Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Motorrad în România - performanţe de vânzări record şi extindere de reţea

Record în luna mai: pentru prima dată în istoria mărcii mai mult de 100 de motociclete livrate către clienţi. +++ Creştere de 27% în primele cinci luni ale acestui an. +++ Două noi investiţii: service-uri noi BMW Motorrad deschise de Automobile Bavaria la Cluj şi Timişoara. +++

Automobile Bavaria
·
Timisoara
·
Cluj
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti/Cluj/Timişoara. BMW Motorrad continuă creşterea constantă a mărcii pe piaţa din România şi atinge un reper important în luna mai - prima dată când sunt livrate mai mult de 100 de motociclete către clienţi privaţi şi companii într-o singură lună. Rezultatele sunt reflectate şi de performanţa cumulată pe primele cinci luni, cu o creştere de 27% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, de la 251 la 320 de unităţi.

 

De la preluarea afacerii de import a BMW Motorrad de către BMW Romania în 2011, piaţa de motociclete şi performanţa mărcii s-au îmbunătăţit constant. Ca referinţă, anul 2022 a marcat de aproape 10 ori mai multe livrări decât în 2011 - 619 vs 72 de unităţi.

 

Pe de o parte, este evidentă maturizarea pieţei de motociclete, susţinută de o comunitate tot mai puternică, dar şi de proiecte precum extinderea programului Rabla şi Rabla Plus pentru vehiculele pe două roţi.

 

În acelaşi timp, şi prezenţa BMW Motorrad s-a extins constant. Dacă reţeaua avea în 2011 doar un singur centru în Bucureşti, în prezent sunt patru dealeri la nivel naţional, susţinuţi de trei centre de service, din care două au fost deschise în ultima lună.

 

În acelaşi timp, şi gama de servicii pe care clienţii BMW Motorrad le au la dispoziţie s-a extins semnificativ. În prim-plan sunt pachetele BMW Financial Services, soluţii moderne de finanţare, care includ programe flexibile cu valoare reziduală garantată "3easy Ride Select". Pe de altă parte, clienţii pot accesa programe de training cu instructori cu pregătire internaţională, programe de închiriere sau de organizare de tururi internaţionale pe mai multe continente.

 

Două centre de service noi la Cluj şi Timişoara

În ultima lună, reţeaua BMW Motorrad s-a extins cu două investiţii realizate de reţeaua de dealeri Automobile Bavaria. Astfel, la Cluj şi Timişoara s-au deschis două centre de service şi prezentare motociclete rulate.

 

Cele două investiţii sunt găzduite de centrele Automobile Bavaria Cluj şi Timişoara. Acestea sunt deschise după o investiţie de aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare locaţie şi aduc peste 15 locuri de muncă noi.

 

Cluj şi Timişoara reprezintă aproximativ 12% din totalul pieţei de motociclete la nivel naţional, iar investiţia se estimează că generează un potenţial de creştere important prin primele centre de service oficiale din cele două oraşe.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

Media & Stakeholder Days.

01.09. and 02.09.2023.

Follow our webcasts of the MINI and BMW Group Keynotes at the Media & Stakeholder Days 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare