Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

MINI îl prezintă Spike, personajul digital pentru noua familie de modele

Noul personaj digital numit Spike +++ Premieră la Auto Shanghai 2023 şi în MINI Concept Aceman. +++ Experienţă de utilizator tipică MINI prezentată pentru prima dată în noua familie MINI.

Tehnologie
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
·
Comunicare de design, concept cars
·
Shanghai
·
MINI
·
Asia
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti/München. Spike, prietenul canin al mărcii MINI, este reimaginat şi adus la viaţă în lumea digitală. Inspirat de un buldog englez, el vă ghidează prin conceptul de operare al viitoarei familii de modele MINI. În rolul său de Asistent Personal Inteligent MINI, el va construi un dialog cu utilizatorul pentru, susţinându-l cu mai multe soluţii în experienţa din automobil. Spike îşi face prima apariţie importantă la salonul internaţional Auto Shanghai (18-27 aprilie 2023) din China.

 

Acolo, prietenul patruped reimaginat va deveni un obiect de artă, întâmpinând vizitatorii standului MINI ca o sculptură de format mare, în stilul urban pop culture. Spike va apărea şi ca un protagonist activ în cockpitul noului MINI Concept Aceman. Noul mod Spike pregăteşte scena perfectă pentru partenerul digital, care se prezintă publicului pentru prima dată pe ecranul central OLED rotund şi pe tabloul de bord. MINI va oferi o perspectivă amplă asupra soluţiilor digitale ale noii familii de modele şi a diverselor funcţii ale lui Spike pe parcursul anului 2023.

 

Spike a însoţit povestea de succes a acestui brand premium britanic de la debutul versiunii moderne MINI în 2001. Buldogul, cu statura sa compactă şi puternică, moştenirea britanică şi natura simpatică, era considerat echivalentul animal perfect al MINI chiar şi la acea vreme. "MINI va fi sinonim întotdeauna cu emoţii şi experienţe remarcabile", a declarat Oliver Heilmer, directorul MINI Design. "De aceea îl preluăm pe Spike ca personaj digital. Nu este doar un experiment de design, ci devine un partener plin de caracter în experienţa de utilizator."

 

Pentru comunitatea MINI, echipa de design MINI a dezvoltat Spike de la o schiţă iniţială, la un partener versatil care atrage atenţia dincolo de automobil; a fost deja pus în scenă ca o sculptură, ca parte a premierei mondiale a MINI Concept Aceman. Oriunde apare Spike, el oferă experienţe neaşteptate şi întâlniri interesante.

 

Lansarea noii familii de modele a mărcii întăreşte legătura automobilului cu stilul de viaţă individual al utilizatorilor. Această conexiune emoţională dintre persoană şi automobile este revigorată de un personaj digital pe care Spike îl întruchipează într-un mod special.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

Media & Stakeholder Days.

01.09. and 02.09.2023.

Follow our webcasts of the MINI and BMW Group Keynotes at the Media & Stakeholder Days 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare