Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW München devine partenerul de mobilitate al echipei de baschet FC Bayern München

Cooperare pe termen lung din iulie 2023. +++ Angajament divers bazat pe aceleaşi obiective şi valori. +++ Conferinţă de presă comună la începutul lunii iulie.

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 337,73 KB)

Bucureşti/München. BMW München şi FC Bayern München Basketball GmbH au convenit asupra unei cooperări pe termen lung. Din iulie 2023, reprezentanţa BMW din München, în calitate de partener de mobilitate al clubului câştigător de cinci ori al titlului Germaniei, va echipa jucătorii şi antrenorii cu automobile electrice. În plus, ambii parteneri îşi vor pune în valoare punctele forte în afara terenului, îşi vor asuma responsabilitatea pentru societate şi vor sprijini proiecte caritabile.

 

"FC Bayern a adus baschetul la München la cel mai înalt nivel şi atrage din ce în ce mai mulţi fani. Aşteptăm cu nerăbdare să continuăm împreună această poveste de succes ca partener de mobilitate şi să transferăm energia pozitivă dincolo de sport", declară Bernd Döpke, directorul BMW München. "Ambii parteneri, FC Bayern München Basketball şi BMW, sunt jucători de succes la nivel internaţional, cu rădăcini puternice în ţara lor de origine. Îşi poartă originile în numele lor şi sunt portstindarde pentru München mult dincolo de limitele oraşului."

 

Detaliile parteneriatului vor fi anunţate în cadrul unei conferinţe de presă la filiala BMW din München la începutul lunii iulie.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

THE NEW BMW i5.

Munich. Here you can see the webcast of the Digital World Premiere of the new BMW i5.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare