent, Naomi - născută în Marea Britanie din părinţi jamaicani - îşi foloseşte prezenţa la prezentările internaţionale de modă pentru a pleda pentru mai multă diversitate în domeniul modei. De aceea, ea continuă să fie considerată un pionier pentru următoarea generaţie de talente în devenire pe scena creativă şi a modei.

 

Paralel cu cariera ei pe podiumurile haute couture, Naomi Campbell a avut mult succes ca actriţă, designer şi antreprenor. În plus, ea sprijină o varietate de organizaţii caritabile, inclusiv noua sa iniţiativă EMERGE de a promova talentele creative de mâine, care în 2022 s-a concentrat în special pe continentul african, precum şi colaborări cu UNESCO. "Naomi Campbell este o femeie care îşi continuă calea neclintită şi a devenit nu doar un supermodel unic, ci şi o personalitate fascinantă", spune Jens Thiemer, vicepreşedinte executiv BMW pentru clienţi şi brand. "Sunt puţini oameni care se pot identifica cu sloganul <<Dare to be You>> la fel de puternic cum poate ea."

 

BMW XM îşi va face debutul pe pieţele auto globale în primăvara lui 2023 . Noul model, primul modele exclusiv BMW M după BMW M1 şi mai bine de 40 de ani, iese în evidenţă prin designul expresiv şi cu o interpretare unică a interiorului, cu M Lounge în spate şi un acoperiş sculptat tridminesional. BMW M GmbH combină un concept auto spectaculos, cu tehnologie de propulsie de pionierat, pentru a crea cel mai puternic model de serie BMW din istorie.

 

Preluat din cursele de anduranţă şi folosit pentru prima dată într-un model de producţie, sistemul de propulsie M HYBRID al BMW XM generează o putere totală de 480 kW/653 CP. Din toamna anului 2023, ca model special BMW XM Label Red şi cu o putere maximă de 550 kW/748 CP, ducând şi mai departe limita performanţelor BMW M GmbH.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare