Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Mobilitate electrică: BMW spulberă miturile într-un podcast video

+++ "Electric Myths" dezvăluie preconcepţiile comune cu privire la automobilele electrice +++ Charlie Martin şi Tomi Adebayo găzduiesc o nouă serie în 10 părţi +++ Podcastul distractiv cu o atmosferă modernă şi tinerească s-a lansează la 22 iunie +++

Corporativ
·
Dezvoltare durabilă
·
Lifestyle
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

 

Mobilitate electrică: BMW spulberă miturile într-un podcast video

+++ "Electric Myths" dezvăluie preconcepţiile comune cu privire la automobilele electrice +++ Charlie Martin şi Tomi Adebayo găzduiesc o nouă serie în 10 părţi +++ Podcastul distractiv cu o atmosferă modernă şi tinerească s-a lansează la 22 iunie +++

 

Bucureşti/München. Mobilitatea electrică face progrese tot timpul, înmatriculările de automobile electrice continuă să crească continuu, iar infrastructura de încărcare se extinde constant. Cu toate acestea, presupunerile greşite continuă să existe. Într-un nou podcast în 10 părţi, "Electric Myths", BMW dezminte cele mai răspândite concepţii greşite cu ajutorul lui Tomi Adebayo, britanicul pasionat de tehnologie - mai bine cunoscut sub numele de GadgetsBoy -, şi al lui Charlie Martin, pilot de curse transgender din Marea Britanie, ale căror asocieri cu producătorul premium bavarez datează de mulţi ani.

 

Dubla reprezentaţie distractivă şi efuzivă foloseşte episoadele de 10 minute, în stil car-pool-karaoke, pentru a dezvălui mituri comune şi pentru a oferi informaţii bine fundamentate despre avantajele şi posibilităţile automobilelor electrice. Folosind anecdote din viaţa reală, cele două gazde abordează întrebări care dau de gândit multor sceptici: Care sunt beneficiile de zi cu zi ale maşinilor electrice? Le puteţi folosi pentru a călători mai mult decât distanţe scurte? Este adevărat că sunt mai scumpe sau mai dăunătoare pentru climă decât echivalentele cu motoare termice? De ce automobilele alimentate cu hidrogen sunt semnificativ mai bune decât sugerează reputaţia lor şi o alternativă sigură?

 

Cele 10 episoade distractive sunt lansate la intervale săptămânale

Cele două gazde ale podcastului prezintă, de asemenea, răspunsuri la întrebări precum de ce mobilitatea electrică nu supraîncărcă reţeaua electrică, de ce automobilele electrice sunt oricum, dar nu complicate, cum deschid calea către un viitor durabil şi multe altele. În primul rând, Martin şi Adebayo evidenţiază modul în care automobilele electrice de la BMW oferă un volum enorm de distracţie şi ridică plăcerea de a conduce specifică mărcii la următorul nivel.

 

Pentru a evita copleşirea unui public care se confruntă deja cu afirmaţii contradictorii despre mobilitatea electrică în fiecare zi, "Electric Myths" foloseşte o abordare uşoară pentru a crea o mai bună înţelegere a subiectului. Accentul se pune pe schimburi revigorant de vii, cu o atmosferă modernă şi tinerească. Primele două episoade au fost fi difuzate la 22 iunie 2023, restul serialului urmând săptămânal prin canalele audio ale BMW de pe Spotify, Apple şi Google Podcasts şi sub formă video pe BMW.com şi canalul YouTube al companiei.

 

"Electric Myths" preia ştafeta de la podcastul de dezvoltare durabilă BMW de succes

Anul trecut, BMW Group a pornit pe urmele unui viitor durabil cu seria sa de podcasturi "CHASING THE GREENEST CAR". În acest documentar audio în opt părţi - care încă este disponibil online -, activista de mediu Anne Therese Gennari aruncă o privire autentică în culisele BMW. Aici, în rolul de prezentatoare, îi întâlneşte pe oamenii care modelează viitorul companiei. În căutarea "celei mai verzi maşini" omonime, ea explorează noi moduri de a gândi despre reciclare, motivele pentru care economia circulară joacă un rol atât de important, impactul social al transformării către mobilitatea electrică în industria auto şi unde poate fi găsit potenţialul de a aduce următorul val de inovaţii.

 

Pentru a-şi atinge obiectivele ambiţioase de dezvoltare durabilă, BMW Group se angajează să impulsioneze transformarea către mobilitatea electrică. BMW Group oferă deja cel puţin un model electric în toate segmentele relevante. Iar din 2025, modelele Neue Klasse vor creşte cota de livrare a automobile electrice la 50%, reducând în acelaşi timp şi mai mult amprenta de carbon a unui automobil pe întregul ciclu de viaţă al produsului.

 

Link către podcast: https://www.bmw.com/en/electric-future/electric-car-myths-podcast.html

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

Media & Stakeholder Days.

01.09. and 02.09.2023.

Follow our webcasts of the MINI and BMW Group Keynotes at the Media & Stakeholder Days 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare